Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 11:05

Dječje uvik volim te šarene bebaste....jer kad ću ih ako ne sad lipetat:)
    A za boravak smo lani uzeli ovu, ima na ebayu ali i u emezette na odjelu zidnih tapeta i plakata:

Čudo jedno da sad u ovom novom stanu nisam zalijepila još, a uselili smo već ima 8mjeseci i to je - naš! U biti imam ih par spremnih (dinosaure i krošnju, i "In this home..." duplu što sam kupila.....samo se još nećkam koju ću gdje

žena-majka-carica:)

21. Kolovoz 2017. 11:08

Treca sreca, neznam sta mi treba pa sam zato i postavila pitanje dal je to dovoljno ili nije, sto uipce trebam nosit..mislim, znam sto mi treba kad sam kuci ali nekak mi se cini da je tamo drugacije?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 11:22

ja sam uzela
    - purelan mast za bradavice
    - mrezaste gacice
    - pelzy uloske (1.put da ću ih koristit, htjela sam chiccco ali nigdi nisam našla na akciji a barbs veli da je čula da su ove jednako dobre)
    - lola lady uloske
    - četkicu za zube + mini pastu + vosak (nosim orto aparatić)
    - dvi donje majice za dojenje
    - maramice za dezinfekciju namještaja bolničkog
    - maramice za dezinfekciju baby predmeta (u ljekarni uzela, a ima i u mullera takvih stvari)
    - šeširiće za dojenje
    - školjke prsne za skupljanje mlijeka
    - šlape plastične koje mogu dezifnicirat lako doma
    - dva grudnjaka za dojenje
    - dva čista bijela ručnika
    - medikamente za kašalj
    - 4-5kom tetra pelena za bebu
    - isto toliko pelena mada u bolnici imaju svoje ali ako ima nestane (niš nije čudo u nas!)
    i još spavaćicu ofkors jednu koja ok izgleda mada smo nosili njihove na porodu, jedino kad sam ležala na čuvanju trudnoće onda su nam dali da svoje nosimo

...ugl, nikakve losione i kremice ne mislim nosit, ni sebi ni bebi. Šta manje stvari, tim bolje.....oni se ljute kad netko dođe s koferom kao da ide na ljetovanje...a i šta će ti. Trebaš najosnovnije za sebe, a za bebu oni imaju sve osim eto šta pelene neću prepuštat slučaju ako im zafali, ili da presvučem bebu izmedju njihovih standardnih mijenjanja koje nije baš prečesto...

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 11:24

e da, ovisno o tom kakvo je rodilište, pametno je ponijet i sapun za ruke, i rolu wc papira (ili još pametnije - papirnate maramice u kutiji, one kao iz mullera što bude 100-150kom u kutiji za 5-6kn....koje mogu poslužit kao wc papir ako u dotičnom rodilištu stanje nije baš jelte....

• sretna
    21. Kolovoz 2017. 11:30

Isla.sam u lidl danas i nasla sam onu posteljinu na ziraficu od proog tjedna, bas sam bila happy 😄 
    Sad sam pobacala pol stvati iz L ormara sta je prerastao i jos toga ima 😧
    Moram usisat, peglat i tako...ima posla. Jucer smo mm i ja zavjese prali,napokon! Treba i prozore al to ce netko drugi,ne ja. Ili ja kad udem u termin pa me neve biti strah ako mali odluci doc 😄

21. Kolovoz 2017. 11:42

Oke...hvala😀

21. Kolovoz 2017. 11:43

Sretna super sto si nasla posteljinu!! 😊

maca1510
    21. Kolovoz 2017. 11:46

Weee idem kuciii😀😀 pregleda me dr Roje,coviku kapa do poda. Svaki detalj mi je reka. Ugl napravia mi briseve,reka da mogi doma,lezat,tv,knjiga,rucak za stolon,kava na balkonu i to je to. Stanje je za sad nepromjenjeno ali ako se pojavi opet neka bol ili pritisak vracam se. Reka je da mi nemoze garantirat i da popodne necu rodit ali da nemogu nista osim pazit se napravit. Ja onako laicki pitan jel se smin jos koji put okupat tamo u 9.misec ,samo me pogleda i reka kad bi ti reka da smijes to bi znacilo da je sve u redu a nije sve u redu. To mi je bilo dovoljno da situaciju shvatim ozbiljno i toga cu se i drzat. 

url=https://daisypath.com]

mc_mouse
    21. Kolovoz 2017. 11:55

Ja samo kopirat vaše popise za rodilište pa da znam kupiti 😄 Očito je neka nestašica s tim chicco ulošcima, nadam se da su i Peltzy dobre. 
    Mene izgleda hvata neka temperatura, grlo, sinusi 😢
    No ni to me nije spriječilo da zalutam na gap webshop. 😂

• Mrvica
    21. Kolovoz 2017. 12:00

Maca super 😊 sad se lijepo drzi uputa i odmaraj..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.