Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Kolovoz 2017. 12:12

Sretna, juppiii!!! Bas mi je drago sto si nasla zeljene plahtice... A pranje prozora pusti za druge 
    I ja kao i Mc Mouse kopiram sto ste si sve stavile za popis za torbu za rodiliste... Ja sam spremila 2 toaletna i 3 paketica papirnatih maramica.  Nisam uopće mislila na dezinfekciju, tj.proslo mi je kroz glavu ali sam pomislila da malo pretjerujem, ali  kako si ti, Treca sreca, to isto stavila na popis, svakako cu uzeti paket... A gdje si kupila Purelan? U ljekarni?
    Maca, supeeeeeer!!! Drago mi je sto ides doma, a sada odmaranjeeee.. Nemoj se zezati... Meni je mama danas rekla: hej, nemoj raditi nista! Ima da oni rade oko tebe, a i kse se beba rodi isto... I ja cu dolaziti koliko god bude trebalo... Nema vozacku, autobusi nisu cesti, a i jos radi, pa ni ne zahtjevam da bude svaki dan kod mene...
    Sanjchi, suuuuper za poklon i za trosak manje!!! Eto jos jedne ideje da mi netki kupi za bebu hahahaha
    Violeta, ni ja nemam djecju sobu zato nisam ni htjela kupovati komodu, aaaaaaaliii kad su vec htjeli trositi - nek im bude... Hahashhahs
    Eto mene u ambulanti. Cekam red za pregled stitnjace.... Naravno, doktorice nema... Ali kad dodje znam da cu to brzi obaviti jer sam druga po redu. Mama mi je dala bananu ako ogladim i vode...
    Danas je kod mojih bio brat od none sa zenom, sinim i unukom i legenda od tete (sogorica od none) mi kaze: rodit ces oko 20.9.  Moja mama kaze 16.9. moja kuma 27.9.a frendica 1.10. eeeeto ga na... Oni Loto igraju sa mnom hahahahah 

mc_mouse
    21. Kolovoz 2017. 12:22

Maca bas mi je drago. Nema boljeg osjećaja nego kad ti kažu da možeš doma ❤️❤️❤️ Samo se cuvaj😘

mc_mouse
    21. Kolovoz 2017. 12:23

Barbs jel otvaraš kladionicu 😂 Da uplatimo 😂😂😂

barbs
    21. Kolovoz 2017. 12:25

MC Mouse... Aajmeeeee, pa nisam se toga sjetila ranije  Dobru ideju si mi dala  Jos koji dan i ispit? Kako se osjecas???
    Eto, doktorica dosla... Samo ne znam sto ceka sa prizivanjem 

mc_mouse
    21. Kolovoz 2017. 12:32

Osjećam se bas loše 😰 I jos sad kao da me neka prehlada hvata. Bas mjerim temperaturu.  A sto se tiče ispita, ne znam. Sigurno ce me uhvatiti nervoza, a ne smijem si to dozvoliti jer ce me onda odma kontrakcije uhvatiti od stresa. 😢

barbs
    21. Kolovoz 2017. 12:36

Cure, nista cudno s ovim vremenom da se neka ne prehladi... Do prekjucer pakleno vruce... Pa sada je ugodno, ali hladnije... Onda najavljuju opet vise temperature za koji dan... GROZNOOO...
    Mc Mouse, nemoj se nervirati..  Sve ce super prosci!! 

Belle84
    21. Kolovoz 2017. 12:40

Malo sam sopingirala u Bubamari 😉

Suncokretica
    21. Kolovoz 2017. 12:44

Maca, drago mi je da su te pustili doma. Sad odmor i nek te svi maze i paze, čuvaj se.
    Barbs, sretno na pregledu!
    Treća sreća, super su ti te zidne naljepnice, baš ukrase dječju sobu 
    Joj meni sutra pregled, nikako dočekati... Javim se sa povratnim informacijama popodne kad završimo

21. Kolovoz 2017. 12:45

Maca suoer vijest! Samo se pazi i odmaraj. Zovi sve zive da ti dodu pomoc, pa te maze i tetose😊
    Belle, super soping! Sto ti je ono u maloj kutijici?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    21. Kolovoz 2017. 12:56

sanjchi255

Maca suoer vijest! Samo se pazi i odmaraj. Zovi sve zive da ti dodu pomoc, pa te maze i tetose😊
    Belle, super soping! Sto ti je ono u maloj kutijici?

vidim da smo sve pocele obavljati finalne kupnje za bebe... 
    to su stapici za usi za bebe.. oni malo deblji..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.