IvanaIvica ja sam na placu kupila za 80kn spavacicu za dojenje, odlicna je.
Gledala sam spavacice u mama novoj i mogu rec da je cjena prava😂 nedam 180kn za spavacicu...
Mislim da i ove s placa sluze svrsi isto ko i ove skupe😂
Sobice su vam prekrasne, ovo sa naljepnicama je stvarno dobra ideja. Violeta, kad sam procitala za kucu sa dvoristem sva sam se najezila, to mi je san imati jednog dana, ali u zg i blizoj okolici trebam dobitak na lotu za to.
Imam pitanje, da li koja od vas ima ovlazivac zraka i koji, planiram ga kupiti vec dugo, ali sad cu bas morati.
Na http://ljekarnaonline.hr Mustela na akciji 30% (i jos neke stvarcice) pa koga zanima..
Sanjchi, slatkiii!!! Da, baš znaju biti grozni ti ljudi... Mislim, ne moraš me puštati preko reda, ali ići ispred mene? Još sam joj htjela reći da sam ja prije nje, ali je ušla brzinom munje kod sestre.
KleaIva, još netko je bio doživio sličnu neugodnost Da bar jave...
GROZNO!
IvanaIvica, ja sam dobila sve spavaćice, pa ti ne mogu pomoći, ali cure su pričale da su na placu kupile i u deviću, pa probaj izvidjeti. Drago mi je da su prestali bolovi!
Suncokretice, ja imam one bijele normalne sorizo(švedske pelene). 7 komada sam kupila, a od sestrične imam još nekoliko komada. Frendica mi je donijela 4 s punjenjem (kao pelene/gače) da ne trošim. Ona ih je rijetko koristila.
Eto, ja JOŠ ne znam kad imam slijedeći pregled. Sestre koja je inače glavna nema. Navodno da dolazi sutra. Nisam ju vidjela dosta dugo. Pitala sam zamjensku sestru što s bolovima i rekla je da probam pričekati da me sutra nazove sestra, a ako me ne zove da ju ja nazovem... Grozno!
Ja sam eto došla doma pred pola sata. Čekam ručak i onda ću odmarati cijeli dan...
IvanaIvica, moja nona je gledala spavaćice u trgovinama i našla ih za 100 kn cca... Na kraju mi je kupila jednu od 90kn iako mi je druga nona našla neiskorištene u svome ormaru... ALi NIKAD ne bih dala toliko novaca Još mi svi doma govore (od muža familija) da nije to puno novaca. NIJE, ali ne treba mi samo jedna već 2-3 komada, a spavaćice ne nosim inače, pa nema smisla kupovati i trošiti na gluposti.
A Mama nova ima pretjerane cijene za sve... pa čak i za gaće
Redovni pregled ali kod njega nema narucivanja i u petak sam zvala da pitam za nalaz secera ali nije bio dosao pa sam rekla da cu onda u pon doci i nitko ni tu ni mu da se ide na godisnji😞
A kad sam do sad cekala jos cu i ovaj tjedan pregrmiti nekako😏 jer da se sad narucujem negdje privatno opet mi dode na isto jer su tu kod nas guzve i tek bi drugi tj. bila na redu.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Trebam savjet: jeste li uzimali švedske pelene s punjenjem ili bez i koliko komada?
Mislila sam uzeti one s punjenjem da se ne mučimo s 3 sloja pelena. Koliko sam shvatila, ispod obične švedske ide tetra i jednokratna pelena, a ispod te s punjenjem samo pelena. Nekako mi se čini da je jednostavnije onda uzeti te s punjenjem?
Mislim da bi mi 3 komada trebalo biti dosta?
Netko je stavio slike nekih šarenih ako se ne varam, gdje ste ih kupovale?
ja imam 5 obicnih sorizo bijelih-dobila
i 7 sarenih debelih koje izgledaju kao jednokratne. valjda ce mi biti dosta..
ove debele sarene sam nesto dobila,a nesto kupila preko neke cure na fejsu.. mislim da sam ih vidjela i na stranici moje krpice.hr
a po trgovinama ne znam gdje ih ima..
nama su rekli da i ispod ovih debljih ide tetra pelena.
znaci-jednokratna pelena npr.pampersica, pa tetra, pa ta deblja isto na cicak
Belle taj 0-3 broj jel to kao HM56 ili 62? Sorry sto pilim ali kako ne ocekujemo da misko pribaci 3.5kg ne zelim mu za izlazak iz rodilista uzet ista vece od 56 da jadan ne pliva u robi. A mozda ce mu i taj 56 bit velik 🙈
Treca_sreca mi smo trudi poceli koristiti tek nakon cca 3 mj. Do tad smo je kupali samo u vodi sa kamilicom ili bez. A nakon misec dana smo cak prisli na tusiranje jer je kadicu malu mrzila pa je tusiranje naravno bilo samo sa vodom.
Evo da se i mi javimo s pregleda, sve je super... Ja sam zatvorena, cura nasa ljepo napreduje ima 1200g... Sljedeci pregled nam je 18.9. I tad radimo bris na streptokok...
Maca drago mi je da te doktor umirio i sa ides kuci..
Cure super ste shoppinge obavile...
Mi smo danas usput otisli u oni ducan s bebetto kolicima i narucili ova bebetto murano 3u1
Sortiraj odgovore
Najstariji