Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Kolovoz 2017. 16:46

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    21. Kolovoz 2017. 16:47

Treca sreca, kako si koristila Purelan? Kad si krenula koristiti? To si koristila preventivno da ne dobijes ragade?

21. Kolovoz 2017. 16:54

luce <3

sanjchi255

Luce super su kolica!! Lajkam! 💕
    Jel to u babylandu? U westgate-u ili?

U Splitu u Prima3 zaboravila sam ime ducana 😂 ova trudnoca mi je mozak pojela

A zaboravih da si ti na onom kraju..ja poslala u babyland mail da pitam dal imaju popust na gotovinu,l i koliko on iznosi,  jer bi uzeli kod njih kolica..a pazi odgovora😒

Belle84
    21. Kolovoz 2017. 16:54

Mamuka ma ne gnjavis uopce...tesko mi je procijeniti al mi se cini da je vise kao 56 nego 62. Imam jednu stvar 0-3mj i dosta mala mi se cini. Ove druge stvari sam vece narucivala 3-6 i 6-9mj

• Dolores123
    21. Kolovoz 2017. 16:57

Sanjchi, ja sam ti uclanjena kod njih, to sam napryvils na samom pocetku trudnoce, tako da sad kad krrnem kupovat imam karticu.

Belle84
    21. Kolovoz 2017. 17:03

Sanjchi ja sam uclanjena kod njih, meni na mail dolaze letci s popustima i obavijesti o akcijama

21. Kolovoz 2017. 17:18

Onda cure, koliko popusta imate kao clanovi? 

Belle84
    21. Kolovoz 2017. 17:24

Marijana12345
    21. Kolovoz 2017. 17:25

Bok cure, evo ja se vratila sinoc u Njemacku i danas vec imala pregled. Sve je super, vadila sam danas krv za test na Hepatitis B, CTG (koji je u redu), na pregledu isto sve ok, zatvorena sam a bebac ima 2kg.
    Barbs, pitala si me sta je s onim secerom, zadnji test je bio ok kao sve normalno al nisu mi dali brojke da sama vidim... stvarno ne znam sto bi drugo bilo razlog gomilanju kila, stvarno ne jedem vise nego prije osim sta doruckujem, cak ni ne veceram nego pojedem lubenicu ili tak nesta lagano, tu i tamo koji kolac 1xtjedno, kekse i grickalice nikako, a dosad (sad sam 32+5) natukla 17kg. Skoro sam u nesvijest pala kad sam vidjela danas vagu. Jako su mi tesko padale vrucine, naoticem za poludit i ruke i noge, a nemirne noge mi ne daju spavat ni duze sjedit... covjece ko da sam bolesna a ne trudna, uzas! Ovdje u Njemackoj je 20ak stupnjeva pa ce nadam se ovaj zadnji mjesec biti lakse. 
    Sta se pelena tice kupila sam 20kom sa stranice tetra pelene na fejsu i rekla zeni da mi sve razlicite metne, tako je i bilo i bas sam zadovoljna. Seka si je uzela 10kom a meni dala 10 bijelih tako da sad imam tih 10 s uzorcima i 20 bijelih. Drugo sve, tirosur i hidrogen za pupak, purelan i ond gaze za cice, sesirice i svasta nesto sam donjela od seke jer je njoj svega ostalo... ovdje jos moramo pelene, one vece blazinice za pranje guze, fiziolosku i Biogaiu (te kapi mislim od prvog dana davati). Robice sam isto gomilu od seke donjela tak da necu nista kupovati, lako se dokupi, nekako mi je Lidl favorit zbog kvalitetnog pamuka a ovdje stalno ima online tih baby stvarcica.
    Sljedeci pregled je 4.9 pa tko azurira tablicu nek me dopise pliz!

• Dena1009
    21. Kolovoz 2017. 17:28

Evo mene iz shopinga....ne stignem citat zaostatke, samo da na brzinu nabacim slikicu nase kombinacije za van ☺☺☺

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.