Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Kolovoz 2017. 14:27

A Barbs, jesi luda😂 onaj prasak na T 😂😂😂 bas si zaboravljiva😜
    Joj e ja jos nisam krenula kupovat i sve me strah kak ce se troskovi gomilat😲 dragi ce popizdit..haha..al mislim da cemo to sve otic uzet jedan dan skupa, nek on nosi😝 jedan dan za kolica, posteljinu i sl, jedan dan bubamaru/dm/muller a robicu cu ja pomalo...u principu onda u dva dana mozemo kupit sve osim robice. Sta da mu kazem, koliko da pripremi novaca? 😅😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    21. Kolovoz 2017. 14:32

Sanjchi, nemam pojma izgovoriti to uopce pa zati mi nije ostalo 
    Uuufffffffff, koliko novaca izdvojiti? Moj savjet ti je da pratis akcije.... Ja sam do sada dosta potrosila s time da u mulleru sam imala poklon bon i puno toga dobila i jos za neke stvari cu obavijestiti druge sto mi treba AKO i kad me netko pita... Samo sto te neke stvari necu imati dok ne dodju vidjeti malog, pa ne znam ni sama sto raditi 
    Meni fali prakticki jos jedan pack (min) plahti i 2-3 rucnika. Imam ih 2..

barbs
    21. Kolovoz 2017. 14:37

Evo, cekam red kod sestri u gin.ambulanti i bez pardona se jedna gospodja preko reda ispred mene ubacila... A cekam duze od nje.

21. Kolovoz 2017. 14:39

Izgovara se TIROSUR (bar mislim) 😜
    A imam dosta bodova pa mogu iskoristit za popust u dm-u, u bubamari stalno neke akcije...bum vidla..al uglavnom, znam da dosta..pogotovo te higijenske stvari i potrepstine kostaju...

kleaiva
    21. Kolovoz 2017. 14:42

Evo ja poljubila vrata kod ginekologa...i on se sprdnuo na blef na godisnji😞 Sad opet do drugog tjedna cekati🤔😰😰😰😰

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

21. Kolovoz 2017. 14:48

Barbs ljudi su bezobrazni...😒
    Klea...jel to bio redovni pregled pa je on otiso na GO il?

IvanaIvica
    21. Kolovoz 2017. 14:50

Cure naljepnice su zakon..krevetic i komodica odlicni👌👌 
    Ja sam kupila vir uloske i to 2 paketa..ali sam skuzila da su mali..i morat cu svakako u bubamaru..
    Meni su bolovi prestali, hvala Bogu..sve je u redu za sada,neka tako i ostane..
    Cure di ste spavacice kupili? Kupila sam jednu jos prije u intersparu..trazila u kauflandu ali nema vise..jucer bila u Super Novoj u Buzinu i nigdje nista pametnoga...

21. Kolovoz 2017. 14:51

Evo da vam pokazem kako moj Snoopy spava...tj. jucer je s dragim popodne kunjao...

21. Kolovoz 2017. 14:52

IvanaIvica

Cure naljepnice su zakon..krevetic i komodica odlicni👌👌
    Ja sam kupila vir uloske i to 2 paketa..ali sam skuzila da su mali..i morat cu svakako u bubamaru..
    Meni su bolovi prestali, hvala Bogu..sve je u redu za sada,neka tako i ostane..
    Cure di ste spavacice kupili? Kupila sam jednu jos prije u intersparu..trazila u kauflandu ali nema vise..jucer bila u Super Novoj u Buzinu i nigdje nista pametnoga…

Plac u Sisku...blizu ti je...dusu dalo😀 bas te s gumbicima😊

Suncokretica
    21. Kolovoz 2017. 15:20

Trebam savjet: jeste li uzimali švedske pelene s punjenjem ili bez i koliko komada?
    Mislila sam uzeti one s punjenjem da se ne mučimo s 3 sloja pelena. Koliko sam shvatila, ispod obične švedske ide tetra i jednokratna pelena, a ispod te s punjenjem samo pelena. Nekako mi se čini da je jednostavnije onda uzeti te s punjenjem?
    Mislim da bi mi 3 komada trebalo biti dosta?
    Netko je stavio slike nekih šarenih ako se ne varam, gdje ste ih kupovale?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.