maca drago mi je da su te pustili iz bolnice. sad samo polako
barbs i moja frendica je kod dokt,narucena za 12:50h. hahaha skoro smo se srele,trebala sam ici snjom ali noge su mi danas koma..odmaram sa sve 4 u zraku pa je druga frendica otisla snjom. danas jednostavno nemam snage za nista..
Sanjchi Stapici za usi...
Uzela sam jos 10 bijelih tetri jer su na akciji pa mi se isplati. Mislim da bi sad bilo dosta. 😂 😂😂
Pozdrav cure, evo mene nakon duzeg vremena.Ne stignem sve pratiti zaostala sam puno stranica, al vidim da vec imamo jednu mamu, a ostale se blize kraju.Ja jos imam dosta, pa cu vjerojatno zaboraviti sve sto trebam za rodiliste dok dode red na mene.Uglavnom sve ste u redu, sto je ok.Ja danas bila na pregledu, neba super, ja imam leukocite u mokraci pa moram vadit krv i urin, i ogtt me ceka.mene su poceli boljeti kukovi, pa me nocu nekad to probudi.
Koliko ja znam, stapici ne trebaju dok su tako mali??
I me, zar kod endokrinologice?
Kaze doktorica da je TSH odlican (0.59) a ono sto je malo poviseno i snizeni je normalno za ovo razdoblje trudnoce. 15d nakon poroda moram smanjiti teraoiju i sredinom 11.mj opet moram doci na pregled sa novim nalazima i to je zadnji put kad mi ona daje uputnicu jer cu kasnije morati sve nastaviti kod doktora opce prakse, odnosno, on ce mi davati uputnice...
Sad sam opet kod svojih jer sestra kod gin.pocinje raditi tek od 14.30 pa nema smisla da idem obaviti sada sto sam htjela rijesiti izmedju 2 pregleda jer bih se bez veze nacekala
Ciao, Dolores, tesko je nadoknaditi sve.. Puno pisemo hahahaa
Cak i za nas koje smo azurne je ponekad malo teze..
Drzim fige da nalazi budu uredni!!
Koliko ja znam, stapici ne trebaju dok su tako mali??
I me, zar kod endokrinologice?
Kaze doktorica da je TSH odlican (0.59) a ono sto je malo poviseno i snizeni je normalno za ovo razdoblje trudnoce. 15d nakon poroda moram smanjiti teraoiju i sredinom 11.mj opet moram doci na pregled sa novim nalazima i to je zadnji put kad mi ona daje uputnicu jer cu kasnije morati sve nastaviti kod doktora opce prakse, odnosno, on ce mi davati uputnice…
Sad sam opet kod svojih jer sestra kod gin.pocinje raditi tek od 14.30 pa nema smisla da idem obaviti sada sto sam htjela rijesiti izmedju 2 pregleda jer bih se bez veze nacekala
Ciao, Dolores, tesko je nadoknaditi sve..Puno pisemo hahahaa
Cak i za nas koje smo azurne je ponekad malo teze..
Drzim fige da nalazi budu uredni!!
da.. i ona ima problema sa stitnjacom.
Barbs meni ti je isto toliki TSH....a cek jesi ti na eutyroxu ili? (Ja nisam jer mi je tsh i.prije T bio u granicama, doduse na granici hipotireoze jer imam hashimoto tj povishena antitijela stitnjace)
žena-majka-carica:)
Dolores glavno da je bebo dobro a drzimo fige da nalazi budu okej. Mada dosta nas imamo.razne tegobe a po meni je najvaznije da ih se otkrije na vrime. Jer sve se moze lijecit ilu makar drzat pod kontrolom....a ako ne znas sta ti je, e onda moze doc do s*anja bespotrebno!
Maca sve ti je covik reka!! Pametnom dosta....strpi se i cuvaj bebu 😘
žena-majka-carica:)
Maca super sto ides doma, bit ce ti ljepse i lakse mirovat 😊
Treca sreca tnx za info o gacicama!
Ja sutra imam pregled i najveci strah mi je da ce mi rec da moram strogo mirovat,a ja vec ispalnirala soping ovaj vikend,pa 2 svadbe imamo i tako,svasta nesto jos 😄
Treca sreca lijepe su sve naljepnice 😊😊
Maca drago mi je da ides doma 😊
Evo muz je pricao s frendom za kucu i dog smo se da cemo sve jos otici vidjeti, razmislit i kroz mj dana doneti konacnu odluku. Rekao je da ce nas i pricekat god do dvije s kupnjom ako treba jer se njemu ne zuri samo moramo tocno reci ako hocemo da on ne stavlja oglase vec cuva za nas. Tako da cemo vjerovatno ovaj tjedan otici vidjeti kakva je tocno i sve snimiti 🌝
Belle mislila sam da je to, al nisam bila sigurna...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji