Kod koga je najpovoljnije naručiti tetra pelena sa uzorkom? Nasla sam na mali anđeo, ali ja nebi da sve imaju isti uzorak.Znam da ste pisale vec, al ko ce to sad naci.
Luce kolica su bas lijepaaaa 😊👌👍
Treca sreca pa da zato smo i rekli da u god dvije bi se selili, iako to nije odmah useljiva kuca, mora se srediti jos do kraja, pa bih prvo sve rijesili vidjeli i razmislili, onda ako kupimo, prvo bih sredila i onda se selila.
Barbs jao sto volim takve ljude kad ladno odu prije grr
Kod koga je najpovoljnije naručiti tetra pelena sa uzorkom? Nasla sam na mali anđeo, ali ja nebi da sve imaju isti uzorak.Znam da ste pisale vec, al ko ce to sad naci.
Tetra pelene za djecu na fb 😊
Sobice su vam prekrasne, ovo sa naljepnicama je stvarno dobra ideja. Violeta, kad sam procitala za kucu sa dvoristem sva sam se najezila, to mi je san imati jednog dana, ali u zg i blizoj okolici trebam dobitak na lotu za to.
Imam pitanje, da li koja od vas ima ovlazivac zraka i koji, planiram ga kupiti vec dugo, ali sad cu bas morati.
Da tamo je sve jako jako skupoo...mi imamo i sad kucu s dvoristem ali djelimo s njegovima i imamo samo 1 sobu i to nije nase. A imamo staru kucu s ogromnom okucnicom i to je nasa, pa smo planirali to rusiti i pravit novu ili ako bi njegovi prepisali ovu kucu gdje smo sad na muza dizali bi kat ovdje (iako mi je to zadnja opcija jer ne zelim cijeli zivot bit u istom dvoristu s njegovim) i onda kad je prijatelj rekao da bi prodao kucu to nam je najbolja ideja da selimo, oboje smo za to. Jer sad kako bebac stize, rekli smo da u 4god moramo nesto smisliti jer ne zelimo da djete kad naraste spava s nama u sobi.
Sobice su vam prekrasne, ovo sa naljepnicama je stvarno dobra ideja. Violeta, kad sam procitala za kucu sa dvoristem sva sam se najezila, to mi je san imati jednog dana, ali u zg i blizoj okolici trebam dobitak na lotu za to.
Imam pitanje, da li koja od vas ima ovlazivac zraka i koji, planiram ga kupiti vec dugo, ali sad cu bas morati.
Da tamo je sve jako jako skupoo…mi imamo i sad kucu s dvoristem ali djelimo s njegovima i imamo samo 1 sobu i to nije nase. A imamo staru kucu s ogromnom okucnicom i to je nasa, pa smo planirali to rusiti i pravit novu ili ako bi njegovi prepisali ovu kucu gdje smo sad na muza dizali bi kat ovdje (iako mi je to zadnja opcija jer ne zelim cijeli zivot bit u istom dvoristu s njegovim) i onda kad je prijatelj rekao da bi prodao kucu to nam je najbolja ideja da selimo, oboje smo za to. Jer sad kako bebac stize, rekli smo da u 4god moramo nesto smisliti jer ne zelimo da djete kad naraste spava s nama u sobi.
Ma najbolje negdje da imate svoj mir,moja kuma je dizala kat i sve sredila, ububala silne pare i sad je nakon 12 godina otisla u podstanare, nisu vise mogli izdrzat, a rusenje pa gradnja iznova bi vas mozda moglo izaci i skuplje nego da kupite gotovo ako je novogradnja i ako vam se svidja raspored.
Luce super su kolica!! Lajkam! 💕
Jel to u babylandu? U westgate-u ili?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dolores, ovo je s te fb stranice sto ti je Violeta napisala
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dolores, sve smo narucile sa TETRA PELENE ZA DJECU s fejsa i zadovoljne smo
Violeta, bas su grozni!!
Luce, super za kolica!!! Bas su lijepa... I super za pregled!!
KleaIva, svakako ces izdrzati, ali meni ne bi bilo svejedno da dugo cekam..
stan/kuca-da se mene pita i mi bi bilo dalje od njegovih i mojih!!
Eeeee SORIZO pelene, one kao jednokratne (kao gacice) ima za kupiti u magic babyu ali samo bijele...
Luce super su kolica!! Lajkam! 💕
Jel to u babylandu? U westgate-u ili?
U Splitu u Prima3 zaboravila sam ime ducana 😂 ova trudnoca mi je mozak pojela
Siper, hvala.onda cu i ja narucit par komada.a koja je razlika izmedu tih pelena i krpica? Samo u velicini ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji