Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    21. Kolovoz 2017. 10:17

sanjchi255

Violeta tnx na info. Ic cu pogledat jer ce mi falit mjesta, vec vidim😂😂 uzela bi jednu za sobu gore i mozda jednu dolje za boravak, da imam i dolje di stavit robicu i pelene, ono da ne trcim svaki cas na kat. A super za kucu!!!!! Joj bas se veselim kad tak cujem da netko planira se selit, i uzivat, znam kako jr meni zadnje dvije godine👏👏👏👏 drzim fige da sve prode po planu😊

E mame…koja je razlika ozmedu ovih pelena? Oboje je pampers…

Ove lijevo su najbolje pampersice i meni osobno najbolje pelene uopce. To su te premium care o kojima sam pricala. Ful tanke, meni mirisu i ne promacu. Ove zelene su deblje,ali su mi promakale

21. Kolovoz 2017. 10:19

sretna

sanjchi255

Violeta tnx na info. Ic cu pogledat jer ce mi falit mjesta, vec vidim😂😂 uzela bi jednu za sobu gore i mozda jednu dolje za boravak, da imam i dolje di stavit robicu i pelene, ono da ne trcim svaki cas na kat. A super za kucu!!!!! Joj bas se veselim kad tak cujem da netko planira se selit, i uzivat, znam kako jr meni zadnje dvije godine👏👏👏👏 drzim fige da sve prode po planu😊

E mame…koja je razlika ozmedu ovih pelena? Oboje je pampers…

Ove lijevo su najbolje pampersice i meni osobno najbolje pelene uopce. To su te premium care o kojima sam pricala. Ful tanke, meni mirisu i ne promacu. Ove zelene su deblje,ali su mi promakale

Super, hvala ti!! Znaci bolje su te bijele😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    21. Kolovoz 2017. 10:21

Barbs kod mene nista novog, malac je aktivan, za sad je sve ok, laganini cekamo ☺ Danas idem jos po robicu za izlazak, ne vracam se ovaj put bez robice pa sta bude 😅
    Slazem se u vezi psa, da im mozes dat po guzi, ali onda se to radi od malena. A kolko sam shvatila su ti psi cijeli zivot oko stola i hrane, a onda ih se najedanput tuce kad pojedu kolace, to je ko da ides petnaestgodisnjaku das po guzi....
    I da, mozda retriveri/labradori jesu zaigrani i druzeljubivi, al i mene bi prosla druzeljubivost da mi netko gurne prst u oko/nos/uho, a klinci su klinci....

url=https://lilypie.com]

violeta1
    21. Kolovoz 2017. 10:25

Maca haha a jesi dobra...ja sam do sada narucivala samo stvari, robicu sam tek nedavno narucila pa me zanima kakva ce biti i onda cu jos naruciti. Vec sam si spremila u kosaricu stvari 😊😊
    Sanjchi ta bio baza torba je fora ali meni je bilo skupo to kupiti. 

Suncokretica
    21. Kolovoz 2017. 10:39

Frendica mi je preporučila ovu stranicu za platnena slova za kinderbet, imaju i neke jastučiće i sve je prekrasno! 
    Zove se IĆI MIĆI. Ja se još dvoumim između toga i onih slova za zid što je Belle preporučila.
    Tko hoće nek si pogleda:
    https://www.facebook.com/I%C4%87i-Mi%C4%87i-236404056405557/

21. Kolovoz 2017. 10:42

Violeta, ja sam dobila kupon za 30% popusta a na netu sam nasla da kosta 250 kn (s popustom 175) pa nije tako strasno,  svasta se dobi. Samo neznam jel mi to sve dovoljno ili je potrebno jos sta uz to?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 10:45

ja osobno ne volim te pakete, više volim komad po komad uzimat jer nikad mi ne treba SVE iz paketa (a kao jeftinije je na hrpu, ali kad izbacim te proizvode šta inače ne bih kupila/trebala, ispadne mi jeftinije pojedinačno kupovat)
    Jedino ako baš znaš da ćeš sve od proizvoda koristit onda super

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 10:49

inače Mamuka nakon tvojih hvalospjeva o Trudy baby kozmetici, uzela sam jučer njihove vlažne (za guzu) i neke za dezinficiranje predmeta.....htjela sam i kupku ali sam onda skužila da piše "s medom naranče" (?!?) i druga vrsta je bila "s cvjetnim medom" a to po meni nije najobičnije moguće, što očekujem za novorođenče. Tako da sam od tog odustala....al kad beba bude veća, probat ću im svakako i tu kupkicu
    I dala mi je usput teta u ljekarni tonu testera Trudy/mustela kremica (potroših 500tinjak kn, još najbolje da nije dala ) pa ću isprobat im kremice i mustela gel za kupanje beba, to nisam još koristila a svi kažu da je super pa ajd nek vidimo jel vrijedi tih novaca (trudničke kreme su im high class, to sam se uvjerila, ali baby kozmetiku od njih nisam niš koristila...)

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 10:56

a vezano za naljepnice barbs, pa ne morate čekat svoj stan!
    u tom je njihova čar - nije da pituraš ili bilo šta invazivno radiš....one se skinu kad odlučiš da ih više ne želiš - u roku keks.
    Mi smo zadnjih 10 godina živjeli kao podstanari, i svugdi sam ih lijepila. Kad smo išli dalje, u idući stan - lipo sam ih odlijepila  i bok. Ni traga, ništa...a dignu prostor puuuno.
    I ne treba ti bit ni velik prostor, mi smo od 34 do 85 m2 živili i uvijek sam im našla mjesto
    evo par fotki naših nalja najdražih tokom zadnjih godina:

stablo lani kupljeno u BAUHAUS (cca 150kn), malo skuplje jer je visoka/velika i tvrda kvalitetna nalja
    stablo lani kupljeno u BAUHAUS (cca 150kn), malo skuplje jer je visoka/velika i tvrda kvalitetna nalja

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 11:01

..još par:

wpooh isto s ebaya, tako nešto izmedju 50 i 70kn...
    wpooh isto s ebaya, tako nešto izmedju 50 i 70kn...
    čak smo i po namještaju lipetali...ovo nisu zidne doduše nego 3D
    čak smo i po namještaju lipetali...ovo nisu zidne doduše nego 3D
    iz emezette Room Decor marka....kao 3D..višeslojni karton....ali od ovih ostaju tragovi. Jedva ih skinila bez da oštetim zid. Bolje su za na neku plastiku ili glatku površinu ipak...
    iz emezette Room Decor marka....kao 3D..višeslojni karton....ali od ovih ostaju tragovi. Jedva ih skinila bez da oštetim zid. Bolje su za na neku plastiku ili glatku površinu ipak...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.