Dorja iskrene cestitke, drago mi je da nakon tolikog stresa napokon budete svo troje skupa, sigurna sam da nisi pozalila zbog odluke ☺
Neki dan sam te se sjetila, al nikako nisam mogla se sijetit imena da pitam😏
Torba ja imam jednu veliku platnenu mornarsku koju sam samo jednom koriatila, pa sam tu oprala i spremila. I kod nas se nose sam stvari za higijenu, al mene je strah da mi mozda nj8hove stvari nece odgovarati, pa sam spremila svoje, nisam puno, al da se nađe ako zatreba 😏
Inace sam sredila stan i mislim da je sad vrijeme da odmaram i cekam. Ima jos par sitnica al nista sta mm nebi mogao srediti ako zavrsim u rodilistu. Jedino nemamo jos robicu za izlazak 😆
url=https://lilypie.com]
Dorja...cestitam od ❤️. Doci ce i mlijeko...ne brini😊
Ja imam ostatak rucka od jucer tako da danas ni ne kuham...jutros smo kikici i ja bili u setnji postenoj, vratili se i odtad odmaramo😊
Zacas i muz dode s posla pa cemo vidjeti sto dalje...mozda moji dodu a mozda ako vrijeme bude ok skocimo do Varazdina na Spancirfest.😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dorja, cestitam, mislim da nam je tvoja prica svima uljepsala dan, uzivaj u svojoj bebici
Maca, drzi se, bit ce sve ok
Pupy, drago mi je zbog dobrog nalaza, ja imam tu bestiju i samo razmisljam o tome kako cu cim dodjem u bolnicu vristat da ju imam sve dok mi ne kazu da su me spojili na antibiotik i da su bebi dali
U c&a uz kupovinu dijele popust na ukupnu kupivinu od 20% koji vrijedi od 4.9., ja kupila neku sitnicu samo da ga dobijem, a onda planiram vrece za spavanje, imaju lijepe zimske sa rukavima
Dorja kuzim te...i mene ce to isto brinut....svih nas. Prvo se brinemo da porod prodje ok i beba se rodi ziva i zdrava a onda iduca (tko ima zelju dojit svoju bebu) da mlijeko krene i dojenje bude uspjesno.
Drzim ti fige, ja sam zaboravila kad tocno je meni krenilo ali svakako prvi dan mislim da su sve mame "na cudu" a beba "gladna". Samo pij cajeve i sl
žena-majka-carica:)
I-me lijepo!
Panica hvala na infooooo....ja to vidila najavu nekidan ali zaboravila. Isplati se...ima na snizenju stvari po 10 i 20kn...kupis i dobijesh kupon!
Ja samo skupljam popuste okolo pa si moram napraviti popis sta u kojem ducanu moram kupiti i onda svaki dan po jedan trebam obaviti, a u hm imaju bodybenkice po 3 pakirane za cca 80kn, to je najjeftinije sto sam ja nasla, a materijal super.
Je njihov materijal mi je nsjdrazi....i od orchestra. Od njih bude 5kom za 125 a dade se i popust uhvatit. Ja kupila za 500kn od 0 do 12mj bodibenkica kad je orchestra imsla popust pred misec-dva
Ja nikak da odem u orchestru, a imaju outlet u zg, a cula sam da su super zbog brojeva jer imaju i izmedju 56, 62 itd
Dorja cestitamm 😘👌👍❤❤❤❤❤❤ Bas mi je drago sto je sve proslo u redu i sto ste dobro. Ajme divna vijest 😊😊😊😚😚😚
I_me lijep paketic 😉
Mi smo bili u gradu pa rucali i odmorili, sad idemo krevetic slagat pa na rostilj. Mlada necakinja je mazala stomak moj i sad ceska i masira muza, pa mu se mazi hehe...ona je bas stalno oko nas, kao da je nase djete..i onda pjevaju muz i ona hehe a starija se igra ss svojim stvarima i u svom filmu su. Sve mi pomazu obje i drugacije su nego zadnji put kad su bile posebno starija necakinja.
Sortiraj odgovore
Najstariji