Oko osam veceras lagano je povela Ici vodica iz bradavica. Pola sata nakon vodice istisnula sam prve kapi mlijeka 😍. A tako sam se opteretila da necu imati mlijeka. Mama mi je dosla oko dva sata i stalno mi govorila da se smirim i da Ce priroda napraviti svoje. U jednom trenutku mi je rekla da sve dolazi od glave i da se skuliram. Adrian je stalno bio na meni, koza na kozu i trazio bradavicu. Plakao je, a meni mama nije dala da ja placem. Stalno sam govorila da je gladan i da zove sestre da ga nahrane. Nije ih htjela zvati. U jednom trenu sam je htjela vani izbaciti al nisam smjela. Ona je jaka žena i nema milelale. Sva sreća da je kraj mene. Pokazala mi je kako pravilno stavljati na prsa. U devet i po 6 ml prvi podij. Jeeeej!!!
Bravo Dorja! Super..vidis da ce bit sve OK. Valjda treba vremena da mlijeko nadode. Jos jednom cestitam od srca! 😘😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Primalje su mi rekle da se ceka 24 sata da tek onda daju alternativu. Nekima mlijeko dode nakon 48 sati, mojoj mami uvijek toliko je trebalo. Vazno da je krenulo. Mama ostaje dva tjedna tj rekla je dok god bude potrebno da uskladimo se i ne naucim pravilno dojiti.
Oko osam veceras lagano je povela Ici vodica iz bradavica. Pola sata nakon vodice istisnula sam prve kapi mlijeka 😍. A tako sam se opteretila da necu imati mlijeka. Mama mi je dosla oko dva sata i stalno mi govorila da se smirim i da Ce priroda napraviti svoje. U jednom trenutku mi je rekla da sve dolazi od glave i da se skuliram. Adrian je stalno bio na meni, koza na kozu i trazio bradavicu. Plakao je, a meni mama nije dala da ja placem. Stalno sam govorila da je gladan i da zove sestre da ga nahrane. Nije ih htjela zvati. U jednom trenu sam je htjela vani izbaciti al nisam smjela. Ona je jaka žena i nema milelale. Sva sreća da je kraj mene. Pokazala mi je kako pravilno stavljati na prsa. U devet i po 6 ml prvi podij. Jeeeej!!!
Jeeeej, vodis da si uspila!!! Pozitivan stav u glavi je pola posla!!!
A sto beba papa tih 24 sata?
Jel bolilo dojenje?
I hvala svima na čestitkama. Stalno zaboravim to napisati. Pitala sam mamu kako je prala robicu. Sve sto je bijelo na 90 sareno na 60 uz duplo ispiranje. Deterdžent je koristila rubel za osjetljivo i stavljala je Chicco omekšivač. Vidjeti cemo kad kuci dodemo. Od pelena sam uzela pampers gold i pavlovicevu mast iz ljekarne koja se pravi. Vidim da sam neke potakla da se polako pripremaju za rodilište. Mislim osobno da je 35. Tjedan vrijeme kad sve treba biti spremno.
A sto beba papa tih 24 sata?
Nista, al kao beba u sebi jos ima sve sto je dobivala iz posteljice.
Jel bolilo dojenje?
Za sada ne. Mazem purlean kremom bradavice. Pocela sam jutros. Najvažniji je pravilan hvat bradavica. Al vidjeti cemo jos.
Sortiraj odgovore
Najstariji