Znam da ste vjerojatno već spominjale, ali nisam zapamtila. Kako perete dječju robicu?
Temperatura, deterdžent, omekšivač?
Dorja bas si me razveselila!!!! Cestitam vam od ❤️ i zelim ti sto brzi oporavak i da ti mlijeko sto prije nadodje... Bas je lipo cut ovakvu pricu s poroda!!!
Ajme cure pocele su nam bebice stizat 😍
I_me super ti je paketic..
Jos sam nesto tila komentirat al ova prinova me toliko razveselila da sam zaboravila 😂
Cure evo mene,da vam ispričam da sam ipak zbog straha otišla u petrovu na hitnu da budem mirna makar mi se nije ono ponavljalo!!
Uglavnom ja sam zatvorena,beba je super,sve je super,rekla je dokica da mi je najvjerovatnije zbog gljivica jer nema zbog čega drugog bit!! Uglavnom pitala sam ju dal je moguće da se ponovi krvarenje pa je rekla da se ne preplašim ako će mi se ponovit da je to od pregleda jer je bio malo grublji!!
Znaci čistile su me i ispirale jer su me bas jako gljivice napale (ne znam uopce kak nisam skuzila)
Eto sad sam došla doma,malo mi je pritisak dolje od pregleda al sve je Okej,mirna sam napokon ☺️☺️
Dorja, super ti je porod prošao, a za mlijeko - ne brini - doći će!
Hope, super što si ipak išla na pregled, za svaki slučaj. Eto, bitno da je sve u redu s bebicom! A gljivica ćeš se riješiti. Ja preventivno jednom tjedno koristim čajevac od Justa, a ako osjetim nešto drugačije onda koristim 6-7 dana za redom. To je antibiotik, pa se ne smije preko tjedan dana.
I me, super paketić!
Violeta, slatka ti je nećakinja. A koliko je starija ova druga?
Ja isto nemam robicu za izlazak. Zaboravila sam tko je napisao za popust u C&Au, ali hvala za info! Samo ne znam kad da kupim jer ne znam koliko će mali biti veliki.
Ne znam koju veličinu da mu kupim... To me koći...
Mama će slijedeći tjedan oprati robicu koju imam kod nje, pa ćemo vidjeti što mi još fali. Teta mi je rekla da će mi donijeti sterilne komprese i krpice i da više na to ne trošim.
Mi smo išli razgledavati trgovine, točnije perilice. Zapela nam je za oko Candy. Nakon toga otišli u Magic baby kupiti pack tetra pelena Sada imam 44 komada od kojih su 10 šarene, a ostale bijele. Više ne kupujem.
Krpica nisu imali. Rasprodalo se, ali rekle su da će doći, mada moram vidjeti koliko toga će mi teta donijeti. Onda smo otišli u Intersport mužu kupiti odjeću za trening i kod mojih na selo na ručak. Grozno je vani. Nema zraka. Sparno je. Užas.
Večeras su nas frendovi pozvali kod sebe na druženje. Vjerojatno jer najavljuju kišu, ako ne bi otišli sigurno u neki beach bar, ali i ovako je super... Samo da krene ta kiša više jer je ova sparina nepodnošljiva.
NASI TERMINI
Aurora1611–06.09.
babylove28–09.09. KB Osijek
Pupy-09.09.- ŽB Čakovec Stella
Dena1009–10.09. Viktor
I_me–20.09. KB Pula Ema
treca_sreca–21.09. KB Split Mila
M@lena–23.09. KB Sv.Duh Lucija
Tea2803–24.09. KB Petrova Noel
Buba_Mara- 25.09. Šimun
barbs–27.09. KB Pula Diego
Violeta1–27.09. KBC Osijek
dzenny-1.10. Alara
Senoritkova–02.10. Rita
Loira-02.10.
Mookica-02.10.
Aleksandra2 - 06.10. KB Split
MomOf2017 - 08.10.
kiki–09.10. KB Sv.Duh Vito
Galu-10.10.
Marijana–11.10.
Bebushka-14.10.
Zelimobebu2701-18.10.
IvanaIvica-20.10. KBC Sestre Milosrdnice Iva
Natasha255–21.10. Magdalena
sretna–22.10.
Ineska -23.10. KB Split Mateo
Sanjchi255–24.10. KB Sisak Lucija
Ana2711–29.10. KB Petrova Mila
Mamisita27-31.10.
suncokretica–01.11. KB Petrova Lea
Belle84–01.11. KB Sv.Duh Luka
Hope-01.11.
NewLife2017-05.11.
Lorelai–07.11.
Mamuka-09.11. KBC Split
Giovi–15.11. KB Rijeka
LadyN-15.11.
luce–16.11. KB Split
mc_mouse–18.11. Toni
Yel–21.11. KB Merkur
Maca1510–22.11. KB Split
Mrvica-22.11.
Kleaiva-26.11. KB Merkur
Brandnew–03.12.
KarlaS-06.12. KBC Čakovec
Dolores123–07.12. Nina
Angel03–10.12.
NASI PREGLEDI
Dolores123–21.08.
Luce–21.08.
Galu-21.08.
Sretna-22.08.
Giovi–22.08.
Suncokretica-22.08.
Kiki-22.08.
Violeta-24.08.
Babylove28–25.08.
Mamisita27-28.08.
Sanjchi-29.08.
Yel-29.08.
Mrvica-29.08.
KarlaS-29.08.
Zelimobebu2701-29.08.
Mc_Mouse -30.08.
dzenny-30.08.
Pupy-01.09.
MomOf2017-07.09.
belle-07.09.
I me-08.09.
Angel03–13.09.
Dorja nam je skinuta sa popisa. Prva mamica iz grupe! TKO JE SLIJEDEĆA??
Suncokretice, netko mi je ovdje preporučio PERSIL SENTIVE i od FROSHA. Ja sam kupila i jedan i drugi, s time da je Treca sreca bila preporučila od FROSHA da kupim u DMu jer za 50kn dobiješ u detergent i omekšivač.
E sada, meni frendice ne preporučaju omekšivać... Jedna frendica pere s venishom i njihovu i robicu od bebe. Jedna je rekla da je kupivala bilo koji detergent gdje piše SENSITIVE, a druga je rekla da je u baby center kupila njihov detergent i već neko vrijeme pere sa DASHOM zajedno s njihovom...
Onda, što se tiče temperature, moje frendice peru na 60°. Kažu da na 90° se previše uništava roba... Ne znam kako iskusnije mame peru...
sta sam 5ta na listi??? a ne..
Eeeee, da, draga moja... TIK TAK, TIK TAK!!!
Aurora nam se dugo ne javlja...
E, netko je pisao o kolostrumu jučer/porekjučer... Da muž zeza da je k'o krava muzara?? Ja nemam ni k od kolostruma... ne znam da li je to čudno
Ja sam se uvalila u klimatiziranom prostoru i neću izaći iz te sobe dok god ne budem morala pod tuš da se spremim za večeras.
Cure evo mene,da vam ispričam da sam ipak zbog straha otišla u petrovu na hitnu da budem mirna makar mi se nije ono ponavljalo!!
Uglavnom ja sam zatvorena,beba je super,sve je super,rekla je dokica da mi je najvjerovatnije zbog gljivica jer nema zbog čega drugog bit!! Uglavnom pitala sam ju dal je moguće da se ponovi krvarenje pa je rekla da se ne preplašim ako će mi se ponovit da je to od pregleda jer je bio malo grublji!!
Znaci čistile su me i ispirale jer su me bas jako gljivice napale (ne znam uopce kak nisam skuzila)
Eto sad sam došla doma,malo mi je pritisak dolje od pregleda al sve je Okej,mirna sam napokon ☺️☺️
gljivice na kraju?! ajme..
dobro da si otisla na kraju!
glavno da je sve ok!
Znam da ste vjerojatno već spominjale, ali nisam zapamtila. Kako perete dječju robicu?
Temperatura, deterdžent, omekšivač?
sve sam prala sa DASHOM. Na 60 stupnjeva,bez omeksivaca.
Sortiraj odgovore
Najstariji