Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    19. Kolovoz 2017. 10:44

barbs

Kakvu cete torbu uzeti za rodiliste??Meni definitivno mora biti spremna, pogotovo za vjencanje 3.9.da mi bude u autu

imam jednu crnu koznu,malu,srednju,slikam ju kasnije..
    e sto se tice ulozaka.. kupila sam u mulleru one njihove ogromne Pelzy,1 paket i 5 paketa Vir80. 
    znaci ovi pelzy su full mekani i pamucni a ovi vir imaju kao neku mrezicu po sebi.. i sad mi ta mrezica stalno na pameti.. ako rodim prirodno i budem sivana strah me da mi se ta mrezica ne petlja u savove pa me zanima dal je koja mama koristila uloske ONA? Moja mama ih je znala koristiti.. isto su deblji malo ali su pamucni tj,nemaju tu mrezicu preko.. cak su i jeftiniji od vira..dodju 5-6kn.. 

Dorja91
    19. Kolovoz 2017. 10:45

Tata se bavi svojim sinom, a ja malo glumim 😜, zaslužila sam. Kaze mi muz da sva sreća da zene radaju, da on ne bi mogao. Hah, zato glumim. Torba mi je bila spremna i sanjom sam krenula na put. A ovdje ti od opreme treba samo osobna higijena. Hahaha. A imala sam dvije torbe u pripremi. Skolski kao da cu u Hrvatskoj roditi. Roba za nas sve od bolnice. A roba kao iz trgovine. 

dzenny
    19. Kolovoz 2017. 10:55

Dorja,starno za pozeljeti.. malo ti zavidim 😕,ono najgore je iza tebe.. tako je i kod nas u bolnicama,samo za licnu higijenu ti treba.. 
    aa za kuci sam sb kupila vir80,jer sve su prijateljice njih koristile,a i u bolnici su isto ti.. jedna je bila sivana,ali se nije zalila da su joj se konci zapetljavali..

barbs
    19. Kolovoz 2017. 11:24

I me, slikaj slikaj  Ja ne znam niti jefnu mamu koja je zadovoljna s Virom, pa sam zato uzela 2pack Peltzya iz Mullera... Samo muzu moram slikat i/ili pokazati gdje stije te neke odredjene stvari da moze ici kupiti kad mi bude zatrebalo .. iliiii joker zovi: mama, sestra, sveki, frendice..
    Dorja, neka!!! Nek se bavi svojim sincekom a ti odmaraj 

barbs
    19. Kolovoz 2017. 11:27

Maaameeeeee.... Kao 1 S CIME PERETE KSFICU ZA BEBE???
    KAO 2. Ja ne znam za vas ali ja sam se probudila u znoju i do malo prije se znojila... Bacila se pod tus .. vec imam neki osjecaj da cu se opet krenuti znojiti... Ja ne znam  ako su to ove vrucine krive... ili hormoni... Ili oboje... Ali ovo je nepodnošljiivooooooo...
    Stopala me bole... Natecena su..

19. Kolovoz 2017. 11:33

Barbs ja sam kupila 1 pack za sad..cini mi se da bi to moglo bit dovoljno😕 velik je paket..ima ih 30 komada unutra. Lako kupim jos jedan pa nek stoji doma ak ce falit da imam. Mislim da mi je za bolnicu 1 sasvim dovoljan. I jedan nek bude doma. 
    I te mrezaste gace moram kupit (te bokserice) i jos sto stvari😖 
    A kofer cu u Kiku pogledat. Ima ih zgodnih a nisu preskupi, jos ja dobim 15% popusta (jer se jos uvijek vodim kao zaposlena kod njih😀) pa tako da ce to bit ok. I onaj kucni ogrtac nam treba, jel? To cu od kuce uzet. Imam neki pa da ne kupujem novi, ak ga zakrvarim il nest nece mi bit zao bacit. A za doma onda kupim novi😃 joooj...blizi se blizi...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    19. Kolovoz 2017. 12:25

Dorja super sto te nisu morali rezat i sto vam je sve tako idilicno proteklo 👏👍zvuci kao bajka...sve skupa cijela prica. Bas mi je drago!
    A ja evo gledam - kazes 3100 i 50ak cm...toliki bismo i mi bili da sad izadje van 😍....mozda ni mene ne bi rezali ovaj put. Ali evo bit ce CR sada zbog zatka pa me nije briga ni da bude velika...kad sam mogla vaginalno rodit 4ipol kile, mogu kakogod 😊

žena-majka-carica:)

mc_mouse
    19. Kolovoz 2017. 12:46

Dorja čestitke, predivno ❤️❤️❤️

Dorja91
    19. Kolovoz 2017. 12:55

treca_sreca

Dorja super sto te nisu morali rezat i sto vam je sve tako idilicno proteklo 👏👍zvuci kao bajka…sve skupa cijela prica. Bas mi je drago!
    A ja evo gledam - kazes 3100 i 50ak cm…toliki bismo i mi bili da sad izadje van 😍….mozda ni mene ne bi rezali ovaj put. Ali evo bit ce CR sada zbog zatka pa me nije briga ni da bude velika…kad sam mogla vaginalno rodit 4ipol kile, mogu kakogod 😊

Treca sreća da kao bajka. Previše emocija ali trudila sam se da vam donekle opisem svoje iskustvo. Još samo da mlijeko dode....

Dorja91
    19. Kolovoz 2017. 13:00

Osim sto su mi masirali medicu mislim nekim uljem, osjetila sam kod izgona na je primalja stavila ruku i dobro pretiskala kod izgona medicu prema dole. U jednom trenutku sam pomislila da Ce me rukom razderati ali eto nista. Niti unutra niti vani. Mozda sam elastična. Ne znam al evo me sjedim i tipkam kao da nisam rodila. Malo osjećam maternicu da se grci al to se ona polako steze. Rekli su ako me bude bolilo da zatražim lijek ali nista sto nije toliko bolno. Mozda imam visok prag boli ali ja sam sad samo u tome da mi dode mlijeko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.