Suncokretice ja sam uzela persil sensitive gel i lenor sensitive za bebe. I sve prala na 60. Ok za sareno je prejaka temperatura, ali ja sam morala, tko zna tko je sve dirao i gdje je to bilo pa sam za prvi put tako. 😊😊
Barbs 10godina je starije necakinja. Ni ja nemam kolostrum 😉😊 Nista od toga
Muz i necakinje su sastavile krevetic, ajme euforije za sve, sad su otisli mlada necakinja i muz na rostilj tj.pripremit vatru (muzeva seka i sogor su nas zvali) a starija i ja cemo za neki sat kod njih, iako mislim da necemo dugo biti jer ne mogu ni sjedit ni hodat dugo. Pa malo druzenje i kuc hehe
Violeta, postale smo k'o stare babe!! Jucer kad smo se setali sam vise sjedila nego se setala ahahahahhaa
a danas me muz vukao svugdje, a ja sam jedva cekala da dodjemo kod mojih i dignem noge u zrak... Bas mi je sve teze i teze bilo koje aktivnosti raditi..
Aaaaa starija je vec malo veca, pa je laganini pubertet puca.
A slikicaaaaaaa kreveta???
Dorjaaaa jeeeej! Čestitam!
Pandica - hvala puno na info za popust, samo ti nas informiraj :)
Barbs - kakav je to čajevac od Justa, jel to krema ili ulje ili kaj, može mali info o tome?
Ja muku mučim s gljivicama i urinarnom infekcijom. Više nisam pametna. Kapam si ulje čajevca (2-3 kapi) na dnevni uložak, a prije trudnoće sam si znala napraviti i kupku za pipi u lavoru, topla voda i par kapi čajevca.
Hvala na odgovorima za pranje robice. Pročitati ću što piše na robici, al mislim da ću zbog dezinfenkcije oprati sve na 60, malo ću staviti sensitive omekšivača pa ćemo vidjeti. I naravno sve dezinficirati sa peglom s obje strane
Kolostrum- nemam ga niti malo, nadam se da to ne znači da neću moći dojiti...?
Ja sam sad opeglala sve od bebe! Jos samo to slozit u komodicu. 😥 mislim da cu to kasnije, ili sutra.. noge su mi ko u slonice.. bole i otecene od stajanja a jos.moram i psa prosetat prije nego padne kisa..
Mislim da cu kad se vratim iz setnje ipak sve 4 u zrak.. koma sam..
E da, i sutra idem u mcdonalds, dok sam jos 2u1 i pokretna, zadnji ove godine!! Bas me briga.. jede mi se danima vec.. hajahah
super I_me!
ti si spremna:)
pranje roobice - ja ne mogu bez omekšivača. Ovdje u Dalmaciji je tvrda voda i to bi koma bilo kruto i odvratno bez da stavim bar malo. Naravno da neću nakrcat ga puno, kao za nas odrasle, ali malo svakako!
Kako kupujem polovnu robicu, točno vidim tko je koristio a tko nije....pred par mj kupila sam neke pliš pamuk pidžamice i žena se kune da su "kao nove, 3 puta nošene" a ono sukno, sukno zato jer gđa nije koristila omekšivač, da su joj rekli da to ne valja. Bože sačuvaj, uništilo robu u par pranja...
a perem s FROSCH, oni s inače malo manje kemija nego drugi brendovi, a ovo je još baš za bebe linija
i evo nekidan je baš bila akcija detegrent+omekšivač za 50kn
žena-majka-carica:)
i mene uhvatila prpa kad sam skužila da je Dorja otvorila sezonu, a mi smo tu negdje kilažom...
tako da evo danas i sutra ću pripremit bar osnovno da imamo,
izdvojit robicu za izlazak, nabavit još te neke stvari za bolnicu...i tako
barbs - i ja imam isto toliko 45 tetri, a od tog 30+ bijelih i ostalo šarene. To je zbilja dostatno.
hope - neka si ti provjerila, pa da si mirna
žena-majka-carica:)
Ja sam sad opeglala sve od bebe! Jos samo to slozit u komodicu. 😥 mislim da cu to kasnije, ili sutra.. noge su mi ko u slonice.. bole i otecene od stajanja a jos.moram i psa prosetat prije nego padne kisa..
Mislim da cu kad se vratim iz setnje ipak sve 4 u zrak.. koma sam..
E da, i sutra idem u mcdonalds, dok sam jos 2u1 i pokretna, zadnji ove godine!! Bas me briga.. jede mi se danima vec.. hajahah
Ja sam danas tako s gustom pojela big tasty meni. Sanjam mcdonalds vec danimaaaa.
I najavila sam mm da iduci vikend idemo u soping za bebu i vec se nabrijavam na KFC 😁
HOpe, cajevac je krema od judta i za svasta se koristi.. Ja ju opcenito koristim preventivno za gljivice.... Stavim na ulozak preko noci i to upije... Koristis 6-7d ako vidis da su gljivice u pitanju... A preventivno jednom tjedno (samo sto se ne sjetim cesto) ju koristim radi prevencihe .. isto tako koristim cajevac + ulje31 (isto od justa) za grlobolje.... Znaci stavim na dlan malo cajevca, kap-dvije tog ulja i namazem dobro vrat... Pocupa svu bolestinu vani 😊😊😊😊
Treca sreca, skreenshotala sam si sto si napisala... Ja imam 30 bijelih tetrica + sarene... I to ce biti to... Da ne budem naravno na knap sam kupila toliko, a skoro sam danas 2pack kupila al sam rekla da 50+ bi bilo previse .. hahahahhhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji