Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    19. Kolovoz 2017. 17:02

Suncokretice ja sam uzela persil sensitive gel i lenor sensitive za bebe. I sve prala na 60. Ok za sareno je prejaka temperatura, ali ja sam morala, tko zna tko je sve dirao i gdje je to bilo pa sam za prvi put tako. 😊😊
    Barbs 10godina je starije necakinja. Ni ja nemam kolostrum 😉😊 Nista od toga 
    Muz i necakinje su sastavile krevetic, ajme euforije za sve, sad su otisli mlada necakinja i muz na rostilj tj.pripremit vatru (muzeva seka i sogor su nas zvali) a starija i ja cemo za neki sat kod njih, iako mislim da necemo dugo biti jer ne mogu ni sjedit ni hodat dugo. Pa malo druzenje i kuc hehe

barbs
    19. Kolovoz 2017. 17:12

Violeta, postale smo k'o stare babe!!  Jucer kad smo se setali sam vise sjedila nego se setala ahahahahhaa  a danas me muz vukao svugdje, a ja sam jedva cekala da dodjemo kod mojih i dignem noge u zrak... Bas mi je sve teze i teze bilo koje aktivnosti raditi..
    Aaaaa starija je vec malo veca, pa je laganini pubertet puca.
    A slikicaaaaaaa kreveta???

Barkleys
    19. Kolovoz 2017. 17:58

Dorjaaaa jeeeej! Čestitam! 

Pandica - hvala puno na info za popust, samo ti nas informiraj :)

Barbs - kakav je to čajevac od Justa, jel to krema ili ulje ili kaj, može mali info o tome?
    Ja muku mučim s gljivicama i urinarnom infekcijom. Više nisam pametna. Kapam si ulje čajevca (2-3 kapi) na dnevni uložak, a prije trudnoće sam si znala napraviti i kupku za pipi u lavoru, topla voda i par kapi čajevca. 

Suncokretica
    19. Kolovoz 2017. 18:55

Hvala na odgovorima za pranje robice. Pročitati ću što piše na robici, al mislim da ću zbog dezinfenkcije oprati sve na 60, malo ću staviti sensitive omekšivača pa ćemo vidjeti. I naravno sve dezinficirati sa peglom s obje strane 
    Kolostrum- nemam ga niti malo, nadam se da to ne znači da neću moći dojiti...? 

I_me
    19. Kolovoz 2017. 19:01

Ja sam sad opeglala sve od bebe! Jos samo to slozit u komodicu. 😥 mislim da cu to kasnije, ili sutra.. noge su mi ko u slonice.. bole i otecene od stajanja a jos.moram i psa prosetat prije nego padne kisa.. 
    Mislim da cu kad se vratim iz setnje ipak sve 4 u zrak.. koma sam.. 
    E da, i sutra idem u mcdonalds, dok sam jos 2u1 i pokretna, zadnji ove godine!! Bas me briga.. jede mi se danima vec.. hajahah

treca_sreca
    19. Kolovoz 2017. 19:40

super I_me!
    ti si spremna:)
    pranje roobice - ja ne mogu bez omekšivača. Ovdje u Dalmaciji je tvrda voda i to bi koma bilo kruto i odvratno bez da stavim bar malo. Naravno da neću nakrcat ga puno, kao za nas odrasle, ali malo svakako!
    Kako kupujem polovnu robicu, točno vidim tko je koristio a tko nije....pred par mj kupila sam neke pliš pamuk pidžamice i žena se kune da su "kao nove, 3 puta nošene" a ono sukno, sukno zato jer gđa nije koristila omekšivač, da su joj rekli da to ne valja. Bože sačuvaj, uništilo robu u par pranja...
    a perem s FROSCH, oni s inače malo manje kemija nego drugi brendovi, a ovo je još baš za bebe linija
    i evo nekidan je baš bila akcija detegrent+omekšivač za 50kn

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    19. Kolovoz 2017. 19:44

i mene uhvatila prpa kad sam skužila da je Dorja otvorila sezonu, a mi smo tu negdje kilažom...
    tako da evo danas i sutra ću pripremit bar osnovno da imamo,
    izdvojit robicu za izlazak, nabavit još te neke stvari za bolnicu...i tako
    barbs - i ja imam isto toliko 45 tetri, a od tog 30+ bijelih i ostalo šarene. To je zbilja dostatno.
    hope - neka si ti provjerila, pa da si mirna

žena-majka-carica:)

• sretna
    19. Kolovoz 2017. 19:56

I_me

Ja sam sad opeglala sve od bebe! Jos samo to slozit u komodicu. 😥 mislim da cu to kasnije, ili sutra.. noge su mi ko u slonice.. bole i otecene od stajanja a jos.moram i psa prosetat prije nego padne kisa..
    Mislim da cu kad se vratim iz setnje ipak sve 4 u zrak.. koma sam..
    E da, i sutra idem u mcdonalds, dok sam jos 2u1 i pokretna, zadnji ove godine!! Bas me briga.. jede mi se danima vec.. hajahah

Ja sam danas tako s gustom pojela big tasty meni. Sanjam mcdonalds vec danimaaaa. 
    I najavila sam mm da iduci vikend idemo u soping za bebu i vec se nabrijavam na KFC 😁

barbs
    19. Kolovoz 2017. 19:57

HOpe, cajevac je krema od judta i za svasta se koristi..  Ja ju opcenito koristim preventivno za gljivice.... Stavim na ulozak preko noci i to upije... Koristis 6-7d ako vidis da su gljivice u pitanju... A preventivno jednom tjedno (samo sto se ne sjetim cesto) ju koristim radi prevencihe .. isto tako koristim cajevac + ulje31 (isto od justa) za grlobolje.... Znaci stavim na dlan malo cajevca, kap-dvije tog ulja i namazem dobro vrat... Pocupa svu bolestinu vani 😊😊😊😊
    Treca sreca, skreenshotala sam si sto si napisala... Ja imam 30 bijelih tetrica + sarene... I to ce biti to... Da ne budem naravno na knap sam kupila toliko, a skoro sam danas 2pack kupila al sam rekla da 50+ bi bilo previse .. hahahahhhaha

barbs
    19. Kolovoz 2017. 19:57

I me, gustaaaaaaj u Mekicu  DOBAR TEEEEK!!!
    SRETNA, neka si!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.