Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    19. Kolovoz 2017. 09:09

Dorja cestitam od srca!!

dzenny
    19. Kolovoz 2017. 09:14

sretna

A stucanne su vam jednaki trzaji u pravilnom razmaku i na istom mjestu. Ne mozete fulat. Moj l jr znao stucat i po 20 minuta 😂 ovaj je do sada mozda 2-3 puta samo stucao.

Tocno to.. 😉 dobro si opisala.. i recimo kako trudnoca raste oni postaju jaci,dok na pocetku to je bilo samo plusiranje..
    Moja cura bas puno,puno stuca.. svako jutro obavezno i u toku dana jos 2-3 puta minimalno.  I da nekad zna bas dugo da stuca (da mi ju bude zao) 🤗

Belle84
    19. Kolovoz 2017. 09:19

Dorja cestitaaaam! ❤️🙏 Prva jesenska beba nam stigla. Jesi dobila trudove ili su te inducirali ranije?

zelimobebu2701
    19. Kolovoz 2017. 09:26

Dorja Čestitam!!!! 😊😊😊

19. Kolovoz 2017. 09:28

Cestitke Dorja!!!💕😘😘😘😘
    Ajme evo placem...bas lijepo...ne mogu vjerovat da vec imamo bebicu u grupi😍😍 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    19. Kolovoz 2017. 09:29

Dorja cestitaaaaaam! ❤️❤️❤️❤️ Cure krenulo je! 😃
    I moj mali cesto stuca ☺️

barbs
    19. Kolovoz 2017. 09:31

Daaa  Prva bebicaaaa!! 
    Eto, bas sam muzu rekla i jos mi naglasila: pa ti kazi da nije moguce da ranije rodim!! 
    Kad smo kod stucanja, i nas mali je eto prije stucao 5 min  Inace stuca vise puta dnevno... Pred par mj sam mislila da me to nekako udara, pa je gin.na 4Du rekla: mama, osjecate kako stuca?? I onda sam shvatila da je to bilo stucanje...
    Kako je i Dzenny rekla, s vremenom se to stuvanje pojaca..

Suncokretica
    19. Kolovoz 2017. 09:33

Dorja, čestitam!!! Ti si probila led u ovoj grupi 
    Javi nam obavezno kako je prošlo, a sada uživaj u svom malom princu 

Dorja91
    19. Kolovoz 2017. 09:38

Nisam vas bas stigla pratiti redovito jer ste bile vrlo aktivne. Neka ste. Nadam se da ste sve dobro. Imala sam porod za pozeljeti. Jucer ujutro mi je pukao vodenjak i poslije dva sata krenuli su trudovi. Doktorica je i najavila da sam zrela za porod prije par dana al nisam bila otvorena. Nisam trcala u rodilište vec sam cekala i brojala trudove i minute. Pisem vam postepeno jer ne stignem sve odjednom. Nastavak slijedi....

19. Kolovoz 2017. 09:39

Mislim da mi je bolje da sto prije idem u soping😅 al dobro, nekako mi se cini da imam jos kojih 30 dana fore..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.