A stucanne su vam jednaki trzaji u pravilnom razmaku i na istom mjestu. Ne mozete fulat. Moj l jr znao stucat i po 20 minuta 😂 ovaj je do sada mozda 2-3 puta samo stucao.
Tocno to.. 😉 dobro si opisala.. i recimo kako trudnoca raste oni postaju jaci,dok na pocetku to je bilo samo plusiranje..
Moja cura bas puno,puno stuca.. svako jutro obavezno i u toku dana jos 2-3 puta minimalno. I da nekad zna bas dugo da stuca (da mi ju bude zao) 🤗
Dorja cestitaaaam! ❤️🙏 Prva jesenska beba nam stigla. Jesi dobila trudove ili su te inducirali ranije?
Cestitke Dorja!!!💕😘😘😘😘
Ajme evo placem...bas lijepo...ne mogu vjerovat da vec imamo bebicu u grupi😍😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dorja cestitaaaaaam! ❤️❤️❤️❤️ Cure krenulo je! 😃
I moj mali cesto stuca ☺️
Daaa Prva bebicaaaa!!
Eto, bas sam muzu rekla i jos mi naglasila: pa ti kazi da nije moguce da ranije rodim!!
Kad smo kod stucanja, i nas mali je eto prije stucao 5 min Inace stuca vise puta dnevno... Pred par mj sam mislila da me to nekako udara, pa je gin.na 4Du rekla: mama, osjecate kako stuca?? I onda sam shvatila da je to bilo stucanje...
Kako je i Dzenny rekla, s vremenom se to stuvanje pojaca..
Dorja, čestitam!!! Ti si probila led u ovoj grupi
Javi nam obavezno kako je prošlo, a sada uživaj u svom malom princu
Nisam vas bas stigla pratiti redovito jer ste bile vrlo aktivne. Neka ste. Nadam se da ste sve dobro. Imala sam porod za pozeljeti. Jucer ujutro mi je pukao vodenjak i poslije dva sata krenuli su trudovi. Doktorica je i najavila da sam zrela za porod prije par dana al nisam bila otvorena. Nisam trcala u rodilište vec sam cekala i brojala trudove i minute. Pisem vam postepeno jer ne stignem sve odjednom. Nastavak slijedi....
Mislim da mi je bolje da sto prije idem u soping😅 al dobro, nekako mi se cini da imam jos kojih 30 dana fore..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji