Dobro je proslo Dorja! Neka...neka nam svima bide tako!!
A kako je malac, jel sise? Kako je tata prozivio porod? Jel bio s tobom u radaoni?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dobro je proslo Dorja! Neka…neka nam svima bide tako!!
A kako je malac, jel sise? Kako je tata prozivio porod? Jel bio s tobom u radaoni?
Tata i mame su bile. Tamo te nitko ne pita za tecaj 😁. Tatu sam u jednom trenutku htjela izbaciti iz sobe jer me je smirivao kao tipa ma nije to nista.... A tata je van sebe od sreće. Svi smo. Djed je plakao vani. Kad smo ga pozvali u sobu da vidi unuce zamijenio je. Mislila sam da Ce dobiti infarkt. Ljubav na prvi pogled 💙.
Dorja, stvarno porod za pozeljeti!! Drzi se, odmaraj i uzivajte sada u upoznavanju
Ja svoju mamu ne bih voljela pored sebe kad radjam jer je ona velika panicarka sama po sebi, pa bolje da ju nit ne vidim
Upravo je stigla primalja da nam pokaze prematanje i masira mi dojke radi stimulacije. Nakon svog poroda, znam sto bi htjela specijalizirati 😁.
Nisam vam nista uljepšala. Da boli, boli. Jutros ko pticica. Bez šava a zaspala sam na stomaku kao klada jer mrvica nije bila samnom. Ostavili su nas nasamo jedno sat vremena pa su ga uzeli. Izmjerili i pregledali kraj nas u sobi. Obukli ga i stavili na prsa. Mlijeko jos nije krenulo, al doci Ce, barem se nadam. Eto toliko od mene za sada. Valjda sam opisom barem malo docarala moj porod. Svima želim da imate porod kao i ja. Javljati cu se kad uzmognem. Beba je sada samnom u sobi. Muz ima krevet kraj mene i svi troje smo zajedno. Raj na Zemlji. Puse svima 😘😘😘😘😘.
ajme.. kako mi je drago cuti da je sve ok i da si imala odlican porod i da ste svi zajedno!!!
i ne mogu vjerovati da pocinju stizati bebice.. sad cemo se redat jedna za drugom
sad me malo panika oprala hahahhahahahahaha ( al ona pozitivna )
idem prosetat psa,u postu, napravit rucak i spremat torbu za rodiliste . dosta je bilo zezanja..
Kakvu cete torbu uzeti za rodiliste?? Meni definitivno mora biti spremna, pogotovo za vjencanje 3.9.da mi bude u autu
Mi danas idemo kod mojih na rucak, pa se ne moram brinuti sto cu kuhati A prije toga idemo gledati perilice, da vidimo ako nadjemo neke povoljnije... Za sada smo gledali na netu i onu koju smo u Pevecu vidjeli je najjeftinija u Pevecu..
Hahahah I me...i ti spremas torbu😜
Dorja bas mi je drago. Sad samo uzivajte jedni u drugima i u upoznavanju svoje bebice😊
Barbs, ja sam mislila uzet neki manji kofercic na kotacima, da mi ave stane unutra, samo paket ulozaka (chicco) je ogroman..ko pelene...haha
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dorja bas predivno, eto zaista za pozeljeti! Drago mi je sto je sve proslo tako super, sada uzivajte vas troje 👪❤️
Sanjchi, zato i ja planiram uzeti neki malo veci ali onaj na kotacice koje ja imam je mozda ipak previse veliki Uuuffff, ti ulosci... I ove koje ja imam kod kuce su jednake velicine... Ne znam dali uzeti 2pack ili 1pack, pa muzu kazem da donese drugi ako mi zafali...
Sortiraj odgovore
Najstariji