Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Kolovoz 2017. 20:00

I me, kako je Treca sreca napisala, pa ti si PRONTA!! Super.. 
    Ja se nadam da ce sutra biti lijepo vrijeme da operem tetrice, krpice i rucnike za bebaca naravno... Iiii onda sve ispeglati sto sam oprala.. Srecom pa sam puno toga mami proslijedila 

• sretna
    19. Kolovoz 2017. 20:03

Treca sreca koji broj jednokratnih gacica si uzela? Zadnji put sam imala jednokratne bas kao gace, ali bokserice mi se cine prakticnije

19. Kolovoz 2017. 20:38

Evo cure da vas malo nasmijem😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    19. Kolovoz 2017. 20:40

sretna

Treca sreca koji broj jednokratnih gacica si uzela? Zadnji put sam imala jednokratne bas kao gace, ali bokserice mi se cine prakticnije

ja sam uzela 2 paketa "to to" tih mrezasih jednokratnih boksi ( 5 kom u paketu) i frendica mi je dala od jesse 10 kom jednokratnih gacica koje nije iskoristila. bokse su m velicina. gacice l. nosim svesa sobom..pa cu vidjet koje ce mi vise pasat.

• Dena1009
    19. Kolovoz 2017. 21:09

Pranje - ja sam kupila isto Persil tekuci za bebe i Softlan baby koji predivno mirise, sa bademovim mlijekom. Robu koju sam dobila sam prala na intezivnom programu, a novu i sarene tetre na programu za fini veš, bijele tetre sam na program za fleke stavila. Eto, ja imam masinu sa programima pa malo drugacije funkcionira.
    Pitanje - nedavno je bila tema sjedalice, al nisam imala vremena ukljuciti se. Negdje sam procitala da se na pocetku koristi samo kosara da beba bude na ravnom. Znaci to da se i vozi u kosari ili ipak u jajetu?

url=https://lilypie.com]

19. Kolovoz 2017. 21:09

Ajme ja imam osjecaj da ce ova malo izletit van. Sve mi tako nekako nabijeno dolje, imam feeling kad stisnem onako prstima prema natrag da se povuce gore i onda kad maknem ruku da se opet spusti😲 (nezz kako drugacije opisat) Isla sam pogledat i sve je onak, cudno (u najmanju ruku) kao da je eksplodiralo (sori na opisu al neznam kak drugacije objasnit😂😂😂😂) nis mene ne boli samo taj cudan feeling nabijenosti 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    19. Kolovoz 2017. 21:40

Znaci beba se iskljucivo vozi u jaju, od rođenja dok je ne priraste.. U suprotnom smjeru voznje... 

babylove28
    19. Kolovoz 2017. 22:06

Dorja cestitam😍❤ lijepo je procitati ovako pozitivno iskustvo,vidim po tickeru da smo terminuse,ajmee😲😅

• sretna
    19. Kolovoz 2017. 22:08

luce <3

Znaci beba se iskljucivo vozi u jaju, od rođenja dok je ne priraste.. U suprotnom smjeru voznje…

Tocno tako

• Bebushka
    19. Kolovoz 2017. 22:12

Dena niposto u kosari!!! ko sto luce kaze, u slucaju sudara nista ju ne drzi i moze se polomit, isto tako je vazno u smjeru suprotnom od voznje jer imaju preslab vrat i u slucaju trzaja prema napred....bolje ni ne pisat, sta bi se dogodilo, ovako imaju oslanac. Dok sam lezala u bolnici procitala sam onaj neki rodin prirucnik, tamo je sve detaljno objasnjeno, preporucam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.