I me, kako je Treca sreca napisala, pa ti si PRONTA!! Super..
Ja se nadam da ce sutra biti lijepo vrijeme da operem tetrice, krpice i rucnike za bebaca naravno... Iiii onda sve ispeglati sto sam oprala..
Srecom pa sam puno toga mami proslijedila
Treca sreca koji broj jednokratnih gacica si uzela? Zadnji put sam imala jednokratne bas kao gace, ali bokserice mi se cine prakticnije
Evo cure da vas malo nasmijem😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca koji broj jednokratnih gacica si uzela? Zadnji put sam imala jednokratne bas kao gace, ali bokserice mi se cine prakticnije
ja sam uzela 2 paketa "to to" tih mrezasih jednokratnih boksi ( 5 kom u paketu) i frendica mi je dala od jesse 10 kom jednokratnih gacica koje nije iskoristila. bokse su m velicina. gacice l. nosim svesa sobom..pa cu vidjet koje ce mi vise pasat.
Pranje - ja sam kupila isto Persil tekuci za bebe i Softlan baby koji predivno mirise, sa bademovim mlijekom. Robu koju sam dobila sam prala na intezivnom programu, a novu i sarene tetre na programu za fini veš, bijele tetre sam na program za fleke stavila. Eto, ja imam masinu sa programima pa malo drugacije funkcionira.
Pitanje - nedavno je bila tema sjedalice, al nisam imala vremena ukljuciti se. Negdje sam procitala da se na pocetku koristi samo kosara da beba bude na ravnom. Znaci to da se i vozi u kosari ili ipak u jajetu?
url=https://lilypie.com]
Ajme ja imam osjecaj da ce ova malo izletit van. Sve mi tako nekako nabijeno dolje, imam feeling kad stisnem onako prstima prema natrag da se povuce gore i onda kad maknem ruku da se opet spusti😲 (nezz kako drugacije opisat) Isla sam pogledat i sve je onak, cudno (u najmanju ruku) kao da je eksplodiralo (sori na opisu al neznam kak drugacije objasnit😂😂😂😂) nis mene ne boli samo taj cudan feeling nabijenosti
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Znaci beba se iskljucivo vozi u jaju, od rođenja dok je ne priraste.. U suprotnom smjeru voznje...
Dorja cestitam😍❤ lijepo je procitati ovako pozitivno iskustvo,vidim po tickeru da smo terminuse,ajmee😲😅
Znaci beba se iskljucivo vozi u jaju, od rođenja dok je ne priraste.. U suprotnom smjeru voznje…
Tocno tako
Dena niposto u kosari!!! ko sto luce kaze, u slucaju sudara nista ju ne drzi i moze se polomit, isto tako je vazno u smjeru suprotnom od voznje jer imaju preslab vrat i u slucaju trzaja prema napred....bolje ni ne pisat, sta bi se dogodilo, ovako imaju oslanac. Dok sam lezala u bolnici procitala sam onaj neki rodin prirucnik, tamo je sve detaljno objasnjeno, preporucam
Sortiraj odgovore
Najstariji