Sanjchi, jesi luda!! Aliiiii daaaa... Mislim da nam je vrijeme da se pripremimo
Ja sam rekla da bih oko 15.9.mogla roditi... Da imam takav filing... To sam muzu rekla... Aaaaaliii to ne ovisi o meni
Ovisi o bebi...
Frendica je bila rekla:6.7.cu roditi i 6.7 je rodila prosle godine.. prenijela tjedan dana...
Dorja, sigurno ti je bilo veselo.. uz selibu jos i porod
Info o ethereal-u upravo mi zenska rekla da za 2 mjeseca stizu uzorci pamucnih tetri kao one bambis tetre, znaci oblaci, slonici itd. Jucer su dobili zvjezdice i sovice, a ovi drugi uzorci stizu za 2 mjeseca
Barbs, tebi jos i prije nego meni😝 a stici cemo sve.prvo sto cu ic kupit bit ce atvari za bolnicu da bar to imamo spremno😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dorja bas sam jucer mislila na tebe i di ste, kako nam se vise nisi javila.
Predivne vijesti 💞😍 sretno u prvim izazovima i gustajte vas troje! 👪
žena-majka-carica:)
Cijeli mi se zivot okrenuo u mjesec dana. 31.7. muz je stigao , u pratnji svojih, i pripremili su stan. Moja mama je sve spremila za mene i bebu. 02.08. stigla sam i ja. Mame su ostale da mi pomognu sve do kraja srediti. Pa su zaredali prijave boravišta, posjeti dr.... Za mene vrlo stresno. U stvari je stresno za svih bilo. Svekrva je ostala s nama. Moja mama je trebala doci kad ja rodim. Da se njih dvije zamijene. Sve smo isplanirali. Ovdje nam je lijepo a bolnica je malo reci svemirski brod. Cim su mi poveli trudovi mene je povela hvatati panika i depresija jer nisam imala mamu kraj sebe. Nisam mamina maza, al tako mi je nedostajala. Plakala sam i u tom placu otisla u sobi i spavala, pod trudovima jedno tri sata. Zezam me muz da kako mogu spavati, al zene jesam i da me nisu probudili jos bi spavala. Rekla mi svekrva da ona sumnja da su to trudovi jer se meni spava. Bolilo je svakih 20 min kao menstruacija tj lagani grcevi. Popodne oko 17 sati trudovi su se pojavili jaci a pauza sve manja. Iskreno sasvim izdržljivi. Kako je muz bio prenapet oko 21 sat, trudovi svakih pet minuta, natjerao me u bolnicu. Bila sam otvorena 4 prsta i uzasno ljuta na njega, jer me natjerao da odem a nisam bila otvorena. Smjestili su me u sobu koja ja ujedno i boravak za pratnju i radaona. Sa mnom su bili njegova mama i naravno muz. Ponudili su mi epiduralnu ali sam odbila. Oko 23 sata stigla je moja mama. Ona i tata su ujutro sjeli u auto i krenuli. Zene moje, sad sam tek mogla roditi. Srce ko kuca. Mame i suprug su bile samnom. Ponudili su mi gel i uzela sam, u roku od sat ipo bila sam otvorena za porod. Cijelo vrijeme mi je primalja masirala medicu i nije se micala od mene. Pet zadnjih trudova Adrian je bio vani a ja bez šava.
Dorja cestitam od srca....prva bebica nam tu😍😍😍😍
Svima nam zelim takav porod za pozeljet! Samo hrabro😘😍
Zato mislim da sam imala porod za pozeljeti. Cijelo vrijeme sam ocekivala bolove od kojih cu kao na filmovima urlati. Da je bilo to je istina, al ono kad znas da ti je mama koja nas je petero rodila kraj tebe, sve se izdrži. Al ako me pitate kako boli eto mene kao najaci menstrualni grcevi i kad mislis da vise ne mozes izdržati trud prestane. Malo sam skakutala po lopti. Sam izgon mi je bilo olakšanje. Kad su mi rekli da tiskam, bila sam lavica. To nisam niti osjetila osim snage svoje. Izgon me nije bolio.
Nisam vam nista uljepšala. Da boli, boli. Jutros ko pticica. Bez šava a zaspala sam na stomaku kao klada jer mrvica nije bila samnom. Ostavili su nas nasamo jedno sat vremena pa su ga uzeli. Izmjerili i pregledali kraj nas u sobi. Obukli ga i stavili na prsa. Mlijeko jos nije krenulo, al doci Ce, barem se nadam. Eto toliko od mene za sada. Valjda sam opisom barem malo docarala moj porod. Svima želim da imate porod kao i ja. Javljati cu se kad uzmognem. Beba je sada samnom u sobi. Muz ima krevet kraj mene i svi troje smo zajedno. Raj na Zemlji. Puse svima 😘😘😘😘😘.
Sortiraj odgovore
Najstariji