Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Kolovoz 2017. 07:59

Juuutrooo 
    Etharelove dekice - ako nista drugo znam sto traziti ako netko pita 
    Belle, kazu stariji ljudi da ne pamte kad je zadnji put bilo toliko vruce...  GROZNOOO!!! Jos kad cujem da ce veceras NAVODNO biti zahladjenje, a gledam vrijeme kod nas kad ono jedva K od KISE.. grozno.... I tako meni cure znaju reci: boli te briga! Rodit ces kad ce biti ugodno... Da, ali treba pretrpiti 50000 toplonskih valova..
    Sretna, zao mi je sto si se razbudila.. i sto te glava boli... Ali kako je Sanjchi napisala, nista cudno s ovim vremenom...
    Suncokretice, GROZAN san.. Mrzim takve snove... 
    Stucanje osjecam kao pulsiranje 
    Violeta, baci ignor na sveki mada nam je prag tolerancije dosta nizak.. Meni je mama krenula vec sa forama KAKO beba mora spavati, pa sam rekla da ce nam to patronazne sestre pokazati i da mi ne mora objasnjavati jer se puno toga promijenilo otkad nas je ona rodila... ALI kako zivim pored njegovuh vec vidim da ce biti puuuuuniiii savjeta 
    Dena, jaaaaao, i ja sam nekako cudno spavala... Naspavala se jesem ali svako toliko sam se budila da idem na wc piskiti... Jednom mi je mali toliko njecio mjehur da sam mislila da ce mi vodenjak puknuti i da ce on samo izletiti ispod mene... Groznooo... A kontrakcije sam i ja osjecala.. I sinoc kad smo se setali, pa kad bih sjela - osjecala bi ih... Bas me zanima sto ce dr reci na slijedecem pregledu..

• sretna
    19. Kolovoz 2017. 08:01

Samjchi, da, obicno on mene budi 😄
    Suncokretica, i ja sam slicno sanjala nedavno,uzasan osjecaj.
    A stucanne su vam jednaki trzaji u pravilnom razmaku i na istom mjestu. Ne mozete fulat. Moj l jr znao stucat i po 20 minuta 😂 ovaj je do sada mozda 2-3 puta samo stucao.
    Treca sreca,koji si broj gacica uzela?ja sam s prvim imala bas kao kblik gaca al sad cu uzrt te kao bokserice jer mi se cine prakticnije

19. Kolovoz 2017. 08:10

Ja sam sanjala da sam radala...i to nije bilo rodiliste nego neka improvizirana bolnica. Uhvatili me trudovi i sestra (babica il sto vec je bila) probusila mi vodenjak, voda je prskala na sve strane, i onda je stalo. Rekla mi da se ustanem i ja se digla i tak dok sam stajala samo je najednom pocelo nesto ispadat iz mene, nesto krvavo, sluzavo...a ja pocela plakat. I placem i placem ko kisna godina. I opet dode meni ta sestra koja je busila vodenjak: pa sta places, to je to, krenulo je. Rodit ces... 
    I dalje se ne sjecam sta je bilo..al to sam zapamtila da kad je krenulo to curit iz pipi da sam pocela drecat ko nenormalna😭😭 
    Uhhh....sad sam prvi put nesto takvo sanjala..valjda psiha..sve smo blize..i moj dragi vec par dana govori: jos dva mjeseca...onako nestrpljivo...i sinoc je to ponovio bar 10 puta...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    19. Kolovoz 2017. 08:22

Aaajmeeeeeeee grozan san 
    Ja sam prosle noci sanjala da je ispao sluzni cep i to je to... Na pocetku T sam imala te grozne snove da ssm bebu izgubila, pa bih na wc trcala provjeriti.. 

19. Kolovoz 2017. 08:25

Ma uzasan!!! I to ono, ne bolnica nego nesto improvizirano😌 i bila sam ta babica (doktorica je bila al se bavila necin tamo) i bila hladna onak, nit me tjesila nit nista...uzas jedan..hahhaha...
    A ja nisam nikad nista jos sanjala (osim i dva navrata da sam vec rodila pa sam zapravo sanjala bebicu a ne sam porod)

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    19. Kolovoz 2017. 08:51

Ma srećom, pa je to samo san! 

zelimobebu2701
    19. Kolovoz 2017. 08:54

jutro!!!
    Ja sam bas sinoć osjetila to kao pulsiranje, pa sam se čak bila zabrinula što  je to, znači moj malac je štucao. 
    Snovi, već sam puno puta sanjala bebu, pa i porod sam, a neki dan sam sanjala da sam rodila i kad sam se pogledala u ogledalo trbuh mi je bio sav smrezuran, saaav crven od strija, užas san. Haha

Dorja91
    19. Kolovoz 2017. 08:59

Evo da se i ja napokon javim. Kao sto znate otisla sam i dok sam sve donekle sredila, vrijeme je proletio. Al imam i sretnu vijest , nocas se rodio nas Adrian, 3100 g i 51 cm. Sve je proslo savrseno. Malo kasnije vam napisem detalje. 💙💙💙💙💙💙😍😍😍😍 Ljubav na prvi pogled 💓💓💓💓💓.

barbs
    19. Kolovoz 2017. 09:00

AJMEEEE, DORJAAAAAA!!!!!!!!!! ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

dzenny
    19. Kolovoz 2017. 09:09

Dorijaa,cestitke 😍😍😍😍 malenom milion 😘 aa mami brz oporavak.. 😍😍😍
    Ajme,cure krenulo je 😀😀 dorija je pocela prva.. 😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.