Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    18. Kolovoz 2017. 22:16

Senoritakova svaka cast na snazi i pozitivi. Psiha je tu pola posla a ti si to odlicno odradila. Sritno ti i da dragi Bog da da sto duze ostanete 2u1. ❤
    Suncokretice super komodica. Mi imamo takav kreveric tj sa tim medom i zekom i mislila sam uzet i komodu uz njeg al ipak cu ikea jer mi je poslije korisnija.
    Netko je rekao da se rjesio bakterije i cestitam. Nekako mi se cini da svi imaju pricu sa sretnim zavrsetkom i to mi je bas drago cut.
    Mislim da se te jednokratne ne peru i nisam ih prala. Ne znam da to itko pere. Ja sam koristila dm gacice i mislim da to ne bi prizivilo pranje. Uostalom svake pojedinacno su bile zapakirane pa mislim da je to zbog tog da se ne zaprase i uprljaju tijekom skladistenja i prijevoza jer poslije ipak se koriste za osjetljivo podrucje.

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 22:16

kiki ne skida se navlaka jel?
    ja ne volim stvari koje nemaju navlaku, baš radi pranja...meni i jastuk za dojenje i jastuk za nošenje bebe, ob aimaju navlake i to lipo skinem i operem. Sve drugo mi je nepraktično

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 22:19

Mamuka

Mislim da se te jednokratne ne peru i nisam ih prala. Ne znam da to itko pere. Ja sam koristila dm gacice i mislim da to ne bi prizivilo pranje. Uostalom svake pojedinacno su bile zapakirane

eto ja prala mrežaste ovakve* kao od tosame (to.to mama) a te dm ne znam kakve su...
    *evo slika
    https://www.google.hr/search?q=toto+mre%C5%BEaste+ga%C4%87ice&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjvvOq0zeHVAhXDaxQKHQ_jBIIQ_AUICigB&biw=1536&bih=733#imgrc=qS7JmWPOzmDMGM:

žena-majka-carica:)

IvanaIvica
    18. Kolovoz 2017. 22:34

sretna

Treca srecaimaju oni i bambus pletene dekice, to je ovo sto je barbs stavila sliku. Onda one minky dekice kakve naf-naf ima,preeeemekane. Ja sam L narucila u dimenziji 150×200 tu minky i prezadovoljna sam. Malo pogledaj slike njihive pa ces vidjet kakve sve bas deke imaju i ponudi.

To je neka stranica na fb? I mene zanima😁

18. Kolovoz 2017. 22:53

Treca sreca, di kupis te mrezaste sta si linkala?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 22:55

Kod mene su danas moje necakinje i kako su trcale vamo tamo, moja svekrva kaze njima joj nemojte tako trcat umorit cete se i uznojiti, a ja na to ma samo trci, pa onda opet kaze jao pa past ces, a ja na to pa sta i da padne, kao da ce joj bit prvi put, i onda opet kako ona lijepo i cisto prica (a muzeve necakinje 5 i 6god pricaju kao djeca koja su tek pocela pricati, a starija ce sad u predskolski pa je zato usporedivala moju necakinju od 6god s njima) i kao kako se one ne boje nasih peseka (a njegova seka stalno govori curama da ce ih pas ugrist i da ne smiju ic blizu psa, djeca kad vide psa bilo kojeg ukoce se i pocnu vristat jer im je ona napunila glavu) i onda sam ja to svekrvi i rekla pa vase unuke imaju zivotinje doma ali zbog vase kceri one se boje a moje necakinje nemaju nikakvih zivotinja doma pa se ne boje peseke.

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 22:57

Vec vidim da ce bit pametovanja i problema i komentara i vezi odgoja naseg bebaca, al vec sam skontala sta cu joj odg da usuti "Zivim s jednim vasim primjerom, a ostala dva sam upoznala jako dobro i nisam zadovoljna, pustite mene da odgajam svoje djete kako znam."🤣🤣🤣 Samo neka se usudi davat glupe komentare 😂😂😂

dzenny
    19. Kolovoz 2017. 00:04

Hmm pa koliko ces trebat gaca i ulozaka odvisno od toga koliko budes krvarila.. jedna moja prijateljica je kupila 3 paketa ulozaka i 2 gaca,pa je mn dala 2 paketa ulozaka i jedan gaca,jer su joj ostali.. znaci samo po 1 paket je upotrebila i + ono sto je u bolnici koristila,a druga me zvala nakon 15 dana poroda,da joj donesem jos 3 paketa i ulozaka i gaca.. tako da zavisi sve koliko krvaris.. 😜 i ja planiram kupoti te gace od to.to.. mislim da je sanchy pitala,njih imas kupiti u dm-u..

dzenny
    19. Kolovoz 2017. 00:07

Violeta,neka si ti njoj rekla.. naravno,imala je priliku da odgaja djecu po svome,sad tebe neka pusti da odgajas po svome.. mislimda malo koja nebi se umjesala,samo da im je pustiti.. 😉 
    Bravo cure za dobre vijesti!! 💪💪
    Treca_sreca,sada tempo na min..
    Mi sutra idemo u zadnju nabavku za bebu.. onda jos samo robicu oprat ii sve spremno.. 😍😍

• Dena1009
    19. Kolovoz 2017. 00:31

Pupy super za nalaz ☺
    Senoritkova divim ti se ❤
    Mrezaste gace nisu jednokratne, peru se normalno u perilici. I jako su rastezljive pa ne morate puno vece kupovati. 
    Ja lezim u krevetu i ne mogu sklopit oci kolko me malac lupa, tolko se gura, da imam osjecaj da ce kad se probudim lezat kraj mene...😅
    Jel koja od vad cula za mogucnost uzimanja komadica posteljice kod porođaja, koji se onda salje u ljekarnu i iz nje se rade homeopatske kuglice? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.