Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    19. Kolovoz 2017. 00:35

Jao,dena ni meni se bas veceras ne da zaspat. Aa jos me moja bebica jutros rano probudila svojim štucanjem.. 😍 ali poslike sam opet malo spavala,pa izgleda da zato sad ne mogu,dok mala gospodjica vec odavno spava.. inace svako jutro me budi stucanjem.. jel vi vase mrvice osjetite kad stucaju??

19. Kolovoz 2017. 00:47

dzenny, osjetim bebu kad stuca, kao da podrhtava trbuh 😂
    (Takodjer me san nece njaaah)

19. Kolovoz 2017. 00:59

Belle, pratim prognoze i kazu da je ovo ljeto medju najtoplijima i najsusima u zadnjih 10-ak godina (ceka nas sesti toplinski val koji ce najvise gadjat slavoniju, oko 24.8., znaci temp iznad 35, al samo dva dana, pa opet neka normala (do 30-31 najvise)
    Gadno je po vrucinama...

treca_sreca
    19. Kolovoz 2017. 06:48

Ja spavala!....donekle, koliko se trbusasta zena pred kraj T moze naspavat....nikako se namjestit udobno.
    Danas idemo po madrac i da bar kindac i prematalica budu spremni, kad ja nisam 😀
    a mogla bih i tetre napokon oprat bar ove bijele, one za sminku mogu kadgod...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    19. Kolovoz 2017. 06:56

Sanjchi mrezaste ja kupila u dm nekidan one to.to (mislim da je tosama proizbodjac) a iste sam vidila i u baby center i u BIPA ducanima....cak i u millera mislim ali nisam 100%
    a prije sam to kupovala u ljekarni.....nisu bile ove marke ali ista stvar cca 3-4kn komad.....
    Ove su bile 21kn (5kom) u dm nekidan

žena-majka-carica:)

19. Kolovoz 2017. 07:02

Jutro...mene sinoc kasalj opet ubi😖 al kad sam zaspala, lijepo sam spavala do sad..i relativno rano sam zaspala👏👏
    Treca sreca, tnx😃
    Violeta...hahhaa...ma to mi je super kad metko krene pametovat oko odgoja a djeca su mu skroz neodgojena..il jos gore, nema djece😒😒

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    19. Kolovoz 2017. 07:25

Jutro curke! Evo, ja pijuckam kavicu vec, zelim obrisati pod prije nego mm dođe iz nocne, pa da poslje uzivamo ☺

Cijelu noc me mucio pritisak dole, a i cijeli trbuh mi je napet, ko da imam bh koja ne prestaje, al jucer je bas babica na tecaju rekla da je normalno pod kraj, dok nista ne boli. A jucer sam tocno osjetila kako se mice saavin dolke kod vagine.

Dzenny meni je kuma rekla da se stucanje osjeti ko pulsiranje i to kod mene bude cesto, a u srijedu kad mi je radila uzv je također pulsiralo i rekla je da malac stuca. 😄

url=https://lilypie.com]

• sretna
    19. Kolovoz 2017. 07:25

Jutro! L spava, a ja zujim. Glava me nesto zeza.
    IvanaIvica sttaniva se zove ethereal,imaju sttanicu i na faceu i na webu

Suncokretica
    19. Kolovoz 2017. 07:40

Jutro!
    Ja se probudila uz loš san, sanjala sam da sam počela krvariti i izgubila bebu, to je djelovalo tako stvarno. Odmah otišla na wc provjeriti i sve je ok, bebu osjetim al sam još u nekoj panici i srce mi lupa, nikako doći sebi 
    Jedva čekam pregled u utorak, 5 tjedana mi je predugo između 2 pregleda. Još kad vidim kako se ovdje curama svašta događa, nije ni meni svejedno. Nadam se da je sve ok...
    Mrežaste gaćice- uzela to to, 2 paketa, svaki je bio 20 kn u bubamari. Vidjet ću koliko će mi trebati. U bolnici ću ih bacati, a ako mi ostane za , vidjet ću da li ću prati ili jednostavno kupiti nove
    Štucanje- nisam ga do sada prepoznala, vjerojatno sam ga ponekad zamjenila s pokretima bebe. Kako se ono treba osjećati?

19. Kolovoz 2017. 07:40

Dena, znaci kao da trbuh pulsira? To cesto oajetim al nisam znala da je to stucanje😀
    Sretna, mozda od obog vremena blesavog? A L samo neka spava...mislim da je ovo prvi put da si napisala da si ustala prije njega😀👏👏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.