Jao,dena ni meni se bas veceras ne da zaspat. Aa jos me moja bebica jutros rano probudila svojim štucanjem.. 😍 ali poslike sam opet malo spavala,pa izgleda da zato sad ne mogu,dok mala gospodjica vec odavno spava.. inace svako jutro me budi stucanjem.. jel vi vase mrvice osjetite kad stucaju??
dzenny, osjetim bebu kad stuca, kao da podrhtava trbuh 😂
(Takodjer me san nece njaaah)
Belle, pratim prognoze i kazu da je ovo ljeto medju najtoplijima i najsusima u zadnjih 10-ak godina (ceka nas sesti toplinski val koji ce najvise gadjat slavoniju, oko 24.8., znaci temp iznad 35, al samo dva dana, pa opet neka normala (do 30-31 najvise)
Gadno je po vrucinama...
Ja spavala!....donekle, koliko se trbusasta zena pred kraj T moze naspavat....nikako se namjestit udobno.
Danas idemo po madrac i da bar kindac i prematalica budu spremni, kad ja nisam 😀
a mogla bih i tetre napokon oprat bar ove bijele, one za sminku mogu kadgod...
žena-majka-carica:)
Sanjchi mrezaste ja kupila u dm nekidan one to.to (mislim da je tosama proizbodjac) a iste sam vidila i u baby center i u BIPA ducanima....cak i u millera mislim ali nisam 100%
a prije sam to kupovala u ljekarni.....nisu bile ove marke ali ista stvar cca 3-4kn komad.....
Ove su bile 21kn (5kom) u dm nekidan
žena-majka-carica:)
Jutro...mene sinoc kasalj opet ubi😖 al kad sam zaspala, lijepo sam spavala do sad..i relativno rano sam zaspala👏👏
Treca sreca, tnx😃
Violeta...hahhaa...ma to mi je super kad metko krene pametovat oko odgoja a djeca su mu skroz neodgojena..il jos gore, nema djece😒😒
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro curke! Evo, ja pijuckam kavicu vec, zelim obrisati pod prije nego mm dođe iz nocne, pa da poslje uzivamo ☺
Cijelu noc me mucio pritisak dole, a i cijeli trbuh mi je napet, ko da imam bh koja ne prestaje, al jucer je bas babica na tecaju rekla da je normalno pod kraj, dok nista ne boli. A jucer sam tocno osjetila kako se mice saavin dolke kod vagine.
Dzenny meni je kuma rekla da se stucanje osjeti ko pulsiranje i to kod mene bude cesto, a u srijedu kad mi je radila uzv je također pulsiralo i rekla je da malac stuca. 😄
url=https://lilypie.com]
Jutro! L spava, a ja zujim. Glava me nesto zeza.
IvanaIvica sttaniva se zove ethereal,imaju sttanicu i na faceu i na webu
Jutro!
Ja se probudila uz loš san, sanjala sam da sam počela krvariti i izgubila bebu, to je djelovalo tako stvarno. Odmah otišla na wc provjeriti i sve je ok, bebu osjetim al sam još u nekoj panici i srce mi lupa, nikako doći sebi
Jedva čekam pregled u utorak, 5 tjedana mi je predugo između 2 pregleda. Još kad vidim kako se ovdje curama svašta događa, nije ni meni svejedno. Nadam se da je sve ok...
Mrežaste gaćice- uzela to to, 2 paketa, svaki je bio 20 kn u bubamari. Vidjet ću koliko će mi trebati. U bolnici ću ih bacati, a ako mi ostane za , vidjet ću da li ću prati ili jednostavno kupiti nove
Štucanje- nisam ga do sada prepoznala, vjerojatno sam ga ponekad zamjenila s pokretima bebe. Kako se ono treba osjećati?
Dena, znaci kao da trbuh pulsira? To cesto oajetim al nisam znala da je to stucanje😀
Sretna, mozda od obog vremena blesavog? A L samo neka spava...mislim da je ovo prvi put da si napisala da si ustala prije njega😀👏👏
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji