Citam vas i bas se pitam imam li dosta svega... mislim da smo nakupovali fosta za pocetak, ali ne znam tocno u broj koliko cega imamo. Tetri znam da imamo 12 bijelih i 3 sarene, ali vidim da vi spominjete po 30 kom, znaci da mi njih treba jos?
Hope ja sam u pocetku imala hematom koji nikad nije iscurio, vidio se samo na uzv, i onda je negdje oko sredine trudnoce pocelo to smeckasto krvarenje, isto vrlo blago i 2 puta sam zbog toga bila na hitnoj. Hvala Bogu sve je bilo ok i zakljucili su da je to ocito ostatak helatoma. Prati situaciju, bit ce to sve ok!
Senoritakova bravo, jako mi je drago zbog tebe, izdrzat cete vi do termina! 😊 I ostalim curama zelim da izdrze sto duze 2u1! ❤️
Treca sreca citam tvoj post i ono pregled za 10 dana, ako ne rodim prije - ajmeeeeeeeepa to je pred vratima! Nadam se da cete sto duze izdrzati skupa!
Pupy nisam pohvatala sto je bilo sa steptokokom?
Pupy super za nalaz brisa!
Meni je danas tek radio (mada je rekao prošli put da nema potrebe ako će bit CR, a biti će 99.9999% - danas je potvrdio) pa ću nalaze za koji dan dobit
žena-majka-carica:)
Dragi i ja napokon odmaramo, umorili se danas sa čišćenjem ali se isplatilo kad vidim sobu i komodu
Pupy, super za dobar nalaz!
Senoritakova, baš mi je drago da ste još u komadu. Vidim da si ti disciplinirana i ležiš kako su ti rekli, vrijedilo je očito. Samo tako nastavi i izgurat ćete vi do kraja
I_me meni su fora one torte od pelena koje možeš napraviti u Bipi i DM-u, možda i Muller ima... Toga im sigurno treba a uvijek unutra možeš ugurati neki poklončić tipa kreme, dude i sl.
Belle, ja sam jastuk uzela u magic baby-u, bio je oko 190 kn. Svi u drugim dućanima su mi se činili premekani i ne baš dobre kvalitete. Ovaj moj je malo čvršći i veže se, nisam htjela s čičkom da se ne istroši s vremenom.
Treća sreća, bitno da si zatvorena i da je beba dovoljno velika, spremna za doći. Sredi tu robicu u ormar i čekaj svoju curu
Suncokretice mozes li staviti fotku jastuka? Bas me zanima kako izgleda taj tvrdi, jer i ja bi kupila takav a uglavnom ove koje sam gledala su meksi.
sad su mi se javili ovi iz tetra krpica.. glupa posta i postari... nit su me nazvali nit ostavili papiric za podici..
paket mi je u posti.
sad su mi javili broj posiljke i sliku da je u posti i da je danas bilo neuspjela dostava...
sad sutra ujutro moram u postu..
sad su mi se javili ovi iz tetra krpica.. glupa posta i postari… nit su me nazvali nit ostavili papiric za podici..
paket mi je u posti.
sad su mi javili broj posiljke i sliku da je u posti i da je danas bilo neuspjela dostava…
sad sutra ujutro moram u postu..
joj pošte!!!
meni se to dogodilo pred 5-6 tjedana s pošiljkom iz UK (s ebaya)
stigao paket robice a oni nit donijeli, nit ostavili papirić
čovjeku se vratilo da "primatelj nije preuzeo"
i onda ti moja plati duplu poštarinu (kao da je jeftina) jer je netko bio aljkav na svom poslu uff!
Dragi i ja napokon odmaramo, umorili se danas sa čišćenjem ali se isplatilo kad vidim sobu i komoduPupy, super za dobar nalaz!
Senoritakova, baš mi je drago da ste još u komadu. Vidim da si ti disciplinirana i ležiš kako su ti rekli, vrijedilo je očito. Samo tako nastavi i izgurat ćete vi do krajaI_me meni su fora one torte od pelena koje možeš napraviti u Bipi i DM-u, možda i Muller ima… Toga im sigurno treba a uvijek unutra možeš ugurati neki poklončić tipa kreme, dude i sl.
Belle, ja sam jastuk uzela u magic baby-u, bio je oko 190 kn. Svi u drugim dućanima su mi se činili premekani i ne baš dobre kvalitete. Ovaj moj je malo čvršći i veže se, nisam htjela s čičkom da se ne istroši s vremenom.
Treća sreća, bitno da si zatvorena i da je beba dovoljno velika, spremna za doći. Sredi tu robicu u ormar i čekaj svoju curu
e vidis te torte od pelena...rekla mi poznanica koja radi u bipi da to nikad ne kupujem.. jer to oni slazu i da uvijek ima jedna djelatnica kojoj se to ne da radit i naprave skart i te pelene prodju kroz 100 ruku i nije bas cisto za malu bebicu..tipa..nesto kao nije bas na razini higijene...) radje bi onda paket pelena zapakirani kupila ( iako nije ni to to..)
mozda da joj stvarno uzmem poklon bon u mulleru ili dm i neku sitnicu..
vec sam vidjela i nju i malenog al to bi joj dala kad bi sluzbeno isli muz i ja u babinje..
I me, mozes kupiti ti pelene i ostale stvari i sama napraviti... tako su moje frendice...
Ma bolje mi je... Lezala jesam, bacila se pod tus i sjedim na terasi... Ugodno je... Ali uzasno je to vrijeme... Bas su teske te promijene vremena za svih, a kamoli za nas... Eto, tu je njegova nona koja se za svaki k zali: ima zraka, ali je vlaga.. pa joj je rekao nono: nikad ti nista ne valja!
Ma ja bih uzela vise komada tih tetrica da ne budem na knap..
Ima kandidata za CR ali kao sto sam napisala-ako mi idemo prirodno, ne znaci da ce isto tako i zavrsiti.. svakako svima zelim srecu
suncokretice 12 bijelih + 3 sarene za tetre ti zbilja nije dosta. Ovo sad govorim realno, zanemari šta sam inače shopping freak i kupim svega x2 ili x3 nego treba. Toga se toliko prlja (i za sve živo se koriste) da BAREM 20kom bijelih bih ja rekla da je neki minimum.
Ja naravno imam 30 ili više....neke su bolje, neke lošije (za rezervu dok se bolje peru) ali ispod 20 ne bih bila mirna.
a sad sam išla presložit čarape, baš da ih pobrojim točno.
Gora sam nego šta sam mislila nije 20 nego 30 pari...u onom najmanjem broju do 15
a u idućem broju (15-18 ili 62/68) nešto malo manje....cca 25
ali zato neću sve raspakirati pa ako vidim da će mi biti viška, nove zapakovane lakše prodam....to uvijek dobro ide
Aajmeeeee ... GLUPA POSTAAAA!!! Kako mi to ide na kukiii!!!! Najgore mi je bilo kad sam ocekivala kod svojih paket.. znaci nona je UVIJEK doma i oni kulturno napisali papiric i otisli, a NIKADA nisu pokucali niti zvali... Pa je mama cesto zvala da im bukvicu odrzi (mama radi u posti!).... I cesto bi ih vratili nazad ili joj donijeli na posao...
Aliiii .... ZAR JE TAKAV PROBLEM POKUSATI ZVATI ILI POZVONITI?! I JOS SI PRASCI UZMU PARE ZA PUTNE TROSKOVE, A TI MORAS PO TO!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji