Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    18. Kolovoz 2017. 21:19

Ja ne znam, cure, jel se slazete samnom ali ja se iskreno ne sjecam kad je ovako vruce ljeto bilo s tako malo kise i izrazito visokim temperaturama, ja ne znam jel to ima veze s tim sto sam trudna pa mi je vise vruce nego inace, al mislim da dugo nije bilo ovako jako vruce bez imalo osvjezenja 😩🙏⛈ ne znam za vas al ja bas tesko ovo podnosim i jedva cekam jesen

barbs
    18. Kolovoz 2017. 21:20

Kiki, ja sam uzela M vel...nisam ih iskreno probala.. Sutra cu... Ne znam ako su mi velike ili male, ali po onome sto sam vidjela mi se cini da su ok!!
    Violeta, tako jeeee... ORMARA NIKAD DOOOSTAAA 
    Treca sreca, mene ubadaju u oci njihove deke!!! 

18. Kolovoz 2017. 21:24

Pupy, super za nalaz 👏🏻
    Treca sreca, ormar ti je oooodlican! 
    Barbs, suosjecam za tlak, nema druge nego odmorko..i ja cu sad noge u zrak..

Pozz svima, cuvajte se ❤️

Belle84
    18. Kolovoz 2017. 21:24

Barbs ja sam uzela njihovu dekicu i odlicna je, preporucam, ja sam sivu uzela

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 21:28

svi se slažemo da ormara nikad dosta! ehh samo da je dovoljno kvadrata za stavit ih..
    belle i ja nekako jedva čekam da (lagano, ne skroz) zajeseni jer mi trudnoj teško padaju vrućine. A inače obožavam ljeto, otkad znam za sebe - to je "moje godišnje doba" definitivno: more, sunce, minimalna odjeća....sve šta volim!
    gaćice - ja sam se isto mislila koje ću (ne sjećam se koje sam koristila prve dvije trudnoće, davno je to ipak bilo da bih takve sitnice upamtila).....i na kraju uzela 1 paket M i pokazala mužu di ih ima pa ću pred kraj T ga poslat po još (ili kad rodim) da uzme još koji paket M...... ili L ako ove budu knap

žena-majka-carica:)

I_me
    18. Kolovoz 2017. 21:30

Belle84

Ja ne znam, cure, jel se slazete samnom ali ja se iskreno ne sjecam kad je ovako vruce ljeto bilo s tako malo kise i izrazito visokim temperaturama, ja ne znam jel to ima veze s tim sto sam trudna pa mi je vise vruce nego inace, al mislim da dugo nije bilo ovako jako vruce bez imalo osvjezenja 😩🙏⛈ ne znam za vas al ja bas tesko ovo podnosim i jedva cekam jesen

2012g.. to mi je bila ubitacno ljeto.. taman sam stigla u porec..kisa nije pala mjesecima,jugo puhalo danima,vlaga,tlak nikakav.. redukcija vode,kanaderi letjeli svakodnevno..

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 21:31

Belle84

Belle84

ček koja dimenzija, i koja lova?
    bune me oni s tim bambus tetrama, bambus "dekicama" (koje meni na ftoki izgledaju ko tetre prije, a ne kao DEKICE)
    i onda više ne znam niš
    a mislila sam jednu tako većih dimenzija (veće od tetre hoću reć, a tetre su cca 80x80) meeeekanu "krpu" šarenu za prekrivat bebu ovak kao na fotki koju sam linkala

žena-majka-carica:)

Kiki156
    18. Kolovoz 2017. 21:33

Al te se gace ne peru ili? 
    Belle nisi jedina, mislim da svima tesko padaju ove vrucine. Nadam se da iduce ljeto nece biti s tako enormnim vrucinama kad budemo s nasim bebicama na moru jer po tim vrucinama, pogotovo ono kad je bilo 39, 40 stvarno ne mozes nigdje! 

Belle84
    18. Kolovoz 2017. 21:37

Treca sreca ovu sam uzela

IvanaIvica
    18. Kolovoz 2017. 21:42

Treca sreca tolke carapice? Di si ih kupila? Ja sam najmanje pamucne nasla u H&M i to 3 para za 69kn🤔🤔
    Bila sam u West Gateu i tamo svih par baby ducana i nista previse izbora sta se robice tice...
    Preporuke? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.