Treca sreca, aajme DIVNA KOLEKCIJAAAA!!!
Ja imam 20 bijelih tetrica i 10 sarenih... A nista, zaletit cu se ja u Magic baby
i ormar nisam zakačila sliku, doduše ovo je u večernjem svjetlu, a inače jednobojni bijeli je
žena-majka-carica:)
Teta pelene su na akciji u Bubamari 10 komada oko 90 kn.
I_me Ja sam znala sama složit tortu od pelena, mislim ja volim takve stvari raditi, pa ako ti se da nije teško.
Treca sreca, booombaaa!!! A imas ti toga u kuci, ali ormara nikad dosta..
Zelimobebu, super za akciju.... za one koje imaju bubamaru blizu
Ja imam 20 bijelih tetrica i 10 sarenih… A nista, zaletit cu se ja u Magic baby
ja imam isto 10ak šarenih i brojčano to mi je dosta...ali nekidan mi opet na fejsu izletila slika etherealovih (sretna je kriva, šta mi ih je otkrila )
ova foto:
https://www.facebook.com/ETHEREALdoo/photos/a.458106617891114.1073741833.380459115655865/520716084963500/?type=3&theater
i toliko su mi cakane da se čak mislim jednu skuplju tu tzv "bambus tetra/dekicu" narucit...onak taman za pokrit bebu za dnevni spavanac dok ne zahladi - ako bude bablje ljeto i/li ja rodim ranije, pa da mi još nije za pamučni debeli prekrivač a kamoli deku
žena-majka-carica:)
Treca sreca lijepa kolekcija i lijep ormar. A ormara nikad dosta... mi smo imali tri ogromna samo za nas i opet mi je falilo, sad sam pola robe koje ne nosim izbacila i od 1 ormara pola napravila za bebaca i jos imamo ladicar za njega. Ja bih jos najmanje 2 ormara ali nemam gdje stavit 😐
Barbs jesi ti pitala za pranje jednokratih gaca? Ja mislim da se to ne pere ili?? I koju su velicinu uzela? Ja sam uzela 2 kom M, bile su jos L u ponudi. A netko je pisao da su premale?
Svida mi se ormar i nocna atmosfera!
Sortiraj odgovore
Najstariji