Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    18. Kolovoz 2017. 21:43

Kiki156

Suncokretice mozes li staviti fotku jastuka? Bas me zanima kako izgleda taj tvrdi, jer i ja bi kupila takav a uglavnom ove koje sam gledala su meksi.

Evo ovo je naš krem boje, ima još bijeli i sivi za kupiti 

Barkleys
    18. Kolovoz 2017. 21:47

Čarape <3
    E a koliko komada tih jednokratnih ima u paketu? Koliko ih uzeti... Joj, nisam pametna :(

Kiki156
    18. Kolovoz 2017. 21:52

Suncokretice super je! Mislim da ih masina ipak malo deformina i razmekani, a opet ne znam koliko se na ruke to moze oprati..?

• sretna
    18. Kolovoz 2017. 21:55

Treca sreca imaju oni i bambus pletene dekice, to je ovo sto je barbs stavila sliku. Onda one minky dekice kakve naf-naf ima,preeeemekane. Ja sam L narucila u dimenziji 150×200 tu minky i prezadovoljna sam. Malo pogledaj slike njihive pa ces vidjet kakve sve bas deke imaju i ponudi.

• sretna
    18. Kolovoz 2017. 21:56

Ja nisam prala te jednokratne gace

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 22:00

I_me

Belle84

Ja ne znam, cure, jel se slazete samnom ali ja se iskreno ne sjecam kad je ovako vruce ljeto bilo s tako malo kise i izrazito visokim temperaturama, ja ne znam jel to ima veze s tim sto sam trudna pa mi je vise vruce nego inace, al mislim da dugo nije bilo ovako jako vruce bez imalo osvjezenja 😩🙏⛈ ne znam za vas al ja bas tesko ovo podnosim i jedva cekam jesen

2012g.. to mi je bila ubitacno ljeto.. taman sam stigla u porec..kisa nije pala mjesecima,jugo puhalo danima,vlaga,tlak nikakav.. redukcija vode,kanaderi letjeli svakodnevno..

Tako je, 2012 pamtit cu cijelog zivota, jer sam se udala. 30.06.2012. Przilo je ajmeee....bilo je preko 40 stupnjeva, ja sam poslije vjencanja skoro se onesvijestila da me muz nije uhvatio, i svi su se oko mene uzmuvali i onda smo mi, kumovi i fotografi otisli na ergelu da udahnem svjezeg zraka i odmorim i da iskoristimo prirodu i konje za slike. Cim sam dosla na svjez zrak kao nova sam bila. Nikad mi se tako nije zacrnilo pred ocima kao taj dan, jer smo snimali uvodni dio za dvd na jezeru na asvaltu po paklenoj vrucini. Uh kad se sjetim, dobro smo i izdrzali 😊

18. Kolovoz 2017. 22:01

Lijep he i ormar i dekica i sve sto ste stavile😊
    Ormara u kuci nikad dosta😅 
    Mislim da se te jednokratne gace ne peru? Neznam kakav je materijal?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 22:03

Ja necu prati te gacice jednokratne 😊 Kontam da bih se raspale 😂

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 22:09

ne bi se raspale, ali ja ih recimo nisam prala prije prvog koristenja  jer sam kontala da su tako zapakovane sterilne vec....ono npr kao blazinice za mjekap/lice.....a nakon sta bi ih nosila (doma) sam ih prala....pa bi ih npr 2-3puta iskoristila prije bacanja.
    Prvih dana, u bolnici, dok sam puno krvarila, sam naravno bacala - doslovno jednokratno.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 22:14

IvanaIvica

Treca sreca tolke carapice? Di si ih kupila? Ja sam najmanje pamucne nasla u H&amp;M i to 3 para za 69kn🤔🤔
    Bila sam u West Gateu i tamo svih par baby ducana i nista previse izbora sta se robice tice…
    Preporuke?

ja sam vidila u h&m 3 para za 40kn (ali nisam kupila, skupo mi to)
    najjeftinije budu u LIDLa (3kom za 13kn) i tu sam uzela 5 setova
    još dva seta u C&A kad je bilo sniženje s 40 na 10kn (znači 3kn par čarapa)
    a ostalo polovno/nenošeno preko mojekrpice.......ne dam preko 7kn za par čarapica da su ne znam kakve (a volim da su lijepe niš ne volim bezveze da je jednobojno)

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.