Maca, to sti kazes, doma bi bila sama a tu bar imas drustvo..bude to sve dobro, samo se pripazi😊
Ivana, zato ja za sve imam istu lozinku😂😂😂😂😂
Treca sreca, Mamuka, Sretna….sto kazete za popis robice? Jel bude dosta za tih prvih par mj? Nest imam a sigurno cemo jos i dobit pa da se ne pretrpavam robicom…
Sanjchi bila sam pocela citat pa sam nastavila oko rucka i smetnila.
Vidila sam da kuoujes i 68 velicinu. Po meni ne tribas jer dobit ces stvari i ja vece od 62 nisam kupovala. 68 je vec za 4-6 mjeseci i onda kad vidim sta cu dobit cu lako kupit sta mi bude falilo. Po meni vece od 62 ne triba kupovat. Ja kupujem online vecinu pa nije greda ali ako nesto triba tada vec mogu i ja iskombinirat za shopping ili u krajnjoj liniji zamolit sestre da mi kupe sta mi triba. Uz to sad kupujes po punoj cijeni a kad joj bude tribalo 68 vec ce bit Bozic i bit ce popusti pa zasto ne iskoristit i to. Mozda sad sto kupis ces vidit da ce ti nesto drugo poslije bit prakticnije.
Uglavnom moje misljenje je da 68 ne moras sada kupovat. Ceka te jako veliki shopping i trebat ce ti dosta para pa i usteda od koji 300-400kn nije mala.
Sto se ROBE ZA BEBU tice ja sam mislila uzet svega po 5-6komada po broju... Ono tipa 5-6majica velicine 56, a bodibenkica sam mislila cak i vise??
Treca_sreca ti si mi tu nekako po mojim mirama jel to dosta, puno, malo? Ono da ne moram sad se bas stalno mislit jel imam ciste robice a opet da ne bude previse
Maca - ja sam u sličnoj situaciji ko i ti!
Mene je 2-3 dana bolilo, probadalo, sve ono na moment, otišla sam doktorici i ispalo mi je da je beba promijenila položaj i spustila se vrlo vrlo nisko. Zatvorena jesam, ali danas su mi došli nalazi. Imam upalu mjehura, pa me sve boli i zbog toga, i moram strogo mirovati jer sam pod opasnosti da me bilo kakvu naprezanje otvori. Trenutno sam doma, ali mi je doktorica rekla da na bilo kakvu veću bol pravac hitna. Ja sam isto u strahu, od otvaranja, pogotovo jer me tu i tamo boli od mjehura, pa više neznam što je što. Samo hrabro. Drži se!
Mc_mouse - super su fotkice, što se tiče ispita, ja sam svoje rješila u 6./7. mjesecu, sad me čeka diplomski, ali me sad ovo mirovanje izbacilo iz takta, tako da mislim da neću stići obraniti dipl.u 9.mjesecu.
Suncokretica - hvala na info za Petrovu! Uštedjela si mi 400kn.
Sudocrem, puder - svima njima je poanta isušivanje kože, kada je beba u peleni, bila ona mokra ili ne koža joj je stalno vlažnjikava, pa dolazi do crvenila i opisa, pa sad probajte zamisliti da vam se razvije crvenilo dole, a vi piškite u pelenu, to jako peče i boli bebe. Sudocrem je zakon po tom pitanju, ali je i jako agresivan, njega se ne preporučuje koristiti svakodnevno, nego baš kada se crvenilo javi. Baby puder je blaga varijanta i ono to možete naprašiti uvijek.
Maca, to sti kazes, doma bi bila sama a tu bar imas drustvo..bude to sve dobro, samo se pripazi😊
Ivana, zato ja za sve imam istu lozinku😂😂😂😂😂
Treca sreca, Mamuka, Sretna….sto kazete za popis robice? Jel bude dosta za tih prvih par mj? Nest imam a sigurno cemo jos i dobit pa da se ne pretrpavam robicom…
Sanjchi bila sam pocela citat pa sam nastavila oko rucka i smetnila.
Vidila sam da kuoujes i 68 velicinu. Po meni ne tribas jer dobit ces stvari i ja vece od 62 nisam kupovala. 68 je vec za 4-6 mjeseci i onda kad vidim sta cu dobit cu lako kupit sta mi bude falilo. Po meni vece od 62 ne triba kupovat. Ja kupujem online vecinu pa nije greda ali ako nesto triba tada vec mogu i ja iskombinirat za shopping ili u krajnjoj liniji zamolit sestre da mi kupe sta mi triba. Uz to sad kupujes po punoj cijeni a kad joj bude tribalo 68 vec ce bit Bozic i bit ce popusti pa zasto ne iskoristit i to. Mozda sad sto kupis ces vidit da ce ti nesto drugo poslije bit prakticnije.
Uglavnom moje misljenje je da 68 ne moras sada kupovat. Ceka te jako veliki shopping i trebat ce ti dosta para pa i usteda od koji 300-400kn nije mala.
Pametna ideja, sto kazes taman tada ce bit popusti i vjerojatno najvise 'babina' pa samo mozda ove manje brojeve uzet za prva 3 miseca
Eto vidis kako je iskustvo bitno, Mamuka...😀 hvala na savjetu. A kolicinski ti ae cini ok?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mamuka - slažem se s veličinama za odjeću. Ja sve i što sam kupovala, kupila sam do 62., a znam da svi koji će dolaziti u goste će pitati što treba kupiti, pa sam mislila njima govoriti veću robicu ili pelene. To mi je ono okej, jer imaš robice različitih cijena, pa nek svatko kupi nešto koliko može. Jako sam si ponosna na taj svoj plan. :)
I ja se slazem da ne trebas kupovati 68 vel. jedino bas ako ti nesto zapne za oko😊
Ugl. Maca drz se...mene danas bole leda jako i samo lezim...a doktor je radio ujutro. Sad pak isto moram cekati pon za pregled a mogla sam i danas...to je ko onaj murphyev zakon😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Btw, sto se tice pavloviceve, kod.nas u 2 ljekarne je sami rade po.original receptu i 200 ml je oko 25 kn, dok je u dicanu 30-tak kn ona mala kutojica, kolko ima 50 ml? Tako da ako neka zeli bas pavlovicecu istrazite dal ima ljekarna kod vas koja ih radi
A ja nekako gledam da imam jednu oblekicu dnevno plus 2-3 rezerve tj 10 ukupno. Bodica isto tako nekako, mozda koji vise.
Robica ce se prat 1-2 puta tjedno sigurno i da bas ostanem bez je mala sansa. Prvi misec -dva robicu cu vjetojatno prat na ruke jer ne bi bas odman s nasom prala jer ipak je bebica koja nema imunitet i triba malo pazit. Plus obavezno peglanje na visokoj temp svega osim carapica.
Da bi skupila masinu te male robice valjda bi tribala skupit 30ak kompletica a toliko robice je nepotrebno jer ce bit u upotrebi samo misec-dva i onda je to bacen novac.
Nisan od onih koji bas stede na dici ali ipak neki razum triba imat i ne kupujem stvari koje ce se obuc samo 1. Pogotovo kad sve sam trebas isfinancirat, stvarno se brzo naberu velike cifre jer svi znaju da smo osjetljivi na nase bebice i onda su cijene za masu stvari nerealno visoke.
Eto to je moj stav i tako cu ja za sebe pripremit. Ako vidim da mi bas fali najlakse je kupit 2 komoletica
Sortiraj odgovore
Najstariji