Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    18. Kolovoz 2017. 16:15

Treca sreca i ja sam mislila iskreno da cu se poroditi
    To mi je tak morala sam landrat po V.Gospi i trckarat za J i u lunaparku bili i svi misle da sam se isforsirala ali opet neznam zar bi povracala od hodanja nema tu nikakve logike
    Eto vidis ja blebecem a nisam ni vidjela popis 😄 ma polako uspjece sve ali za pocetak je super puno toga imati ako mozes naravno jeeer ja u babinje ne pustam k sebi nikoga ali nikoga dobrih mjesec dana
    Ni sa Janom nisam dala ne pada mi na pamet njih gostiti a nisam 3 tjedna na guzicu mogla sjest

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    18. Kolovoz 2017. 16:15

Robica - smatram kao i Treca sreca, bolje je biti komotan nego da si na knap... Ja za sebe ne volim biti na knap, a kamoli za bebicu! Osobno sam kupila max br 62 jer imam na tone robice od sestricne.. od broja 49 do 6-7mj, ALi kako je netko napisao, nikad ne znas koliko ce ti veliko dijete biti kad se rodi i kojom ce brzinom rasti, a po svemu sudeci, nasa beba ce biti veca od sestricninog malo, pa vec vidim da cu cesto morati azurirati odjecu 
    Tea, drago mi je sto si se javila... Bas sam se pitala gdje si!!! Aaaajmeeeee, pa veselo je tebi bilo... Dobro da ste jos 2u1...

barbs
    18. Kolovoz 2017. 16:17

Maca, neka si ti na sigurnom sada.. I nadam se da ti je cimi dobra.. 

Barkleys
    18. Kolovoz 2017. 16:18

Joj, ali meni je plan baš bio super i bila sam si ponosna jako na njega. Jer me svi sada ispituju već što da mi kupe i slično, a sve što je ostalo je skuplje, pa mi je robica najlakše reći.

Ima nešto i u tom guštu kad si sam biraš i sve, ma baš me briga, lako nadokupujem te veće veličine. Bitno je da imam ove male male brojeve.

20 čarapica? hahaha, baš sam se nasmijala, a kad su slatke, štaćeš :)

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2017. 16:18

Vi koji dobijete blago vam se makar malo kod mene nitko to nije kupio ali znam ja zasto radi posla kojim se opcenito bavim zato nitko nije ni kupio.. A ja zudila za neki Disney komadom robice 😂😂😂
    Barbs 😘😘 samu sebe zivciram se ne javljanjem i onda upadnem kao.padobranac i osjecam se grrr 😧
    Jaoo mamite kad sam usla i vidjela proljetne bebe 2018 ajmeee kako smo daleko doslee bas sam uzbudena sjetila se kako je nama bilo na pocetku 😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2017. 16:24

Zene da li je sjela naknada mozda ? 😕

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 16:27

Sto se tice robice ja sam uzela od 56 pa do 78 svega hehe..i jos smo dobili nesta tako da za pocetak ima dosta. Nisam brojala koliko cega imamo vec ono od oka. Jer svakako planiram za Bozic ici u kupnju a i bit ce popusta pa da iskoristimo. Vec smo i pikirali neke komade odjece po trgovinama pa cekamo popust 😊

18. Kolovoz 2017. 16:28

Tea ajme...al dobro, jos si u komadu! Nadam se dace brzo proc!! 
    Treca sreca, pojma nemam o kolicinama, zato sam i pitala!! To sam pisala ono minimalno koliko bi trrebal

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 16:29

Nee 78 vel vec 74 hehe

• Dena1009
    18. Kolovoz 2017. 16:29

Konacno vas dostigla 😎
    Maca drago mi je da si stigla na vrijeme i divim ti se kolko si pozitivna s obzirom na sve, a sama pozitiva je pola posla 😄😄😘

Hope ja sam 2 puta isla na pregled aaaaaàqqzbog slicnih iscjedaka iako su bili skroz minimalni. Rekli su da moze biti od sexa ili pregleda, cak i ako su se desili prije nekoliko dana, neka zilica ili u mom slucaju pojacana prokrvavljenost maternice, koja je isto normalna u mladih zena i trudnica. Al kad sam pitala dal da dolazim u slucaju da se ponovi, doktorica je rekla da ne mora biti nista, a moze biti, da to ni ona nezna bez pregleda, pa je bolje pogledati nego poslje zaliti. Tako da mislim da je najbolje da ides na pregled cim prije, najvise zbog toga jer vidim da si uplasena i znam tocno kako se osjecas, pa bolje da se umiris.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.