Cure jel vam sjela naknada?!
Jos ne...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A cem sluzi puder? Ulje ona za u vodu za kupanje mislim uzet..jel jos sta treba?
Ivana, hahaha....i bolje da ni ne gledas traktore😜
Samo odmaraj, nadam se da ce ti proc..javi nam kasnije😊
A cem sluzi puder? Ulje ona za u vodu za kupanje mislim uzet..jel jos sta treba?
Pa iskreno nemam pojma koja je svrha pudera posto on isusuje kozu. I ne znam nikoga tko ima djecu da ga je koristio..
Ajme luda sam,sad sam bila u domu zdravlja i moja socijalna ginicka mjenja ovu iz dr smjene koja je na godišnjem i prešla je u njen termin,znaci bila je ujutro a lijepo na netu piše da je popodne!! I sad zovem svog privatnika i on je otišao doma bio je ujutro!! Ne znam cure kaj da sad radim u panici sam a ne zelim paničariti!!
Da napomenem da vise nemam ništa na wc papiru i bebu normalno osjetim!!
Strah me,da se primirim do ponedjeljka il da idem na hitnu??? Poludit ću
Evo me drage moje pisem vsm iz bolnickog kreveta nazalost. Isla kod gin i on me odma posla za bolnicu. Ugl grlic je skroz omeksa i prijeti mi prijevremeni porod. Kazu da dole(pi pi) postoje karikirano 2 para vrata i vanjska su otvorena a unutra sam zatvorena. Kazu da nije kriticno al da je moglo bit i da san navrime dosla. Vadili su mi krv/ mokracu, dali infuziju i jos nesto kroz to za to otvaranje. U pon ce mi pravit briseve i ako sve bude dobro poslar ce me kuci sljedeci tjedan ali na strogo mirovanje. Bebica je super, ima vec 1 kg i glavon je okrenut dole ali je skroz nisko i zato se sve ovo i dogada. Njemu je ocito vec dosta mame on bi vani 😉 najbitnije mi je da je s njim sve u redu , a ja cu mirovat do kraja, ni prva ni zadnja 😀
url=https://daisypath.com]
Puder - neću koristiti... Niti jedna frendica mi nije pričala o njemu, pa kako je i Sretna napisala, ne znam nikoga tko bi mi ga preporučio, a rađe ću poslušati savjet mamica
Mc Mouse, SRETNOOOO!!!! Još malo i onda si free žena što se učenja tiće i možeš krenuti na more mirnom i praznom glavom, kako se kaže!
Ivanaivica, lijepa siiii!!! Baš ste narasle u 4 mjeseca!
Ma sve ste vi divne!
Ja sam danas obavila sve i svašta... Oprala mašine robe, stavila sušiti, pustila Rubi vani i malo se prošetala s njom, ali je toliko pakleno vani, da sam morala skratiti tu našu šetnju. Baš mi ju je žao. Pred večer ću se otići prošetati s njom kad se malo smrači i dok je muž na treningu. Riješila sam suđe i stavila u mašinu. (Btw. kako mi je dosadilo da samo ja vadim-stavljam suđe u mašinu jer mi bude žao none, namjerno sam pustila jučer čisto posuđe u mašinu i tek pred koji sat je netko to izvadio. Moguće njegov nono, ali čisto sumnjam. Frajer je napravio za njih doručak i pokupio se na moru, a svima govori kako je njoj slabo.
), obrisala sam prašinu u sobi i počela onaj kaos stavljati na mjesto. Htjela sam i peglati stvari za maloga, ali toliko je toplo da ću pričekati da se malo osvježi. NAVODNO da će sutra promjena vremena... 'AJDE da i to vidimo!
Sad sam si napravila ručak jer nisam mogla dočekati 15.30-16.00 da jedem s njima. Idem im kasnije napraviti ručak.
Hope, neznam, ako osjetis bebu nirmalno i nema vise toga na papiru, mozda da odes doma i mirujes za vikend a u pon obavezno se javit doktoru
Maca...ajme...ali samo hrabri, u dibrim ste rukama!!😘
Hope, ako nema ničega na papiru onda bih pričekala pregled, mada bi mene jako kopkalo što je bilo to krvarenje i otišla bih na hitnu... Ne znam što bih ti drugo preporučila. Nadam se da će ti iskusnije mame nešto više znati reći. Baš si imala peh što se tiče ginekologa!
Maca, AJMEEEEEE!!!! Dobro da si otišla na pregled! Želim ti da što prije izađeš iz bolnice, a onda kreće mirovanje. Nemoj raditi ništa sama! Zovi njegove i svoje roditelje da ti pomažu sa svime. Nemoj se zezati!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji