Barbs, nije lose poslusat savjete iskusnih mama pa onda ih prilagodot sebi. Mislim da ce bit dovoljno za svaku velicinu tako 15 kombinacija, lako se masina ukljuci i opere se.
A slika ti je fenomenalna😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Naravno da nije
Ja da nisam dobila od sestricne, imala bih i 30komada svake velicine, poznavajuci sebe HAHAHAHAHH
kao sto sam napisala, za sebe ne stedim i ne pazim, a kamoli da cu za bebaca
Suncokretica 😘 kako si ti? Bravo za muzica bas mi je drago ♡
Barbs hahhaha slika mrak
Hvala za info o naknadi 😃
Sanjchi ma da samo polako ducani uvijek rade 😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea drago mi je da ste dobro i da ste jos 2u1
Meni ima nesto sladje od baby carapica a to su mi baby cipelice i patikice.... Ali to je za bebe preeeeskupo alo tako je slatkoooo
Dena1009 hvala ma savjetu!! Ići ću u ponedjeljak ako bude sve Okej,a ako se ponovi idem na hitnu!! Za sad je Okej,nema iscjetka,nema nikakvih bolova a bebu lijepo i često osjetim!! Tako da koliko god mi je sad teško odlučila sam danas pratit situaciju pa vidjet! A najgore od svega je kaj mi muzica danas nema pa sam sama, a kad sam sama u ovoj situaciji o svačemu razmišljam!!
Jedva čekam ponedjeljak da me pogleda i da mi kaže je sve u redu ☺️
Maca, bitno da si stigla na vrijeme i sad si tu sigurna. Samo treba biti pozitivan i naći svoj mir u necemu( meni je to molitva) i zahvalna sam svakom novom danu koji prođe..
Meni ce 20.8 4 mjeseca kako lezim, kako nisam sjela..ali izdrži se sve to...sad jos da malo izdržimo i da napokon muž, bebica i ja budemo zajedno...
Doktorica je bila jutros i kaze da sam čudo koliko sam izdržala...odmah mi to da snage
Danas smo imali i uzv i colordoppler... beba je super, ima 2100g... posteljica odlicno radi...crp miruje... odmah mi lakse lezati jos ako treba 2 mjeseca..
ej cure... dok sam sad iscitiala sve,uff... nadam se da necu nikoga zaboraviti..
hope prati situaciju! sve ce biti ok!!
kilaza krenula sa 58kg na 164cm.. sad sam na 68kg. ja vidim da sam se prosirila po svuda al ljudi koji me vide kazu samo stomak..prvo udje stomak u prostoriju pa ja . samo sto sam omlahovila..i cini mi se da mi se i guza malo spustila
dzenny kupile smo iste stvari u lidlu!!
mc_mouse predivna si
naknada meni sjela danas.. a danas sam isla zatvorit komplikacije i otvorit porodiljni.. (jos 32 dana ).rekla mi je teta tamo da cu sljedeci mj onda dobiti lovu u 2x.
ivanaivica zao mi zbog slika
maca samo hrabro i mislli pozitivno
Sanjchi i ja sam tip koji misli da ne treba previse kupovati. Jer sve to brzo prerastu i bolje im stalno nesta uzimati nego nagomilat stvari a mozda ce 1 nesto obuci. Svatko radi po svom i kako misli da je najbolje, netko voli imati puno toga a netko opet prosjecno. Moja seka je npr.tonu robe kupovala za prvo djete, dok muzeva seka uopce ne kupuje nesta(po mom cak i jako malo kupuje). A ja i volim svako malo kupovati nesta pa nisam bas za to da nakupujem da imam doma. Sad nisam bila 10 dana u trgovini, samo smo kupovali osnovno za kucu pa me vec nervoza hvata hehe...i dog smo se sutra idemo i grad 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji