Sretna, i ja jedva čekam krenuti s vježbama! Nadam se da će sve biti u redu s porodom i da neću završiti na CR, pa da već početkom slijedeće godine krenem... Baš mi faaaaliii... Trenirala sam do 3. mjeseca i onda stala jer muž se bojao da mi se nešto ne desi
Ali ni ti treninzi nisu bili nešto extra... Baš su bili chillasti sa ženama +50
Ja volim one hard core
Žao mi je što ti je g.o. završio i što ti već more nedostaje...
Slijedeće godine ćeš doći sa Lom i drugom bebicom
Dzenny, preeeeslatkooo!!!
KleaIva, drago mi je što je malome bolje! Vidim da nas puno čeka da krenemo opet na treninge
Suncokretice, pošalji nam slikice sebe i komode i svega Drago mi je što ste se odmorili i maknuli od svega i svih, a što se vožnje tiče, najbolje je stati ako vidiš da se ne osjećaš najbolje. 2 mjeseca će jako brzo proći, a kako si i sama napisala, društvo/rodbina uvijek može doći k tebi
Mc Mouse, divna si!!!! Super napredujete!
Za Sudokrem mi je frendica rekla da je za bilo kakav osip... Da li za guzu ili za lice, Sanjchi!
Sanjchi ma nikakav traktor sta tebi je..sad pauziram sta se toga tice 😂
Popila sam magnezij i legla..ako bude jos nesto idem na hitnu ginekolosku u SK..🤔
Imala sam iCould ali ne znam lozinku od nicega visee...
Slike su mi tamo od pocetka trudnoce...sad ja necu moc imat sliku na pocetku i kraju trudnoce..😣😔
Barbs i ja volim zestoke treninge. Jedno vrijeme sam trenirala svaki dan,skinula sam insanity od shaun t-a, znaci tu doslovno i gace i caraoe cijedis nakon treninga ako uopce uspijes tempo oratit + sam popodne isla 3x tjedno na mini trampoline.
Sad cu krenut sa focus 25 pa onda na insanity + cross fit ili tako nesto. Moram izabrat 😃
Sretna, ja sam isto od kuće trenirala insenity A onda sam se vratila opet kod ove žene koja isto hard core treninge radi + doma kad ne bih imala treninge bih vozila biciklu i neke vježbe odrađivala (po 30min)... Super mi je bilo.
OOOPAAAAA, CROSSFIT!!! To mi muž trenira od 2. mjeseca i mogu reći da je totalno fit postao
Hvala cure 😁
E i mene je bas zanimalo to za sudokrem 😁😁
Ja imam jos 7 dana da naučim za ispit. Dva i po predmeta sam valjda naučila. Jos samo 5 😢
Polako rijesavamo stvari do bebe. Napokon smo kupili auto, imali smo 18godina punoljetnog Clia 😁, sad prelazimo na Fabiu Combi, ima veeeliki gepek, pa sad mogu i kolica birati. 😂😂 jedva cekam na more od 01.09. Samo da se maknem i da mi se glava odmori od učenja. Nemam ideje da li cu to uspjeti položiti. Jos ostaje krečenje stana, ugradnja roleta, komodu ispod tva smo kupili novu pa napokon imamo gdje sa bebinom robicom. Jos bi htjela i nadograditi kuhinju no Kontam da to nećemo stići. A da... i nove tepihe 😅😅 ovaj moj ce izluditi samnom 😂😂😂 zove me mljekara. Čas iz lijeve mi krene, čas iz desne. Jel to normalno?? Pa iscijedit cu se dok beba dođe.
Hvala cure 😁
E i mene je bas zanimalo to za sudokrem 😁😁
Ja imam jos 7 dana da naučim za ispit. Dva i po predmeta sam valjda naučila. Jos samo 5 😢
Polako rijesavamo stvari do bebe. Napokon smo kupili auto, imali smo 18godina punoljetnog Clia 😁, sad prelazimo na Fabiu Combi, ima veeeliki gepek, pa sad mogu i kolica birati. 😂😂 jedva cekam na more od 01.09. Samo da se maknem i da mi se glava odmori od učenja. Nemam ideje da li cu to uspjeti položiti. Jos ostaje krečenje stana, ugradnja roleta, komodu ispod tva smo kupili novu pa napokon imamo gdje sa bebinom robicom. Jos bi htjela i nadograditi kuhinju no Kontam da to nećemo stići. A da… i nove tepihe 😅😅 ovaj moj ce izluditi samnom 😂😂😂 zove me mljekara. Čas iz lijeve mi krene, čas iz desne. Jel to normalno?? Pa iscijedit cu se dok beba dođe.
Sretno sa ispitima! 😊 a za kolostrum je normalno i meno je tak bilo 😂 morala sam spavat s jastucicima i gridnjakom kolko je curilo u prosloj t 😄 sada mi samo malo curka
Tnx Sretna! Onda i to kupujem nek se nade😀 u principu onda od kozmetike za pocetak treba samo ta pavloviceva mast (po potrebi Sudocrem) i ulje za kupanje? I to je to za bebicu...jel? A cemu puder? Mislm, ja ga koristim za kosu (da sakrijem da je masna) 😂😂😂😂😂 a nezz za sta se koristi s bebama...
Ajmo sad iskusne mame...a i neiskusne...😝
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji