Hope ja isto nebi izdržala vec bi otišla na hitnu 😐
Maca drži se ❤️❤️
Maca drži se, u sigurnim si rukama!! Sve će bit Okej!!
Cure hvala na podršci,još ću pričekat malo pa ću vidjet kakva će bit situacija tokom dana,lezat ću i odmarat,najvažnije mi je da osjećam bebu,a ako ću vidjet još ma papiru kaj odmah ću na hitnu!!
Joj koji ludi dan 😩😩
Hope ja nisam panicar i kad mi se to.dogodilo u orvoj t nisam trcala na hitnu niti ginekologu jer je bilo.kao i kod tebe, samo na papiru jednom i to je to, aliii ako ces samo panicarot do pregleda,radi svog mira prodi na hitnu.
Maca dobro da si otisla! Sad mozes biti mirna jer si u sigurnim rukama 😊 bit ce sve super!
Sretna a dal se Sjećaš zakaj je došlo do toga kod tebe? Meni uopce nije jasno kak sad najednom?
Cure super slicice! Lipe ste 😉
Hope mozda je ipak to zbog odnosa. Kad se zaneses ne osjetis sve. Ali ako te bas toliko strah otidji na hitnu. Ne znam u kojem si gradu, ali ako si u nekom manjem na hitnoj neces dobit nikakvu info osim sto ce te poslati u neku bolnicu. Bar je tako kod nas.
Maca drzi se. Bar ovdje ima svakakvih iskustava i vidis hvala Bogu sve je na kraju dobro. Mozda lijekovi budu super ucinkoviti pa ipak ne budes morala bit u lezecem polozaju stalno. Triba sacekat sve nalaze i vidit kako ces reagirat na terapiju pa mozda i ti ko jedna od mama(ne znam koja vise) poslije mognes i u lagane setnjice. Mozda si se ipak malo previse istresirala jer tata ide na put. Ali bebac je super i slusat ce on svoju mamicu i sacekat da dodje tatica da mozete zajedno na porod. Sritno ❤
P.S. teta nam se jaako pripala. Malo sam je tjesila al ne znam koliko sam uspila. 😉
Ako ti sta triba mozes uzet moj broj pa se javi. Ja sam sad free. 😘
Hope,ja sam u 4 mjesecu znaci ujitro imala par kapi krvi,ciste svjeze krvi.. odmah sam otisla na hitnu i poslali me u bolnicu.. tamo sam ostala na promatranju i strogom mirovanju.. vise krvi nije bilo,sa bebicom je bilo sve uredu,tak da sam drugi dan otisla kuci.. rekli su da nije nista opasno,samo moram mirovati.. moj ti je savjet sad da se do pon kreces minimalno i cekas pregled (naravno,pazis jeli beba aktivna),ali ako slucajno primjetis i najmanju tackicu odmah na hitnu..
Sretna a dal se Sjećaš zakaj je došlo do toga kod tebe? Meni uopce nije jasno kak sad najednom?
Nakon sexa 😂
Maca,uzasno mi je zao.. cuvaj sebe i bebicu,jer ste vi sad najbitnije.. Bitno je da ste pod nadzorom doktora..
Evo me drage moje pisem vsm iz bolnickog kreveta nazalost. Isla kod gin i on me odma posla za bolnicu. Ugl grlic je skroz omeksa i prijeti mi prijevremeni porod. Kazu da dole(pi pi) postoje karikirano 2 para vrata i vanjska su otvorena a unutra sam zatvorena. Kazu da nije kriticno al da je moglo bit i da san navrime dosla. Vadili su mi krv/ mokracu, dali infuziju i jos nesto kroz to za to otvaranje. U pon ce mi pravit briseve i ako sve bude dobro poslar ce me kuci sljedeci tjedan ali na strogo mirovanje. Bebica je super, ima vec 1 kg i glavon je okrenut dole ali je skroz nisko i zato se sve ovo i dogada. Njemu je ocito vec dosta mame on bi vani 😉 najbitnije mi je da je s njim sve u redu , a ja cu mirovat do kraja, ni prva ni zadnja 😀
kako je pametno nekad "puhat na hladno" !!!!!!
eto, a da je bilo coolerski se postaviti i "nije to ništa", "nije trudnoća bolest" i slične spike - tko zna kako bi završilo
hvala Bogu da si reagirala i da si na vrijeme upozorena da znaš kao i šta dalje....mirovanjem se čuda mogu napraviti, zato ne boj se i budi pozitivna. Sigurno ti je šok (nikome kad tako zaokrene lifestyle 180 stupnjeva nije bajno) ali naviknut ćeš se....ne traje trudnoća vječno. Par tjedana stisneš zube i poslije bude sve kako treba
žena-majka-carica:)
Hope ako ti to stvara toliko stres onda otidji na hitnu da se smiris, radi svog mira!!! Jer ako se nastavis nervirat moze ti samo nastetit!!!
Maca bas mi je zao sto si zavrsila u bolnici, ali sad si bar u sigurnim rukama!!! Drzim fige da sto duze izdrzite 2u1!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji