Cure super slicice! Lipe ste 😉
Hope mozda je ipak to zbog odnosa. Kad se zaneses ne osjetis sve. Ali ako te bas toliko strah otidji na hitnu. Ne znam u kojem si gradu, ali ako si u nekom manjem na hitnoj neces dobit nikakvu info osim sto ce te poslati u neku bolnicu. Bar je tako kod nas.
Maca drzi se. Bar ovdje ima svakakvih iskustava i vidis hvala Bogu sve je na kraju dobro. Mozda lijekovi budu super ucinkoviti pa ipak ne budes morala bit u lezecem polozaju stalno. Triba sacekat sve nalaze i vidit kako ces reagirat na terapiju pa mozda i ti ko jedna od mama(ne znam koja vise) poslije mognes i u lagane setnjice. Mozda si se ipak malo previse istresirala jer tata ide na put. Ali bebac je super i slusat ce on svoju mamicu i sacekat da dodje tatica da mozete zajedno na porod. Sritno ❤
P.S. teta nam se jaako pripala. Malo sam je tjesila al ne znam koliko sam uspila. 😉
Ako ti sta triba mozes uzet moj broj pa se javi. Ja sam sad free. 😘
Hvala puno 😀 a moja sveki je umrla 10 puta dok joj se nisam javila a kad se javila kao cool je ona, tjesi ona mene ha ha ha najjaca je 😀
Vidit cemo kad dodu svi nalazi al nemoze nikako odmoc da sam tu, bar znan da sam na sigurnom da bilo sta se desi. Ako nista soba mi je mrak, sve na botunice, klima, tv, cisto, samo nas je dvije u sobu , tako da se ne zalim, doma bi ionako bila sama 😂
url=https://daisypath.com]
A cem sluzi puder? Ulje ona za u vodu za kupanje mislim uzet..jel jos sta treba?
Pa iskreno nemam pojma koja je svrha pudera posto on isusuje kozu. I ne znam nikoga tko ima djecu da ga je koristio..
ja sam koristila samo puder (i pelene) s prvim sinom. Nikad u životu nije imao crvenu guzu nit sam ikakvu kremu (imala pavlovićevu, bacila ju nakon god-dvije maletene netaknutu) nit losione nit baby ulja mu nisam mazuckala - NIŠTA!
A za kupanje Johnsons top2toe neku najneutralniju
s drugim sinom sam, eto tako, uvela kremu (pavlovićevu, i onu iz ljekarne njihovu "homemade", isti rezultat)...a po potrebi sudocrem kad bi mu se crvenilo.
sad ću uzet i puder; pa ću probat šta bebinoj guzi bude više odgovaralo....puder je 10kn ionak a kremica 30ak....neću propast iskušavajuć.
mouse - predivan tajmlajn
ivanaIvica - ufff baš bed zbog slika! Meni je to bolna točka - sve mi diraj ali (stare) fotke ne.....svako malo backupiram s kompa na externi HD od par giga, evo sad nisam par mj pa me baš trta....morat ću ovih dana.
A razlika u 4mj ti je baš lijepo vidljiva, iz istog kuta i sve...
hope - slažem se sa dzenny....ja bih isto tako. Ne silit silu, ali ako se ponovi i najmanja točka - pravac hitna.
žena-majka-carica:)
znan da sam na sigurnom da bilo sta se desi. Ako nista soba mi je mrak, sve na botunice, klima, tv, cisto, samo nas je dvije u sobu , tako da se ne zalim, doma bi ionako bila sama 😂
jel da??
meni su sobe u "novom" rodilištu mrak (pogotovo zato jer sam iskusila ono "sklonište ratno" od starog rodilišta 2007)
toliko dobro da mi se nije uopće žurilo doma nakon poroda, ono kad sve žene hoće da ih se šta prije otpusti.
A šta ću doma, nema mamice da kuha/sprema, uskoči oko bebe....dok tamo imaš sve na gotovo i samo se bebom možeš bavit (govorim o onih par dana nakon poroda, sad vjerujem da ti je malo i dosadno, ali šta te briga - ionako moraš mirovat )
žena-majka-carica:)
Maca drzi se...samo pozitivne misli...u pravim si rukama tamo..😘😘
Hvala curke..je bas se vidi u 4 mj kako smo se prosirile..ali imala sam za svaki mjesec slike 😟😞 tak da curke cuvajte si slike i nemojte bit neodgovorne ko ja sta se tice naslikavanja iznad mora 😂😂
Mame sa 2 i 3 trudnocom ja ne znam kako vi al ja se komiram. Ova zega me ubija. Doli mi je sve "razvaljeno" i osjecam se ko da sam rodila prije par dana. Jucer sam bila na pregledu pa sam mirna, ali ovo je neusporedivo spram 1. trudnocom. Ja sam u 1T "osjetila" trudnocu tek u 32. tjednu, a sad 28 i sto Treca kaze trutava san cila.
Danas smo izasli na kavu na rivu muz i ja (na GO je jos danas pa smo uzeli malo vrimena i za nas dvoje) i kad smo se digli ja sam jeedva hodala. Noge natekle u to dok smo sidili. Ko nekaka baba san se gegala, a muz me vuce. Uzas! Iman jos oho hoo do kraja al ja sam sve gora i sve trutastija za ne virovat... Em vrucine i oticanje, em taj donji dio koji je cili natecen i smeta me.... Zelim bit ko u 1. T jer ovako jos 2 ipo miseca se cine ko vjecnost.
Evo me drage moje pisem vsm iz bolnickog kreveta nazalost. Isla kod gin i on me odma posla za bolnicu. Ugl grlic je skroz omeksa i prijeti mi prijevremeni porod. Kazu da dole(pi pi) postoje karikirano 2 para vrata i vanjska su otvorena a unutra sam zatvorena. Kazu da nije kriticno al da je moglo bit i da san navrime dosla. Vadili su mi krv/ mokracu, dali infuziju i jos nesto kroz to za to otvaranje. U pon ce mi pravit briseve i ako sve bude dobro poslar ce me kuci sljedeci tjedan ali na strogo mirovanje. Bebica je super, ima vec 1 kg i glavon je okrenut dole ali je skroz nisko i zato se sve ovo i dogada. Njemu je ocito vec dosta mame on bi vani 😉 najbitnije mi je da je s njim sve u redu , a ja cu mirovat do kraja, ni prva ni zadnja 😀
kako je pametno nekad "puhat na hladno" !!!!!!
eto, a da je bilo coolerski se postaviti i "nije to ništa", "nije trudnoća bolest" i slične spike - tko zna kako bi završilo
hvala Bogu da si reagirala i da si na vrijeme upozorena da znaš kao i šta dalje….mirovanjem se čuda mogu napraviti, zato ne boj se i budi pozitivna. Sigurno ti je šok (nikome kad tako zaokrene lifestyle 180 stupnjeva nije bajno) ali naviknut ćeš se….ne traje trudnoća vječno. Par tjedana stisneš zube i poslije bude sve kako treba
Istina, i ja sam se jutros premisljala dal da idem ili ne, jer kao sta ako mi rece sta si dolazila sve je ok, ali kao da sam imala neki osjecaj da nesto ipak nije kako triba. Smirilo me najvise kad su oba gin rekla da je bebica super, da se normalno razvija a ja cu mirovat to je najmanje sta mogu samo da sve bude dobro
url=https://daisypath.com]
Maca, to sti kazes, doma bi bila sama a tu bar imas drustvo..bude to sve dobro, samo se pripazi😊
Ivana, zato ja za sve imam istu lozinku😂😂😂😂😂
Treca sreca, Mamuka, Sretna....sto kazete za popis robice? Jel bude dosta za tih prvih par mj? Nest imam a sigurno cemo jos i dobit pa da se ne pretrpavam robicom...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure super slicice! Lipe ste 😉
Hope mozda je ipak to zbog odnosa. Kad se zaneses ne osjetis sve. Ali ako te bas toliko strah otidji na hitnu. Ne znam u kojem si gradu, ali ako si u nekom manjem na hitnoj neces dobit nikakvu info osim sto ce te poslati u neku bolnicu. Bar je tako kod nas.
Maca drzi se. Bar ovdje ima svakakvih iskustava i vidis hvala Bogu sve je na kraju dobro. Mozda lijekovi budu super ucinkoviti pa ipak ne budes morala bit u lezecem polozaju stalno. Triba sacekat sve nalaze i vidit kako ces reagirat na terapiju pa mozda i ti ko jedna od mama(ne znam koja vise) poslije mognes i u lagane setnjice. Mozda si se ipak malo previse istresirala jer tata ide na put. Ali bebac je super i slusat ce on svoju mamicu i sacekat da dodje tatica da mozete zajedno na porod. Sritno ❤
P.S. teta nam se jaako pripala. Malo sam je tjesila al ne znam koliko sam uspila. 😉
Ako ti sta triba mozes uzet moj broj pa se javi. Ja sam sad free. 😘
Hvala puno 😀 a moja sveki je umrla 10 puta dok joj se nisam javila a kad se javila kao cool je ona, tjesi ona mene ha ha ha najjaca je 😀
Vidit cemo kad dodu svi nalazi al nemoze nikako odmoc da sam tu, bar znan da sam na sigurnom da bilo sta se desi. Ako nista soba mi je mrak, sve na botunice, klima, tv, cisto, samo nas je dvije u sobu , tako da se ne zalim, doma bi ionako bila sama 😂
Novo rodiliste je super. Pogotovo onaj dio di su na cuvanju trudnoce. TV i klima i sve. Bas je ugodno.
Kad sam rodila micicu 3. dan/nedilja je dobila zuticu i ja sam skuzila i trazila sestru da je odman stave pod plavo svitlo da sto prijs pocne terapija pa da sto prije idemo kuci ali sestra nije smila bez doktora a kako je ned nitko nece pogledat bebu ako nije nesto ozbiljno a zutica to nije. I tako smo nas 2 ostale u bolnici 8 dana jer u tih dan vrimena dok smo cekali da je stave pod plavo svitlo je bilirubin jako skocio. Moj Boze mislila san da cu poludit cekajuc dozvolu da idemo kuci. Svaki dan dok bi cekali nalaze bilirubina bi ja vec polako pakirala stvari uvjerena da idemo a onda kad bi doktori rekli ne, jedva sam suze susprezala. Al pameti nikad dosta pa tako kad sam dosla kuci sam isti dan zazelila nazad u bolnicu da imam svoj mir. Zato cu ovaj put uzivat u svakom danu u bolnici i nece mi se nigdi zurit 😂😂
Maco samo hrabro. Bit ce to sve super. Tamo ima puno super doktora i svi ce titrat oko tebe tako da ces bit ko kraljica 😉😉
Da Sanjchi a ja plavusa za sve razlicitu lozinku..😂😂😂
😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji