Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    18. Kolovoz 2017. 15:53

Hvala vam curke!!!  
    Maca Drži se, samo pozitivno razmišljaj i slušaj upute doktora i bit će sve ok.
    Hope Vjerovatno je sve ok, prepala si se možda samo, ako će ti biti lakše odi na hitnu ginekološku da se uvjeriš da je sve ok

• sretna
    18. Kolovoz 2017. 15:54

Inace ja s L nisam imala problema s crvenom guzom, mozda svega par puta. Koristili pavlovicevu i pampers premium care + papmers vlazne. Sad jel to bila puka sreca ili sto ne znam, al stvarno nikakvih problema

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 15:58

Moj Toma je br 62 pretastao.s mjesec dana, imao 61cm i 6kg na prbom sistematskom s tocno misec.
    A kad "probije" jednu velicinu, ide se na iducu.
    Znaci broj68 je nosio vec s mjesec dana (do cca 3mj kad mu je omalio)
    Dotad nam NITKO nije dosao u babine (a da ne spominjem sta mislim o robici koju ljudi donesu - ne znam jel mi itko ikad kupio dovoljno lipo za moju bebu...ipak to naj volim sama birat. Svaki komad) tako da....ja da nisam kupovala nego do broja62 gadno bih se za*ebala

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2017. 15:58

Dan svima ☺
    Kako stee? 

Maca drzi se miruj maksimalno biti ce okej ♡

Ja sam imala 2 teska dana od povracanja i mucnina te vise od 30 kontrakcija u ta dva dana mislila sam da cu se poroditi bili su poprilicno bolni 😧 danas je stalo puno se bolje osjecam.. Da li je netko imao slicno nisam sigurna jel ovo bila nekakva viroza ili sta 😨

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2017. 16:01

Sto se tice brojeva i robice meni u babinje nebi mogla izbrojati 5komada odjece da sam dobila od silnih poklona najiskrenije... Brzo dodes do broja 68 ako je dijete vece rodeno i jos bolje napreduje..A svakako ce nositi taj broj i u zimi pa da covjek ima 3 4 body i hlacice nije za baciti samo ne treba se gomilati jer opet nikad neznas kojom brzinom ce rasti kad ce ti trebati kakvo ce vrijeme biti i hoces li dobiti😂 moje misljenje 😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

zelimobebu2701
    18. Kolovoz 2017. 16:02

Dzenny super si stvari kupila!! 😊

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 16:07

Glede kolicine..ja kad vidim za carapice ili bofije "3kom" samo mi dodje smijat. Ajd ko nema novaca nece kupit 10 pidzamica u jednom broju (minimum da bi se stiglo prat/susit je 5 po meni...ko bas ne moze si priustit vise) ali pobogu carapice bar nisu skupe...bude u LIDLa 3kom za 13kn dakle skuplje je sjest popis nessicu u kafic. Ja ih imam tonu jer mi je to za gust, preslatke su i tu sam bas prekardashila (20+ pari u istoj velicini) ali realno potrebno je minimalmo 5-6. Bodibenkica isto toliko (minimum) u svakoj velicini (ja imam 10-15 s tim da su neke u losijem stanju za rezervu cisto a ono bas lijepih finih imam min 5-6 po broju) jer to se moze zapiskit i nekoliko komada dnevno a sad hocete li vi zbog tog morat palit mashinu (ili cak prat na ruke jer tko ce normalan za tri baby krpice vrtit mashinu) ili radije imat komotno kolicinski da ne ovisite o tom kad ce se zapishane bodibenkice posusit - to svak odlucuje kako njemu drago

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 16:10

Uff koliku.poruku sam gore poslala. Sorry
    da skratim - meni je ono sa sanjchinog popisa premalo. Meni. Al moze se snac i s manje tko ne moze si priustit.
    Tea 30 komada!!!! Dobro da si josh 2u1
    ..cuvaj se....uspori tempo. Nije ti jos vrime 😕

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2017. 16:11

Treca sreca pa normalno neces imat 3 carape 3 body i 3 gege mislim da se od nas za pocetak nitko ne priprema sa tako malo odjece logicki je da ih toliko puta dnevno samo moras presvuc pa necu juriti prat svako 5min i molit boga da mi se osusi na -5 po zimi
    Ja govorim o 2 broja dalje da je po meni nesto bolje imati pripremljeno a sad tvoj Toma je to nosio maltene odma ali recimo moj Jan je 68 tek sa 3mjeseca nikad nemozes znati 
    Mozda kaj cure i dobiju u babinje ja nisam recimo ja bi bila sretna da jesam ali nisam pa sam imala prilremljeno nesto .. A opet ni ducani nisu 100KM udaljeni 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Mamuka
    18. Kolovoz 2017. 16:13

Ja sam dobila veliku vecinu robic koju mi je bila OK i koju smo nosili. Nije sve bilo prekrasno ali za po kuci je bilo sasvim u redu. Naravno bilo je i stvari koje su Boze sacuvaj, ali u teskoj manjini. I ovaj put znam da cu dobit dosta lipe robice pa necu kupovat previse.
    Naravno ako ocekujes bebu od 4.5 kg da neces kupit samo 62 jer 56 ti ni ne triba. Za ove manje/ normalne bebe od 3.5 kg 56 i 62 su po meni pocetni brojevi za prva 3 mjeseca.
    Kod nas u prvih mj dana nitko prakticki nije dosa osim one bas uze rodbine (muzeve sestre, moj stric i slicno) i od njih smo dobili nekih stvari a onda nakon mjesec dana su svi dolazili i dobivali smo stvarno svega. Od pelena, kozmetike do robice i igracaka. S obzirom da ja imam jaaako veliku rodbinu s kojom sam u bliskim odnosima znam da cemo dobit puno lipih stvari pa ne moram previse robice kupovat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.