Tea ajme…al dobro, jos si u komadu! Nadam se dace brzo proc!!
Treca sreca, pojma nemam o kolicinama, zato sam i pitala!! To sam pisala ono minimalno koliko bi trrebal
Koliko bi trebala uzet, s tim da imam doma vec dobivene robice. A naravno da kad krenem kupovat da se necu moc obuzdat😀 vec sad imam za jednu stvar 6 komada kojih sam snimila😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi draga ♡♡ neka i trebas pitati nitko od nas sa prvim djetetom nije znao 😄☺ tko pita ne skita tu smo da pomognemo ne?
😀😀
Ja sam kupila spavacice hahaha pomakla se idem danas po ostatak za torbu da mogu sloziti 😃
Juhhuu
Vecina robice mi je oprana slozena ispeglana ali mama mi svaki dan nesto novo donese jos mi fali ono najbitnije kombinezoni 😂 njih imam samo 3
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, ma ne brini sr za nejavljanje... Ja sam vec mislila da se slicajno nisi porodila!
Ja sam imala iskustvo s manje robice za prvo dijete...bilo je po 5-6 kom svega i sad s drugim s hrpetinom i ovo prvo mi je bilo bolje...ali ja imam susilicu pa mi nije bio problem susenje robice.
A kod nas u babinje se vecinom uvijek nosi robica i to vec krenu nakon 6 tj. a robica koja se kod nas nosi je iz kika i h&m-a koja je po meni realno veca dosta. Npr. 68 ili 74 iz h& m a su mi mogli nositi i s godinu dana. 😂 A bili su oboje prosjecne bebe rodene s 3850.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Barbs ma ne ne dobit cete izvjestaj kad krenem 😂😃
Zna li netko jel sjela naknada mozda danas?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, netko je napisao da je sjela a na mama grupi sam vidjela da su o tome pisale. Osobni ne znam jer ne primam nista trenutno, ali sam vidjela da sve komentiraju da je sjelo
KleaIva, ZIVJELA susilica... Opcenito, ne samo za bebine stvari ..
Tako je Tea...tko pita taj ne skita...
Nemam iskustva s time i zato sam pitala. Mogu kupit bebici koliko god pozelim ali nema mi smisla nagomilavat pogotovo jer svi stalno govore: djeca to prerastu brzo i ne treba previse. Kupit cu da imam za npr 5 dana 3 komb dnevno i dobro. Ima djece kojoj mame nemaju sto obuc pa nema smisla da ja nagomilavam i navlacim sto stvari sto beba nikad nece mozda obuc..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, kupi koliko ti mislis da je potrebno, pa ako vidis da ti nesto fali - zaletis se ti ili netko u trgovini..
Evo mi čistimo polako sobu pa ćemo kasnije namjestiti komodu, poslat ću sliku kad sve smjestimo i počistimo. Muž mi pomaže oko svega, zlatan je!
Maca, baš mi je žao, ali dobro da si osjetila simptome i na vrijeme reagirala. Definitvno bolje otići provjeriti nego doma misliti što bi moglo biti. Sad si u sigurnima rukama, samo miruj i odmaraj
mcmouse, predivne slike!
Tea, drago mi je što si nam se javila. Probaj više odmarati da se kontrakcije smire ili barem umanje, koliko možeš s obzirom na dijete...
Naknada- meni sjela danas popodne
Sortiraj odgovore
Najstariji