Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    11. Kolovoz 2017. 07:37

Juuutrooo 
    Procitala jesam. Prokomentiram kasnije...
    Treca sreca, kupili smo antialergijski, anatomski jastuk u MB...  Oko 400 kn ... Najskuplji je bio... O navlaka se moze skinuti i oprati... Aaajmeeeee, pa kod svih vas neki popusti na opremu za bebe, a kod nas nikad nista... ZIVJELA PULAAAA

11. Kolovoz 2017. 07:40

McMause kaze sogi da je ipak spavala sama al je morala bit s njom dok je zaspala a jutros im se utrpala u krevet😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    11. Kolovoz 2017. 07:47

Sanjchi, nadam se da ves ubrzo biti bolje. Na zalost mista od ljekova ne.smijes u tridnoci tipa maxflu, sumeci lupocet i sl. Ako ti je grlo nadrazeno, a i za kasalj je dobro, smijes isla moos pastile. I natavno sprej na bazi propolosa.
    Luce, super trbuh, veliki! 😊

• sretna
    11. Kolovoz 2017. 07:47

Sanjchi, nadam se da ves ubrzo biti bolje. Na zalost mista od ljekova ne.smijes u tridnoci tipa maxflu, sumeci lupocet i sl. Ako ti je grlo nadrazeno, a i za kasalj je dobro, smijes isla moos pastile. I natavno sprej na bazi propolosa.
    Luce, super trbuh, veliki! 😊

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 07:57

Isla moos 

isla casis
    tako nesto (ne znam tocno spelovat drugu rijec naziva)
    Su SAVRSENE za kasalj i nadrazeno grlo.
    znaci ako netko kasljuca....ja ih godinama koristim i uvik inam doma kao sto ljudi imaju andol i sl
    znaci one su za grebuckanje i kasljucanje
    na bazi islandskog lisaja...full prirodne
    a ako imas nesto sto vuce na UPALU GRLA zdrijela onda pastile tipa Propolki (propolis s dodacima vit c itd) 
    ...trece, ako je nos problem imas aquamaris (classic ak samo curka, a ako treba odstopati onda "strong" verzija...)
    Eto to je od lijekova koje ja koristim za grlo/nos...

žena-majka-carica:)

LadyN
    11. Kolovoz 2017. 08:08

Pozdrav, sanjchi ja sam prije mjesec dana bila tako prehladena ... isto pocela sa grlom ... uzimala sam na zlicu med i cuclala polako , pila topli caj i nista ... nos sam ispirala sa fizioloskom i uzela pastile za grlo Isla ali malo mi olaksalo, da bi pocela jako kasljati i na kraju otisla kod doktorice i zavrsila 10 dana na cefalelsinu ... jer mi se upalilo i zdrijelo, trahea i grlo ...i odmah 2 dan nakon antibiotika mi ke bilo puno lalse ...e sad da li bi bilo proslo i bez njega ne znam ... i da mislim da je bilo od klime jer nisam imala gdje pokupiti (nitko oko mene nije bio bolestan jedino ako nije bio prenosioc bez simptoma ) a imunitet je u trudnoci puno slabiji pa je lakse na sebe navuci svasta ... 

maca1510
    11. Kolovoz 2017. 08:20

treca_sreca

Barbs gdje ste ono madrac uzeli?
    I jel tko gledao ponudu madraca u ducanu magic baby lately?
    Danas je u jednom TC u Splitu popust 15% u njihobom ducanu pa gledam da rijesim madrac ali ne znam sta imaju…samo klasik osnovni onaj ili imaju malo vishe vrsti/kvaliteta na izbor?

Bas sam i ja gledala danas da imaju popust da bi se zaletila pogledat, zanima me krevetic,komoda i madrac. Nemam pojma ni priblizno koliko novaca bi bilo ok na to potrosit,da nije neko sranje a bome da nije ni najskuplje. 

url=https://daisypath.com]

• Bebushka
    11. Kolovoz 2017. 08:24

Sta se tice madraca, ja sam mislila iskoristit onaj popust od 40% u vitapuru koji se dobije u dm knjizici s popustima za trudnice, neki bambus madrac, jel ima ko kakvo iskustvo jesu dobri?

• Bebushka
    11. Kolovoz 2017. 08:36

Inace i moja mama je rodila blizanke i znam jos dosta ljudi tako da se imam di raspitat za kako je...
    sta se tice brige i straha, kad me dok isprepadala s prijevremenim porodom (razmeksan crrviks od 23 mm i y znak u 25. tt) bila sam koma i nije mi islo u glavu jer sam se osjecala izvrsno, kupala se, radila po kuci, isla pjeske na pregled i tamo cekala 3 ure ugl da skratim, vise se uopce ne zivciram, moramo mislit i na psihicko zdravlje beba a taj stres i strah im sigurno ne pomazu, dobila sam hormone za pluca tako da su spremne a dalje sta bude, medicina tu nista ne moze jer ne znaju uzrok (nije upala) osim sta mogu zaustavit trudove onom odvratnom tokolizom, al trudove i tako nisam imala medju simptopima tako da mirujem jos koji tjedan a onda cemo nadoknadjivat

LadyN
    11. Kolovoz 2017. 08:39

Da li netko ima iskustva ili zna nekoga tko je ovo koristio ?! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.