Ohooo, curke, jeste se raspisale!
Dobro nam došla, LadyN!
Violeta, kod nas je jučer postalo ugodno poslije podne, nakon što je napravilo nevrijeme koje je trajalo 10-15min, ali je barem rashladilo. Navečer je bilo ugodno sve dok moj muž nije odlučio pozatvarati škure i zraka nije bilo Majkemi ako ja večeras ne budem spavala u dnevni
Sanjchi, ja za grlobolju sam jela med i pila čaj s limunom, a za nos sam koristila ACQUAMARIS, ali taj koristim oduvijek jer mi je Operil previše jak
Sanjchi Brzo ozdravi! Mislim da ti je super šta si na moru pa ti kupanje može dobro doc, mislim ronjenje. 😊
Dzenny, GROZNO za onu curicu!!! Baš grozno... Alergična sam kad vidim da se djeca i životinje motaju oko ceste...
Kolica su ti baš lijepa i uniseks po meni!
LadyN, interesantno mi izgledaju tvoja kolica!
Treca sreca, super su boja kolica!
Luce, preslatka slikica trbuha!
Mamuka, moja pipi izgleda normalno! Tj. malo je sve dolje veče, ali se ne sekiram previše... Ostanem u šoku svaki put kad otkrijem kako mi se tijelo mijenja, pa bolje da ne dramim prije vremena!
Barbs….morala sam ti linkat…podjsetilo me na tvog muza😂😂
https://m.24sata.hr/lifestyle/propuh-veliko-zlo-u-hrvata-ili-tek-vjetar-ovo-je-prava-istina-535281
UBIT ĆE NAS PROPUUUUUH!!!!!
A veselo je tvojoj šogorici. Super je soba, ali očito je kod mame ljepše!
Suncokretice, moja frendica mi je rekla da su grudnjaci iz lidla odlični! Mislim si ih kupiti u ponedjeljak!
STOKKE kolica - jučer sam baš komentirala kako je kolegica s posla pričala da je zaustavila žensku na cesti i isprobala ju i rekla je da su savršena i da vrijedi onoliko novaca... s time da je ona puno i s popustom platila.
Bila sam u ljekarni pa sam uzela aquamaris i dala mi je zena neke pastile, kao bimboni su pakirane, to trudnice smiju. Nos me toliko i ne zafrkava koliko grlo. Sigurno od hladnoga…
Eto, ja to nisam znala... da trudnice mogu i pastile.. Ali dobro je znati jer ja sam se mučila... Doduše, te prehlade bi mi trajale dan-dva, ali ipak...
Madrac mi svoj čekamo, dali smo raditi u Ysku po mjeri jer i mi imamo odande i meni je odličan. Super mi je šta ima i navlaka koja se skida i operem ju u mašini.
Kolica Mi smo kupili Trend Trio free ON svidjela su nam se od početka i izgledaju mi udobno i bas onako kako sam htjela, a uz njih smo dobili dvije torbe i još svašta nešto.
Lidlgrudnjaci meni su dobri, ja ih nosim već sad jer su mi udobni, super su za odrzavanje, ali svatko ima svoje iskustvo
Sad tek vidim šta mi je mob izbacio u Jysku smo madrac uzeli 😊
Zelimobebu, super su!
Treca sreca, nadam se da si se izguštirala na moru. Vjerujem da kod kuće samo živce možeš izgubiti. I bude dosadno. Još pogotovo djeci.
Ja sam išla ujutro na kavu sa frendicom u brach bar pored mora. Puhalo je. Baš je bilo ugodno. More je bilo dosta valovito, ali barem je bilo lijepo. U hodniku u stanu nam je temperatura otišla ispod 30° nakon 2 tj... U ŠOKU SAM!
Bebushka, super je što oko sebe imaš ljude koje imaju blizance Definitivno će ti biti od velike pomoći!
Samo se ti opusti i kako si napisala, moraš misliti na bebače i sebe!
Znači, dolaze curice?
Sortiraj odgovore
Najstariji