Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:32

hitna je dosla i brzo ju pokupili pa u bolnicu.. poslije sam izisla napolje da sta saznam,jer u tim momentima kad je to bilo nisam se usudila izic napolje zbog sebe i svoje bebe,iovak mi je dovoljno stresno bilo.. jedna gospodja mi je rekla da ima polomljenu nogu i kljucnu kost,ali bilo je i krvi na onim plahtama bijelim od hitne,samo nezz odakle tacno..

LadyN
    10. Kolovoz 2017. 21:33

Ovo su nasa kolica ... 

dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:34

LadyN,citala sam da je manje rizicno imat nizak pritisak u trudnoci nego visok.. lijepa kolica 😍😘

LadyN
    10. Kolovoz 2017. 21:37

Hvala ;) ...
    Citala sam i ja da je bolje nizak tlak, ali ni malo nije ugodno pogotovo naglo kad padne i ne mozes nista samo lezati i cekati da se vrati na neku normalu ... vjerujem da je vrijeme malo odradilo svoje ... ali eto sad sam bolje , zivnula ... kombinacija vode, slanih krekera i sladoleda za kraj valjda je pomoglo !

LadyN
    10. Kolovoz 2017. 21:39

Kolica su i meni lijepa ... a sad koliko su funkcionalna vidjeti cu kad krenu u akciju ... kao sta sam rekla dobili smo u nasljedstvo i bas sam zahvala da stvarno imam srece da ne moram kupovati ... iako vjerujem da je zabavno traziti gledati smisljati i kupovati svoja ... 

dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:40

Jojj,i ja se od pocetka trudnoce borim stim.. stvarno je neugodno jer nikad nezz kada ce ti pasti.. mn najlakse padne ako sam u zatvorenom prostoru gdje ima puno ljudi,npr cekaonice,trgovine.. ako nemam pored sebe vode i odmah ne sjedem,srusim se..

LadyN
    10. Kolovoz 2017. 21:46

Joj sigurno nije ni malo ugodno ... evo mene prvi put da se tako nesto dogodilo , znala sam da je tlak (jer sam odmah izmjerila) ali nije ni malo ugodno kad se to dogodi ... a mogu misliti tek kad si negdje vani i moras jos uz to smisljati di sta kako ... 

dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:51

Meni se desilo,da sam jednom cekala na kasi i samo odjednom sam se srusila.. kad sam se probudila,gomila ljudi oko mene,odmah sam dobila oziljak na celu koliko sam lupila glavom od pod.. ii odmah na hitnu,da vidim da li je sa bebom sve ok.. hvala Bogu sve je bilo dobro,samo nizak pritisak.  I poslije xy puta mi se desilo da mi zacrne,ali ja odmah pijem vodu i sjedam pa bilo gdje..

dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:52

Zato i ti od sad uvijek budi spremna.. vodu imaj uvijek uz sebe i sjedni odmah,pa bilo gdje..

LadyN
    10. Kolovoz 2017. 22:00

dzenny

Zato i ti od sad uvijek budi spremna.. vodu imaj uvijek uz sebe i sjedni odmah,pa bilo gdje..

A da morati cu ... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.