Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 23:14

treca_sreca

zelimobebu2701

mc_mouse

Zelimobebujel taj ima nekakvo ime (madrac)

Madrac PLUS S50 DREAMZONE evo, ima kokosova vlakna 😉

Jos par strana da vas stignem….nema me pol dana i 15str me cekalo.
    koja je cijena molim??
    Meni fali madrac, do 400kn bih dala….
    u magic baby danas bio neki 480kn pa 15%off ali bzvz pu pjena….a za te pare ovekivala sam vise.
    Ovaj mi pari kvalitetan i ak sam skontala negdi je na popustu?
    Hvala unaprid na info!!

Probaj pitat u Jysku mi smo ga naručili dok nije bio na popustu i tad je bio 500kn, vjerovatno je sad jeftiniji...😉

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 23:16

Joj 500 mi je puno obzirom da mi je ovo trece....za prvog dina smo kupili tako za te novce i to mi je bilo ok jer su njih dvojica to koristili svaki po 2-3god....a ovako sad gledam za 300-400 nesto kupit cist da bude ok, ne bih bas najjadniji ali ne trazim ni neki extra

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 23:22

Muz veceras spojio i pocistio komodu koju smo jucer dobili od frendova, pa sam ju odmah isla punit ofkors...ajme koji gust. Jos da mi sutra slozi kindac i imamo gotov baby kutak 😍

Izgleda da cu ju u boravku drzat, jer u spavacoj bracnoj nema mjesta za nj ( sad ima ali u srijedu napokon stize 5erokrilni ormar koji cekam vec 7tjedana iz emezette....i on ce nam cijelu sobu "pojest" )

luce <3
    11. Kolovoz 2017. 23:45

Treca_sreca a bas je lipa komoda... Jos kad je ovako puna lipo robice i stvari za princezu onda je jos lipša

• Mamuka
    12. Kolovoz 2017. 00:18

Hvala cure sta brinete. Sve OK sa micicom, ide na bolje. Puzevim koracima al vise nismo.u karanteni.
    Jutros je na jedvite jade poila pola montea i pola jogurta. Inace ne forsiram monte ni ikakve slatkarije al smo skuzili da i to malo secera je podigne tek tokiko da napravi par koraka pa smo je natravali. Poslije podnevnog spavanja nije nista al nista tila. Bas me iznervirala jer ona nema snage ni za sidit pa stalno lezi. Al pustila sam je tako.i isli smo se kupat. Nakon nekog vrimena na plazi tila se kupat i mozda je bila 15ak min u moru i bilo joj hladno pa smo je umotali i tako je sidila na suncu al je valjda od tog kupanja zivnila i kad smo dosli u apartman trazila je puru/palentu. Nismo joj dali da pojede bas puno da je ne bi na povracanje iziritiralo ali to je prvi put u 5 dana da je nesto tila poist i preeesritna sam.
    Al je uzasno smrsala i bas izgleda jako ispaceno. Nikad nije bila buco, vise mrsavica ali sad je ovo grozno. Sva joj se rebra ocrtavaju. Doslovno.
    Cure lipi su vam trbuscici. Samo tako. Jos malo i nece ih bit. Ja sam imala taj belly blues. Stvarno su ti stomacici cudesni ❤

treca_sreca
    12. Kolovoz 2017. 00:20

A imali smo srecu...ja inace sve volin sama kupit jer sam probirljiva i evo nekidan kad je muz isao kod frenda da nam vrate kindac, veli tip da nam imaju i komodu "u kompletu" ako zelimo. Ja sam se neckala jer ne volim uzimat naslijepo pa posli di cu s tim a nepristojno je rec "ne svidja mi se, pa bih vam vratila" ali evo na kraju sam zadovoljna jer je potpuno ista nijansa kao nas kindac i tko ne zna - rekao bi da je u kompletu kupljeno..
    Samo moram spuzvu onu uzet za prematanje, jer se njima pohabala pa je sad gore daska. To mi je 100tinjak kn

treca_sreca
    12. Kolovoz 2017. 00:25

Mamuka joj nadam se da vam je muka pri kraju, da je ta palenta preokret! A mogu mislit kako ti je tesko gledat ispijenu svu (moji su isto full zgoljavci i tak.kad bi ih par dana neka crijevna scepala - odmah su doslovce kost i koza...kad nema zalihe 😯 )
    Drzimo fige da sutra bude jos bolje!

luce <3
    12. Kolovoz 2017. 01:27

treca_sreca

A imali smo srecu…ja inace sve volin sama kupit jer sam probirljiva i evo nekidan kad je muz isao kod frenda da nam vrate kindac, veli tip da nam imaju i komodu "u kompletu" ako zelimo. Ja sam se neckala jer ne volim uzimat naslijepo pa posli di cu s tim a nepristojno je rec "ne svidja mi se, pa bih vam vratila" ali evo na kraju sam zadovoljna jer je potpuno ista nijansa kao nas kindac i tko ne zna - rekao bi da je u kompletu kupljeno..
    Samo moram spuzvu onu uzet za prematanje, jer se njima pohabala pa je sad gore daska. To mi je 100tinjak kn

Pa super bas vam se lipo potrefilo... 
    Mamuka drago mi je da je malenoj barem malo bolje... Nema gore stvari nego gledat jadnu dicu kakose muce kad su bolesni... 

• M@lena
    12. Kolovoz 2017. 03:46

Ej ekipa, ne znam da li da vam kazem dobra vecer ili dobro jutro! 😁
    Probudila se jer sam vodila malca piskiti na wc. Vratim se u krevet i racunam idem malo citati forum, kad prek dana ne stignem. Kad ono 70 stranica.... jos pokoji komentar preko pola stranice 😅! Nisam se bas toliko razbudila. 😁
    Senoritakova, drago mi je da je sve u redu! Dao Bog da jos izdrzite 2u1, svaki dan i bebici i tebi puno znaci! Sretno! 😙
    Sto se apetita tice meni je super. Sad smo kod mojih, mama kuha sve sto volimo L i ja, tako da fino jedemo 😊. Samo sto me pere uzasno nizak tlak. Jucer sam ga izmjerila kad sam se dobro osijecala i bio je 93/60. A prekjucer sam se jako lose osijecala da sam se narucila u pon na pregled. Jednostavno izgubim snagu i bude mi lose. Mislim da ove vrucine utjecu na to pa ne izlazim iz klimatiziranog od 10 do 19h. A moj Luka uziva. Tu ima puno rodjaka i teta pa mu ni u jednom trenu nije dosadno. Imaju i psica pa se i s njim igraju a ja ne moram brinuti gdje je i sto radi... ma gust samo takav! 😊

treca_sreca
    12. Kolovoz 2017. 07:47

Meni ti je isto takav tlak...kad sam najbolje - on je za medicinske pojmove nizak vec.
    Ovo vrime ubija....znam da ce nam falit ako rashladi mora ali brate mora se zivit. A ovako se ne moze.
    Ja jutros od 2 do 4ipo budna bila jer zaspala sam pod klimom (u spavacoj jednostavno ne mogu disat...bilo je 27-28 jer klima ne uspijeva do tamo se "dobacit"...a to uz ovaj tlak i nisku vlaznost zraka - je ubojito) i eto ni pod njon nisam cilu noc u komadu odrapila

Jednostavno mi treba da van zahladi i da provjetrim kucu...i da bude normalan tlak zraka i vlaznost zraka. Jer ovo su uvjeti samo za najizdrzljivije! ( a ja to s ovim dishnim tegobama, plus niskotlakas, svakako nisam 😯)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI