Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 10:28

50% ime.........lapsus

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 10:30

Suncokretice ovi lidl grudnjaci su ti bez ikakve podstave....laganiji od mullerovih jos!

žena-majka-carica:)

kleaiva
    11. Kolovoz 2017. 10:37

Slazem se s placanjem imena. A i toliko sam se puta uvjerila da ime ne znaci ni kvalitetu tako da se obicno okrecem recenzijama i probam u svoje ruke da vidim jel to to ili nije😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 10:44

Mamuka

Cure vidim da ste sve u potrazi za kolicima i to se svima svidjaju ona malo konkretnija i veca. Moj savjet je pogledajte prije kako cete ih u auto moc spremiti. I racunajte da kad idete na put osim kolica vam treba i veelika torba krcata stvari. Ako ne jos i uz to koja dodatna manja torba.
    I muz i ja imamo veca auta (mercedes c, muz prije audi a6 a sad audi a4 karavan - znaci komotna auta) i kad negdi idemo na par dana uvik se sa kolicima skupi hrpetina stvari da se jedva potrpamo. A nisam bas da cu ponit 100 gluposti pa eto mozda zatriba. Bebama jednostavno triba puno stvari.
    Mi imamo peg perego book plus i stvarno smo zadovoljni. Ali mislim da sa 2 malaca nam nece biti dovoljno mista u gepeku i uzet cu neka kisobran kolica, elodie details koja su mi lipsa ili babyzen yoyo koja su manja tj sklope se u vrlo mala. Al to tek sljedece ljeto/ jesen tako da do tad iman jos vrimena.
    Cure popodne me pocelo bolit u livoj preponi. Ne boli me kad lezim al kad hodam ili neki okreti osjetim dosta. Ne mogu skuzit jel to od kuka ili sta vec. Jel koja imala takvih problemcica?
    I vi cure koje ste otvorene ili nisko nosite, jedno pitanje ne bas lipo. 😂 Jel vam pipi izgleda normalno? Meni pogotovo nakon nuzde bilo vece il manje izgleda nekako ispupceno ko sa ce se rastvorit i dosta tvrdo/ napeto pa me to sad nekako sve vise brine….. Sorry na opisima al ne znam kako drugacije upitat. 😜
    Pregled mi je u sri a ja sam vec na iglama jer sam najprije imala ludi tempo i sad sam pod stresom zbog micice i imam feeling da cu dobit od doktora postenu jezikovu juhu uz zabrane. Bebu osjecam bas dosta i nemam iscjedak cudan. Nadam se da me samo panika pere zbog svega sta procitan i da me osjecaj vara. Nadam se…. 😕

Nisi jedina koja ima taj osjećaj, to se i meni čini pa ne znam jel si umišljam 😱

• sretna
    11. Kolovoz 2017. 11:08

Meni je fora taj chicco krevetic, ali ja sam pobornik spavanja u kondrrbetu da se ne navikne na krevet. Tako sam i s L makar sam se morala ustajat svakih pola sata/sat 😄al dugorocno se isplatilo

• Mrvica
    11. Kolovoz 2017. 11:08

Lidl grudnjaci - kupila na prosloj akciji jedan i meni je super. Pamuk, nema podstave ni zicu , sto ja i trazim. Bez obzira sto nema zicu, donji dio je jaci pa ipak drzi.. 

zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 11:12

Madrac mi svoj čekamo, dali smo raditi u Ysku po mjeri jer i mi imamo odande i meni je odličan. Super mi je šta ima i navlaka koja se skida i operem ju u mašini. 
    Kolica Mi smo kupili Trend Trio free ON svidjela su nam se od početka i izgledaju mi udobno i bas onako kako sam htjela, a uz njih smo dobili dvije torbe i još svašta nešto.
    Lidl grudnjaci meni su dobri, ja ih nosim već sad jer su mi udobni, super su za odrzavanje, ali svatko ima svoje iskustvo

I_me
    11. Kolovoz 2017. 11:22

jutro cure!!
    evo jucer frendica rodila malog diva . 4200g i 55cm. napatila se jadna.. kaze nece vise 

Kiki156
    11. Kolovoz 2017. 11:23

Hej curke! Evo mene s kave iz Maksimira, predivno je, konacno je osvjezilo! A i biti ce sve hladnije narednih dana 😊 
    Mi imamo par prijatelja koji imaju Stokke i zadovoljni su osim sto su na kraju ipak rekli da je previse para. Bebe su presle u kisobranke neke i prije navrsene prve godine, pa sad... Ako gledate visi rang marki kolica cula sam dosta pozitivnog o Bugaboo i prijatelji koji imaju blizance su jako zadovoljni. Meni je kod njih mana jer je sjediste prenisko pa se kosara za stvari gotovo ne moze koristiti, a i u samoj su trgovini to priznali kao manu. 
    Sanjchi ozdravi brzo! 

11. Kolovoz 2017. 11:27

I me, bas te utjesila frendica😂😂😂
    Kiki, hvala! 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.