Suncokretice ovi lidl grudnjaci su ti bez ikakve podstave....laganiji od mullerovih jos!
žena-majka-carica:)
Slazem se s placanjem imena. A i toliko sam se puta uvjerila da ime ne znaci ni kvalitetu tako da se obicno okrecem recenzijama i probam u svoje ruke da vidim jel to to ili nije😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Cure vidim da ste sve u potrazi za kolicima i to se svima svidjaju ona malo konkretnija i veca. Moj savjet je pogledajte prije kako cete ih u auto moc spremiti. I racunajte da kad idete na put osim kolica vam treba i veelika torba krcata stvari. Ako ne jos i uz to koja dodatna manja torba.
I muz i ja imamo veca auta (mercedes c, muz prije audi a6 a sad audi a4 karavan - znaci komotna auta) i kad negdi idemo na par dana uvik se sa kolicima skupi hrpetina stvari da se jedva potrpamo. A nisam bas da cu ponit 100 gluposti pa eto mozda zatriba. Bebama jednostavno triba puno stvari.
Mi imamo peg perego book plus i stvarno smo zadovoljni. Ali mislim da sa 2 malaca nam nece biti dovoljno mista u gepeku i uzet cu neka kisobran kolica, elodie details koja su mi lipsa ili babyzen yoyo koja su manja tj sklope se u vrlo mala. Al to tek sljedece ljeto/ jesen tako da do tad iman jos vrimena.
Cure popodne me pocelo bolit u livoj preponi. Ne boli me kad lezim al kad hodam ili neki okreti osjetim dosta. Ne mogu skuzit jel to od kuka ili sta vec. Jel koja imala takvih problemcica?
I vi cure koje ste otvorene ili nisko nosite, jedno pitanje ne bas lipo. 😂 Jel vam pipi izgleda normalno? Meni pogotovo nakon nuzde bilo vece il manje izgleda nekako ispupceno ko sa ce se rastvorit i dosta tvrdo/ napeto pa me to sad nekako sve vise brine….. Sorry na opisima al ne znam kako drugacije upitat. 😜
Pregled mi je u sri a ja sam vec na iglama jer sam najprije imala ludi tempo i sad sam pod stresom zbog micice i imam feeling da cu dobit od doktora postenu jezikovu juhu uz zabrane. Bebu osjecam bas dosta i nemam iscjedak cudan. Nadam se da me samo panika pere zbog svega sta procitan i da me osjecaj vara. Nadam se…. 😕
Nisi jedina koja ima taj osjećaj, to se i meni čini pa ne znam jel si umišljam 😱
Meni je fora taj chicco krevetic, ali ja sam pobornik spavanja u kondrrbetu da se ne navikne na krevet. Tako sam i s L makar sam se morala ustajat svakih pola sata/sat 😄al dugorocno se isplatilo
Lidl grudnjaci - kupila na prosloj akciji jedan i meni je super. Pamuk, nema podstave ni zicu , sto ja i trazim. Bez obzira sto nema zicu, donji dio je jaci pa ipak drzi..
Madrac mi svoj čekamo, dali smo raditi u Ysku po mjeri jer i mi imamo odande i meni je odličan. Super mi je šta ima i navlaka koja se skida i operem ju u mašini.
Kolica Mi smo kupili Trend Trio free ON svidjela su nam se od početka i izgledaju mi udobno i bas onako kako sam htjela, a uz njih smo dobili dvije torbe i još svašta nešto.
Lidl grudnjaci meni su dobri, ja ih nosim već sad jer su mi udobni, super su za odrzavanje, ali svatko ima svoje iskustvo
jutro cure!!
evo jucer frendica rodila malog diva . 4200g i 55cm. napatila se jadna.. kaze nece vise
Hej curke! Evo mene s kave iz Maksimira, predivno je, konacno je osvjezilo! A i biti ce sve hladnije narednih dana 😊
Mi imamo par prijatelja koji imaju Stokke i zadovoljni su osim sto su na kraju ipak rekli da je previse para. Bebe su presle u kisobranke neke i prije navrsene prve godine, pa sad... Ako gledate visi rang marki kolica cula sam dosta pozitivnog o Bugaboo i prijatelji koji imaju blizance su jako zadovoljni. Meni je kod njih mana jer je sjediste prenisko pa se kosara za stvari gotovo ne moze koristiti, a i u samoj su trgovini to priznali kao manu.
Sanjchi ozdravi brzo!
I me, bas te utjesila frendica😂😂😂
Kiki, hvala!
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji