Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    11. Kolovoz 2017. 12:01

Barbs ja svaki put kad je vruce spavam u dnevnoj jer ima vise zraka i mogu napravit propuh, nocas je i muz spavao sa mnom u dnevnoj pa mi skoro lego na glavu i hrkao kod glave i onda sam mu rekla da ide u sobu. Sad ima nesta za obavit u gradu i ne zeli bez mene 🤣 a ja se osjecam kao trut, i onda sam ga doslovno oterala. Jako smo se vezali od kad sam trudna i doma stalno, i to sad bas sve vise kuzim. Neki dan kad sam otisla na kavu s curama a on je otiso kod necakinja i sogora na igru i dosao je doma prije mene, i kad sam ja dosla tak me zagrlio i reko da sam mu falila. 
    Zelimobebu svidaju mi se kolica i boja je bas po mom ukusu 😉 vise volim takve hladne boje, jos ovo s bjelom bas su lijepa kombinacija☺

zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 12:10

Hvala cure!!
    I meni se boja svidjela, dobra je za održavanje, a opet neutralna jer ne znamo spol. 😆

Kiki156
    11. Kolovoz 2017. 12:17

Violeta bas slatko kako te muz grli 😊 Super mi je kad je par tako povezan 😊
    Zelimobebu super ce vam biti kolica, nama stize decko pa smo svejedno uzeli neutralnu boju jer ih mislimo imati i za drugu bebu ☺️

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 12:19

Zelimobebu madrac po mjeri u jysku? Nisam znala.... koja je cijena :) ?

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 12:21

Ja sam zapela za Stokke scoot kolica da mogu po svim terenima i da ne zauzmu puno mjesta. Vode se kao "kišobran" kolica, a mogu od rođenja. I nemaju tako "bijesnu" cijenu. A nadam se da cu imati i za drugo dijete 😃 
    A htjela sam povoljna kolica. Možda se jos predomislim. Nekako mi sad sve izgleda glomazno. A mi ćemo dosta putovati.... 

zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 12:23

Kiki Tako i mi mislimo, pa su i zato takva 😊
    Mc_mouse Da, mi smo tako i za nas krevet. 500kn je, ali vrijedi svake kune.😊

LadyN
    11. Kolovoz 2017. 12:27

mc_mouse

Ja sam zapela za Stokke scoot kolica da mogu po svim terenima i da ne zauzmu puno mjesta. Vode se kao "kišobran" kolica, a mogu od rođenja. I nemaju tako "bijesnu" cijenu. A nadam se da cu imati i za drugo dijete 😃
    A htjela sam povoljna kolica. Možda se jos predomislim. Nekako mi sad sve izgleda glomazno. A mi ćemo dosta putovati….

Ja da kupujem kolica mislim da bim se bas za ta odlucila ... super su mi !!! I da cijena nije strasna ...

LadyN
    11. Kolovoz 2017. 12:29

barbs

Ohooo, curke, jeste se raspisale!
    Dobro nam došla, LadyN!Violeta, kod nas je jučer postalo ugodno poslije podne, nakon što je napravilo nevrijeme koje je trajalo 10-15min, ali je barem rashladilo. Navečer je bilo ugodno sve dok moj muž nije odlučio pozatvarati škure i zraka nije biloMajkemi ako ja večeras ne budem spavala u dnevniSanjchi, ja za grlobolju sam jela med i pila čaj s limunom, a za nos sam koristila ACQUAMARIS, ali taj koristim oduvijek jer mi je Operil previše jak

Hvala 😘

11. Kolovoz 2017. 12:29

Zelimobebu, svidaju mi se kolica! 
    Ja evo gledam TV, sad sam ga upalila, sad ce mi serija😅 pa cu ic kuhat rucak..veceras imamo festu tu u kampu, peku odojka, bit ce i rostilj...pa cemo malo tamo ic i eto. 
    Klea, jel vam rashladilo more? Rekla si da ste u Novalji? Neznam kak je s te strane brda al ovdje su jucer bili veliki valovi, puhalo je i rashladilo je dista more. Isla sam se kupat jutros al nisam dugo bila u vodi. Mozda do popodne opet malo zagrije...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    11. Kolovoz 2017. 12:30

Mc Mouse, dobro si razmisli i nemoj se zaletavati, pa da ti ne bude žao kasnije - kao i meni. Rađe si kupi ono što ti se sviđa 
    Violeta, moj muž bi dramio da me ne vidi u krevetu  Ovako se okreće na svaki moj pokret, a kamoli da nisam pored njega.  I kad se dignem da idem piškiti odmah: DI ĆEŠ?! K'o mala beba  A slatki ti je muž!  Mogu reći da vidim promijene i kod svoga... Ne može zaspati ako sam ja vani s frendicama. Šalje mi poruke gdje sam (a ja vidim kad sam već došla kod kuće )... hahahah slatki 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.