Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    12. Kolovoz 2017. 09:27

Kiki, krvaris i nakon CR i nakon vaginalnog poroda jer se maternica u svakom slucaju mora procistiti tako da ti trebaju ulosci bez obzora na koji nacin rodila :)
    Pupy, zao mi je za baku..

I_me
    12. Kolovoz 2017. 09:28

jutro cure!
    vidim da smo sve manje vise imale burnu noc...
    ja sam sinoc do 1 u noci peglala stvari za bebu. samo me odjednom pokosio umor,sve sam to pustila na stolu i otisla spavat.
    a nisam oka sklopila.. cijelu noc je vjetar puhao a pas lutao po stanu ( cujem mu nokte po laminatu i plocicama),pa je muz dosao oko 4 iz fusa,pa sam njega cula .. i od onda me toliko pocela boljet lijeva saka, bolit i trnit ( ljevak sam,mozda je povezano sa peglanjem..,nemam pojma...)da sam se ostatak veceri samo vrtila po krevetu i jaukala i nist naspavala..
    sad me ne boli..a ema mi se danas jos nije javila .
    treca sreca -super je komoda
    suncokretice- rodila je u puli
    senoritkova- drzi se i nadam se da cete sto duze ostat 2u1
    pupy- zao mi zbog bake
    mamuka- drago mi je da je malena bolje

dzenny
    12. Kolovoz 2017. 09:37

Jutro !!
    Treca sreca, komodica je prelijepa.. muz i ja danas mislimo krevet i posteljinu da sredjujemo.. sta mislite,da li je to jos rano?? 
    Pupy,zao mi je zbog tvoje bake.. super sto ste jos 2u1,ali ipak ti pomalo ocekivaj,jer ti si medju prvima koja treba roditi.. 😉

Kiki156
    12. Kolovoz 2017. 09:39

Hvala Sretna, nisam imala pojma kako to ide. 😛 
    Jeste razmisljale u cemu cete izac iz bolnice? Hlace mi se cine nezgodne a za haljine ce mozda biti prehladno? 🤔 

Kiki156
    12. Kolovoz 2017. 09:41

I me meni isto zna trnut ruka, dogada mi se sad u trudnoci, obicno mi trne saka ili samo dio sake. A bebica ce se javiti, meni se isto mali umiri ako sam nervozna ili nemirna zbog necega. Samo se opusti i javit ce se!

treca_sreca
    12. Kolovoz 2017. 09:44

Nije rano...bolje dok mozes.
    ja od trbuha jedva sad ista obavljam i koliko god sam rano krenula s pripremama sad mi je zao sta nisam JOS RANIJE zavrsila sve!!! Ovo sad je muka ziva...jedva u auto sjednem do ducana a morala bih jos madrac i par stvari...uff
    Belly blues - to je valjda kad ti fali trudnoca.....jer ipaj se naviknes 9mj. 
    Ja sam npr jos par tjedana znala pomazit trbuh...a beba van vec 😂ostane ti navika! Pa ispadne debilno...da ko vidi....a mnogim mamama to se desi.

žena-majka-carica:)

dzenny
    12. Kolovoz 2017. 09:48

Kiki,i ja sam isto tako razmisljala za izlazak.. definitvno za haljnicu ce biti hladno,mozda ovim prvim curama nece,ali mi koje trebamo krajem septembra 😕 i jos nezz sta i kako..
    Treca_sreca,moja kolegica kaze doknje dojila malog (odmah kad se rodio) on se vrti nogicama,ja imam osjeca da me udara u stomaku.. 😊 mislim i mn da ce too puuuuno nedostajati.. 😍

treca_sreca
    12. Kolovoz 2017. 09:48

Kiki156

Jeste razmisljale u cemu cete izac iz bolnice? Hlace mi se cine nezgodne a za haljine ce mozda biti prehladno? 🤔

Ja oba puta u hlace ali viskoza elastin taj djir...ne mos u tuti ali gledaj da je sta udobnije. A rodice koje su rodile ljeti su lipo u haljini ljetnoj to je najzgodnije dok temperatura dopusta. Ali tko ce u jesen ne moze racunat na haljinu

• sretna
    12. Kolovoz 2017. 09:51

Sa prvim sam izasla u tajicama i tunici van,mislim da cu tako.i ovaj put

treca_sreca
    12. Kolovoz 2017. 09:52

dzenny

moja kolegica kaze dok je dojila malog (odmah kad se rodio) on se vrti nogicama,ja imam osjeca da me udara u stomaku.. 😊 mislim i mn da ce too puuuuno nedostajati.. 😍

Je...to ti je to....on se odguruje nogicama u isti taj trbuh mamin...samo s druge strane. Vidjet ces uskoro i sama...divan je to osjecaj. Oni tako mali kad se rode ne znaju grlit ali mama zato gusta u svakom "udarcu" , odgurivanju....kao da su male zivotinjice se "mazis " s njima tako dok ne znaju drugacije. Pa te capaju onako po licu ili za nos...onak nezgrapno jer im motorika tek treba se razvit...a mama se otopiiiii 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI