Ne znam Barbs. Mislim da sam isfrustrirana zbog državnog ispita pa je tava platila glavom 😅

I tako krenula ja praviti palačinke. Bacila i tavu 😂
Pas joj m… 😡 Nekad kao da imam dvije lijeve. Kao da nikad u životu nisam pravila. I nešto kao da se izvitoperila. E nećeš vise. Pravac kanta 😅
😂😂😂 eto ne budes ih izgleda danas pojela 😂😂

Mc mouse hahahhaha samo ti sve baci i sjedi hahahha bas si me nasmijala...iako vjerujem da si ljuta 😉
Barbs tako je i moja svekrva mom muzu sve na gotovo, od jela pa do peglanja, al aj dobro on je zaradivao za sebi za deparac i robu i kozmetiku kasnije se zaposlio i nisu mu morali davat nista novaca. Al od kad smo mi u braku, on sve radi.
Glupo je sto svekrva se tako ponasa al briga te, budi pametnija i kad ti kuhas nemoj gledat tko sta voli, briga te, ak im se ne svida svi si mogu napravit nesta drugo 😉

Vise ih u kanti nego na tanjuru. Gore nebi znala napraviti ni za Helloween majkeeee mi!!! 😅

Violeta, to radim vec neko vrijeme Necu se svaki put zaj****i ja bih svašta jela pa me nitko ne pita...
Aaaaaa sogor zaradjuje i opet ga tetosi

Nagovaram se vec 10min da se dignem s kreveta Moram se za veceru spremiti

To me podsjetilo kad je jednom nona rekla da ce skuhati manestru... Sat vremena prije nego su svi dosli ona mene pita ako cu jos neko meso napraviti. . Rekla sam da necu. I onda je ona krenula: ali oni ce biti gladni... I rekla sam: neka jedu sendvic! Ja im meso necu ispeci?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji