Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Kolovoz 2017. 06:52

Sanjchi, zeznuto je zbog promjene temp, klima/vrucina. Inace ne podnosim klimu dobro, na poslu sam stalno bila smrkava.
    Znam da su kolica smedje boje i da nisu bila bas jeftina, mozda je teta i rekla model i marku ali sam zaboravila.
    Dat ce nam i krevetic koji ima ladice, samo cemo madrac kupit. 
    Luce, lijepo izgledas 😍
    Trecha sreca, kolica su predivna (boja mi je super!)

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 06:52

Sanjchi maxflu ni pod razno...to je kemija samo takva! Nego nesto na bazi propolisa uzmi neku prskalicu za usta, i drzim fige da se smiri.
    Ja odspavala u boravku 3 ure i sad nas idem spremar za na more, nismo bili par dana i poludila sam vec zatvorena u kucu. Ja....a kako je tek djeci
    Ovo vrime je stvarno koma
    ..zavidim svima do kojih je stiglo bilo kakvo zahladjenje. Ja se kisi nit ne nadam ali evo bar da koni stupanj opadne temp...makar po noci da se moze spavat. Jadan ti je ko nema klime u ST ove godine!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    11. Kolovoz 2017. 06:56

Barbs gdje ste ono madrac uzeli? 
    I jel tko gledao ponudu madraca u ducanu magic baby lately?
    Danas je u jednom TC u Splitu popust 15% u njihobom ducanu pa gledam da rijesim madrac ali ne znam sta imaju...samo klasik osnovni onaj ili imaju malo vishe vrsti/kvaliteta na izbor?

žena-majka-carica:)

11. Kolovoz 2017. 06:57

Treca sreca, uzivajte na moru; mogu mislit kako je tek dolje, pratim forum o vremenu i daleko je najteze u dalmaciji i slavoniji, ni vjetra nit kise mjesecima 😱, kod nas jos i nekako predahnes jer s vremena na vrijeme dodje zahladjenje.
    Kako got, klimu planiram stavit za iducu godinu jer je grozno po vrucinama.
    Drzite se ! 

11. Kolovoz 2017. 06:59

Yel, meni inace klima ne smeta. Ovo ljeto smo ju bas puno palili. Prije da mi je taj dan (kad je vrijeme bilo stvoreno za prehladit.se) donio prehladu...ali dobro, nije nista strasno.
    Treca sreca, i mislila sam da ne smijem max flu. To sam inace znala pit kad mi tako bude (zastopan nos ili kad curi i kad me grlo boli) Citala sam sad na netu pa pise da smijem uzet one pastile za cuclanje za grlo i za nos onaj sprej na bazi morske vode. Najbolje da odem u more pa da kroz nos malo posmrcem vode😂😂
    A madrac...iskreno nezz, mi cemo ga uzet u istom ducanu di i kindac...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

11. Kolovoz 2017. 07:05

E da, spricala sam aguamaris sprej za nos! 
    Morska voda 👍🏻
    Vidis da, i propolis sprej, sto treca sreca kaze, je isto super (boze, dok mi mozak proradi...)
    Na prirodnoj bazi je sve

11. Kolovoz 2017. 07:08

A Yel, rano je...treba funkcionirat tako rano ujutro😌

11. Kolovoz 2017. 07:09

Barbs....morala sam ti linkat...podjsetilo me na tvog muza😂😂
    https://m.24sata.hr/lifestyle/propuh-veliko-zlo-u-hrvata-ili-tek-vjetar-ovo-je-prava-istina-535281

11. Kolovoz 2017. 07:17

Sogorica i sogor su malo napravili sobu i sinoc je trebala prvu noc spavat sama..posaljem joj poruku i pitam kak je proslo spavanje i kaze sogi: Ovak

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 07:35

Mamuka tako i meni izgleda dolje nakon nužde i sexa. Sve nešto natečeno i veliko i kao da ce ispast, bolje da ne gledam 😂😂 slažem se za kolica, joj ta elodie details, šteta sto ne mogu od rođenja. Predivna su mi....
    Sanjchi nece ona jos dugo u svoju sobu 😅😅😁😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.