Pozdrav, napokon se lakše diše i spava
Sanjchi, nadam se da će ti biti bolje. Probaj za početak sa medom i propolisom, oni će ti sigurno ublažiti. A za nos koristi sprej.
LadyN, meni je to uvijek djelovalo super, ali mi nažalost uz sav namještaj, nemamo mjesta za tako nešto. A kinderbet nam je na kotačiće pa ću po potrebi ja to povući prema svom dijelu kreveta
Ima li tko grudnjake za dojenje iz LIDL-a? Vidim da su u pon na akciji ali tražim da su onako lijepo oblikovani, bar malo podstave da imaju, a ne oni skroz mekani. Zna li netko kakvi su ovi što će sada biti na akciji?
LadyN i Bebushka dobro nam dosle 🙂
Ja sam neko vrijeme imala nizak tlak, nije ugodno, al ipak bolje nego visoki. Ja sam znala kad mi je bilo bas lose popiti prst kupinova vina jer kava i slicno nije mi pomagalo.
Sanjchi ako osjetis da ti duze neide na bolje odi obavezno lijecniku. Ja sam na pocetku trudnoce također kasljala, bolilo me grlo, zacepljen nos..i dugo sam pokusavala sa prirodnim metodama, a onda mi je vec bilo zao bebe kolko me to sve naprezalo pa sam otisla doktoru i dao mi je nesta od lijekova koje trudnice smiju koristiti i za par dana mi je bilo bolje.
Inace propolis sprej br 1 i kad nisam trudna ☺
url=https://lilypie.com]
Jutro cure! A što mislite o Stokke kolicima? Mislite li da su puno previše novaca za ok kolica ili da kvaliteta pokriva malo veći trošak?
Sanjchi...samo obicni paracetamol i aquamarus i isla moos pastile i eventualno tantum verde sprej smijes. On spasava grlo zacas.
Naotecenost dolje mi je normalna pojava bila od negdje 18 tjedna i javlja se povremeno nakon veceg napora i to je sve normalno.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jutro cure! Mi jučer kasnije došli, otišli do kumova još i danas malo dulje odspavala.
Na pregledu bilo ok, bebica 1500 g, okrenuta prema dolje i malo je niže. Zatvorena jesam, i kasnije vidim na nalazu da je napisano da je cerviks skracen (nije mjerio, samo me gin pogledao) ali mi to nije nist posebno napomenu o? ?? I sad opet zbunjena, jedva čekam svoju dr da se vrati.
Tlak- i moj je nizak uvijek, jučer 95/55 bio, isto mi prije pomagalo kupimovo vino Al sad nesmijem
Bila sam u ljekarni pa sam uzela aquamaris i dala mi je zena neke pastile, kao bimboni su pakirane, to trudnice smiju. Nos me toliko i ne zafrkava koliko grlo. Sigurno od hladnoga...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Angle...sogi je imala Stokke...bila je zadovoljna...ali ja osobno mislim da tu placas samo marku...jer su bila stvarno skupa, 1000 eura...a da se i za manje nac solidna kolica. Mislim, svako sebi kupuje ono sto mu pase i sto moze kupit. Al evo, ja osobno nebih stokke..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja mislim da se kod stokke vise placa ime. Osobno ne bi nikad dala toliko novaca na kolica, ali to sam ja. I sportski dio na stokkeu je po meni premali, usporedujuci s nasim sportskim dijelom
Vidim sliku chicco next2me krevetica.
ja sam bacila oko na nj isto, cini mi se zgodna stvar! Jer moze full uz krevet bracni...a kindac koliko god spustis ogradu uvik bar 10ak cm daske ostane kao pregrada izmedju bracnog i baby madraca a onda je preko tog tesko prebacit usnulu bebu....
ali je 1500kn nov taj chicco....a ima slican
od marke freeon tako nesto duplo jeftiniji ali ja bih bas taj chicco.......pokusavam ga ubost polovno ali nasla u Istri pa nezgodno za slanje.....da je bar u Zg
žena-majka-carica:)
Za stokke potpisujem...to smo vec komentirale.
Ne kazem da je losh brand ali ne volim placat 50% ima a tek 50% kvalitet/proizvod.....osjecala bih se ko budala.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji