Žene ja imam nizak tlak valjda itkad znam za sebe...vise ni ne osjetim da je nizak vec samo kad se krenu izjednacavati me baca...ono bude mi 80/60 i onda ako dode 70/60 to je katastrofa😞 Ugl. uvijek imajte bocicu vide i neki kreker uz sebe a moze i grozdani secer.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja bez boce vode ni do sanducica ne idem.
Pijem stalno (ali bas STALNO) radi disnih tegoba jer inace kasljem i davim se. Alo dzaba ti je na ovo vrime.
Imam onu mini meteo stanicu kuci, tlak 1008 hpa a vlaga oko 30-35.....na temp od 28c (ovo je UNUTRA, klima ke u dboravku i ne uspijevam s njom ohladit stan cijeli ma manje od 27-28c mada ju frljim na najjace na 22-23)
Tako da ja doslovno jedva disem
Nije mi problem vrucina nit se znojim ni najmanje.
Ali ne mogu udahnut....prokleti tlak!
Inace kad sam.u najboljoj formi "popne" se na donekle normalnih 60/100 a da mi ga je ovak sad mjerit kad sam loshe mislim da bi se i medicinski radnici sokirali.
Nekad mi zao sta ne pojem kafu, makar da mo tlak digne
žena-majka-carica:)
Evo kako su se spustile temperature i normaliziralo se vrijeme i meni bolje … nadam se Sanjchi255 da je i tebi lakse… bilo bi uredu da se predstavim, cesto vas citam a nikako da se prikljucim … trudna sam 26+1 termin mi je 15.11 a sad kad ce ona odluciti doci neka dode ;) vidim da vam je tema kolica .. ja dobivam u nasljedstvo icandy kolica da li netko ima iskustva ?!
Meni je termin 16.11. jel to i u tebe cura??
Meni je sestra imala icandy kolica i rekla je da su uzasno teska, ona ih je za svaku setnju morala nosit s drugog kata i tako nazad i da nisu bas okretna
Ja nisam znala sta je nesvjestica,dok moja mrvica ni krenula rasti u meni.. ali ne zalim,kao ni jedna od nas.. 😘
Uf tko zivi na nekom tako katu a bez lifta....stvarno bi trebao pazit koja kolica kupuje!!
Ja sam na visoko prizemlje teglila pa.mi je i to bilo puno jer su kolica+bebica bili zajedno 20+ kilograma
...a kamoli na drugi kat!
Sad smo opet na v.p. ali ima i lift u ovoj zgradi
plus sam kupila duplu konstrukciju tak da cu jednu drzat u stanu a drugu vjv u gepeku od auta...ugl da si smanjim nosanja. Bila je prilika pa eto...za novce koliko kosta original zamjenski kotac, ja sam si uzela komplet rezervna kolica ali bez sjedista jelte 😊
Evo kako su se spustile temperature i normaliziralo se vrijeme i meni bolje … nadam se Sanjchi255 da je i tebi lakse… bilo bi uredu da se predstavim, cesto vas citam a nikako da se prikljucim … trudna sam 26+1 termin mi je 15.11 a sad kad ce ona odluciti doci neka dode ;) vidim da vam je tema kolica .. ja dobivam u nasljedstvo icandy kolica da li netko ima iskustva ?!
Meni je termin 16.11. jel to i u tebe cura??
Meni je sestra imala icandy kolica i rekla je da su uzasno teska, ona ih je za svaku setnju morala nosit s drugog kata i tako nazad i da nisu bas okretna
Da da curica 15.11 ;) ... ja ih ne moram nositi (jedino u auto stavljati) jer mogu ima mjesta u prizemlju (zivimo u obiteljskoj kuci) ... ali nista ako budu teska ili nezgodna onda cu razmisliti mozda o kupnji drugih za sad neka budu ona u planu ...
sjedaci dio i as imamo po 1kom. Ali za pocetak cemo se u kosari vozit....prvih par mj. Nadam se da necu morat mijenjat boju 😂
sjedaci dio i as imamo po 1kom. Ali za pocetak cemo se u kosari vozit….prvih par mj. Nadam se da necu morat mijenjat boju 😂
Koja su to kolica ?! Svida mi se boja 😍
Treca sreca…ja pijem kavu i hrpuuu vode i nakon toga odem na pregled a tlak 80/60😂😂😂 nista ne pomaze 😂
Super da si duplu konstrukciju pribavila😊
Ja sam u prizemlju tako da nemam vrige s tezinom ali mrzim vozit kolica koja idu kao da imaju 150 kg jer do centra imam nekih 300m uzbrdice😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Treca_sreca pametno si ti to odradila.... Ja ih isto mogu ostavit u prizemlju obiteljske kuce tako da mo tezina nije toliko bitna, al opet gledam da nisu preteska...
Sortiraj odgovore
Najstariji