Treca sreca kolica su lijepa, boja je vrh ☺
Luce lijepo pupo se vidi ☺☺
Cure vidim da ste sve u potrazi za kolicima i to se svima svidjaju ona malo konkretnija i veca. Moj savjet je pogledajte prije kako cete ih u auto moc spremiti. I racunajte da kad idete na put osim kolica vam treba i veelika torba krcata stvari. Ako ne jos i uz to koja dodatna manja torba.
I muz i ja imamo veca auta (mercedes c, muz prije audi a6 a sad audi a4 karavan - znaci komotna auta) i kad negdi idemo na par dana uvik se sa kolicima skupi hrpetina stvari da se jedva potrpamo. A nisam bas da cu ponit 100 gluposti pa eto mozda zatriba. Bebama jednostavno triba puno stvari.
Mi imamo peg perego book plus i stvarno smo zadovoljni. Ali mislim da sa 2 malaca nam nece biti dovoljno mista u gepeku i uzet cu neka kisobran kolica, elodie details koja su mi lipsa ili babyzen yoyo koja su manja tj sklope se u vrlo mala. Al to tek sljedece ljeto/ jesen tako da do tad iman jos vrimena.
Cure popodne me pocelo bolit u livoj preponi. Ne boli me kad lezim al kad hodam ili neki okreti osjetim dosta. Ne mogu skuzit jel to od kuka ili sta vec. Jel koja imala takvih problemcica?
I vi cure koje ste otvorene ili nisko nosite, jedno pitanje ne bas lipo. 😂 Jel vam pipi izgleda normalno? Meni pogotovo nakon nuzde bilo vece il manje izgleda nekako ispupceno ko sa ce se rastvorit i dosta tvrdo/ napeto pa me to sad nekako sve vise brine..... Sorry na opisima al ne znam kako drugacije upitat. 😜
Pregled mi je u sri a ja sam vec na iglama jer sam najprije imala ludi tempo i sad sam pod stresom zbog micice i imam feeling da cu dobit od doktora postenu jezikovu juhu uz zabrane. Bebu osjecam bas dosta i nemam iscjedak cudan. Nadam se da me samo panika pere zbog svega sta procitan i da me osjecaj vara. Nadam se.... 😕
sjedaci dio i as imamo po 1kom. Ali za pocetak cemo se u kosari vozit….prvih par mj. Nadam se da necu morat mijenjat boju 😂
Koja su to kolica ?! Svida mi se boja 😍
Maxi cosi Mura trokolica
a kosara je Quinny Dreami, kompatibilno s MC
s drugim sinom sam imala isto Quinny Dreami kosaru, divnu zelenu veselu boju...a sad evo jedva docekala da doktor kaze da je zensko da mogu rozu uzet 😃
inace ovo su sve stariji komadi, mura je izasla iz proizvodnje npr i sad po ducanima ima samo "mura plus" recimo, a kosare su totalno druge boje. Meni naravno je ovo odgovaralo jer mi ne treba bit novo za trece....iako ni za drugo dijete nisam nova nego polovna uzela (a pogotovo sad za 3.)
žena-majka-carica:)
I vi cure koje ste otvorene ili nisko nosite, jedno pitanje ne bas lipo. 😂 Jel vam pipi izgleda normalno? Meni pogotovo nakon nuzde bilo vece il manje izgleda nekako ispupceno ko sa ce se rastvorit i dosta tvrdo/ napeto pa me to sad nekako sve vise brine….. Sorry na opisima
ne bih ni ja bolje opisala....glupa tema jest, ali zato smo tu. Koga bi to od srama uzivo pitale?? 😂😂😂
u mene ti je situacija ista, jedino nisam primjetila razliku iza nuzde....nego npr ako dugo stojim (shopping npr ili kucanski poslovi par sati u komadu bez lezanja izmedju, ili nakon sexa)
E pogotovo rana od epi - ona mi na dodir pari kao da ce se rastvorit, sve je nabreknilo i nabotilo....i to sam prije 2 pregleda skrenula doktoru pozornost al je rekso je u redu, da ne brinem.
Ne znam sta da kazem...u prvoj T recimo sjecam se da mi je bilo cudno sto je sve to dolje "nabujalo" ( stidne usne i sve skupa) ali to je u trecem tromjesecju normalno.
Ovo pak je malo neugodniji osjecaj, ne samo da je nabujalo nego nateklo i kao da ce sve ispast nekad. Eto...sad jel to svim viserotkama ne znam ali meni jest. A doktor je rekao da nisam otvorena (tad predzadnji put s 29tt kad sam ga to pitala da mi je cudno dolje) ali vec mi je na pocetku trudnoce rekao da je sve skupa dosta nisko i da je to zato jer mi je 3.T
Ovo za kolica i gepek sta je mamuka napisala, sve stoji! Ja sam nasilu uzela maxicosi mura koja su isto medju robusnijima na trzistu a znam da cu se nazivcirat s malim gepekom...stanu ona ali uz njig onda vise skoro nis nece moc u gepek jer je mali auto (peugeot 308)
Ali dobro....meni su kolica prvenstveno za po kvartu (zivumo blizu centra grada i blizu Marjana pa imam di setat bez da sjedam u auto) a ovak po trg centrima i sl ne mislim cesto s bebom dok je mala...to tek posli cu cesce kad ionako prelazimo na kisobran kolica...
Luce lipo se okruglite 😊
Odoh sad probat napokon zaspat...ovo sam se ustala jer nisam mogla u sobi disat...tlak nizak, zrak suh, a izvana ulazi vrucina (jedva cekam noc da prozracim ali brate ne mogu ni po noci lipo razracit kad je 28c van) pa sam sad utekla u dboravak ispod klime da bar koji sat odspavam ko covik. Nije zdravo, ali nije zdravo ni ne_disat....
Jutro cure...ja sinoc zaspala vec u 9. Neznam sta mi je bilo jucer ali dan mi je bio koma. I sad me grlo boli. Nocas me sve zovo boljelo...i odma mi je napamet pala gnojna angina😱😱😱😱 nadam se da sam si umislila...jednom sam ju imala i grozno je bilo. Ne zelim opet. Sad me nista ne boli osim grla i nos mi malo curi pa mi se sve slijeva u grlo...izgleda da sam se prehladila.😒😒 neznam sta se smije od lijekova? Mozda pnaj sumeci andoli il maxflu? To mi uvijek pomogne....morat cu nac tu negdje ljekarnu pa pitat😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I vi cure koje ste otvorene ili nisko nosite, jedno pitanje ne bas lipo. 😂 Jel vam pipi izgleda normalno? Meni pogotovo nakon nuzde bilo vece il manje izgleda nekako ispupceno ko sa ce se rastvorit i dosta tvrdo/ napeto pa me to sad nekako sve vise brine….. Sorry na opisima al ne znam kako drugacije upitat. 😜
Pregled mi je u sri a ja sam vec na iglama jer sam najprije imala ludi tempo i sad sam pod stresom zbog micice i imam feeling da cu dobit od doktora postenu jezikovu juhu uz zabrane. Bebu osjecam bas dosta i nemam iscjedak cudan. Nadam se da me samo panika pere zbog svega sta procitan i da me osjecaj vara. Nadam se…. 😕
Ja sam neki dan proje pregleda uzela ogledalo da vidim trebam li se brijat i da pogledam jer me nesto peklo (znojila sam se jako i onda me nazuljo rub gaca i zacrvenilo mi se na pregibu😒) i kad sam ja vidla kak to izgleda😱😱😱 mislim, smijesno...al bas nekak cudno. Samo sam cekala sta ce gin rec na kontroli al nije nista pa je vjv stanje normalno. Bolje da nisam isla gledat😂😂😂
Dobro jutro cure
Sanjchi, i ja budna, ne mogu spavat, mozda zbog promjene vremena kako je jucer okrenulo na nevrijeme (ne zalim se sto je zahladilo, dapace)
Citam o kolicima i izgleda mi ko SF 😛, cekam da teta iskopa svoja da vidimo na cemu smo.
Danas planiramo otici u kino, malo se opustit i tako..
Sanjchi, nadam se da nije gnojna angina; vjerojatno te uhvatilo ako si pod klimom u autu ili doma, mene je od propuha nos copio i kasalj
Mq ja sam jucer dobar dio dana prokunjala i spavala sam i bas sam bila klonula. I sad jutros 5:45 oci ko u sove😂
A mislim da nije gnojna..nadam se. Nemam ni temp ni nista. Uff odma se sjetim kak je zapocelo, a sad mi nije tako ni blizu pa mislim da nije to to. Ja inace imam osjetljivo grlo i ako pijem nesto jako hladno odma me boli.a klima je doma radila prekjucer cijeli dan😅 a i kad smo se vratili s mora bilo je hladnjikavo (u pon) pa sam bila u dugackim hlacama pa mi je bilo vruce pa sam obukla kratke i sto cuda. Vrijeme je taj dan bilo stvoreno za prehladit se😌
A kolica...jel znas bar kakva eta ima? Ili jos ni to ne znate
Sanjchi maxflu ni pod razno...to je kemija samo takva! Nego nesto na bazi propolisa uzmi neku prskalicu za usta, i drzim fige da se smiri.
Ja odspavala u boravku 3 ure i sad nas idem spremar za na more, nismo bili par dana i poludila sam vec zatvorena u kucu. Ja....a kako je tek djeci
Ovo vrime je stvarno koma
..zavidim svima do kojih je stiglo bilo kakvo zahladjenje. Ja se kisi nit ne nadam ali evo bar da koni stupanj opadne temp...makar po noci da se moze spavat. Jadan ti je ko nema klime u ST ove godine!
Sortiraj odgovore
Najstariji