Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    11. Kolovoz 2017. 17:44

Kiki u Jysku prodaju madrace firme HESPO (to je taj sta je neka od cura stavila sliku gore, sa kokosom), pa ako si u mogucnosti kupiti izravno u Hespu je uvijek jeftinije. Za akciju neznam.

Suncokretice jesi cula onu "ne vjeruj zeni koja pojede samo 2 kockice cokolade" 😉🤣😉

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    11. Kolovoz 2017. 17:53

Hvala Dena nisam znala da jysk prodaje hespove madrace, gledala sam hespovu ponudu djecjih madraca online ali samo neka dva izbacuje, a ovaj u jysku se valjda mora radit po mjeri, ne znam, moram to jos proucit. 

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 18:00

dzenny dobro si napisala za muževe i palačinke. 
    Dok se ne ustanem i ne napravim necu ih ni pojest. Sva sreca pa sveki prima narudžbe rado 😂😂😂

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 18:02

Koje ono za palacinke ?? 🙄🙄

Jaa nisam izdrzala !! 😍
    Jaa nisam izdrzala !! 😍

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 18:03

Kupila ja ipak onaj madrac u jysku po 275kn. Gold neki. Isto kao antialergijski. Memori pjena. Ma. Tko zna na čemu sam ja spavala 😂😂😂 bit ce mu to super. Nek šuti i Nek spava 😂 I da pored toga sam našla i platnene podmetače za stol na akciji, ručnike, dva ukrasna jastuka, deku 200x220 i puf 600kn 😁😅

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 18:03

dzenny

Koje ono za palacinke ?? 🙄🙄

😱😱😱😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 18:05

Mc_mouse,ako hoces mogu ja i za tebe jednu pojesti 😂😂😂

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 18:07

Može i 3 😅😅

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 18:10

Luce,kolica su pre,pre,premedena 😍
     Soping super 😉 i ja sam si danas narucila tu dekicu (jastuk) za malu bebu

Aamo kod mene je bijela sa mint bojom zvjezdice
    Aamo kod mene je bijela sa mint bojom zvjezdice

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 18:11

Mc_mouse,polako polako.. ipak ja jedem za 2,ne za 4 😂😂 ti bas hoces mene da udebljas 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI