Evo kako su se spustile temperature i normaliziralo se vrijeme i meni bolje ... nadam se Sanjchi255 da je i tebi lakse... bilo bi uredu da se predstavim, cesto vas citam a nikako da se prikljucim ... trudna sam 26+1 termin mi je 15.11 a sad kad ce ona odluciti doci neka dode ;) vidim da vam je tema kolica .. ja dobivam u nasljedstvo icandy kolica da li netko ima iskustva ?!
Evo kako su se spustile temperature i normaliziralo se vrijeme i meni bolje … nadam se Sanjchi255 da je i tebi lakse… bilo bi uredu da se predstavim, cesto vas citam a nikako da se prikljucim … trudna sam 26+1 termin mi je 15.11 a sad kad ce ona odluciti doci neka dode ;) vidim da vam je tema kolica .. ja dobivam u nasljedstvo icandy kolica da li netko ima iskustva ?!
Dobro nam dosla 😘😘
Odakle si? Kod nas u Slavoniji je jos vruce.
Barbs,prematalica je super 😍 poslije slikam svoju,iako sam ja kupila ju za na krevetic..
Ii ja sam jedna od sretnica sa niskim pritiskom,pa se cuvamo iz dana u dan,ako nam se zacrni odmah sjedamo pa bilo gdje,jer nam se desavalo i da se srusimo najednom..
Ja sam danas isto nekako cudna,tu pod mojim prozorim danas je udarena jedna curica od 6-7 god pa sam izgubila volju za svim.. odmah mislis na svoju bebicu.. 😔
Lady N dobrodosla!
Dzenny...strasan prizor sigurno...ja isto ne boh mogka biti murna. Drz se!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Citam vas, ali nekako danas uopce nemam volje za pisanjem.
Al eto, da znate da mislim na vas
Kleaiva,prestrasan vjeruj.. onak dolaazi hitna,policija,oni svi oko nje,ona jadna bezpomocna lezi na cesti,patikica jedna je odmah pala sa strane.. odmah pomislim na njenu mamu 😔bas se koma osjecam.. pomalo me boli stomak,ali bebicu osjecam,to je sigurno od stresa..
Sretna, imas pozdrav i drzite se 😉 dodju ti dani..
Ajme i mene mob zeza🤔 Ne bih mogla biti mirna.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dzenny strasno 😔 dali znas kako je curica? Mogu mislit kako ti je bilo 😔
Kolica su lijepa 😘
Uf dzenny pa to je strasno ... vjerujem da je jako stresno bilo to ... strasno !!!
Vidim da nas je vise danas sa niskim tlakom ... proci ce i to ...
Hvala svima na dobrodoslici ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji