Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyN
    10. Kolovoz 2017. 20:39

Evo kako su se spustile temperature i normaliziralo se vrijeme i meni bolje ... nadam se Sanjchi255 da je i tebi lakse... bilo bi uredu da se predstavim, cesto vas citam a nikako da se prikljucim ... trudna sam 26+1 termin mi je 15.11 a sad kad ce ona odluciti doci neka dode ;) vidim da  vam je tema kolica .. ja dobivam u nasljedstvo icandy  kolica da li netko ima iskustva ?!

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 21:01

LadyN

Evo kako su se spustile temperature i normaliziralo se vrijeme i meni bolje … nadam se Sanjchi255 da je i tebi lakse… bilo bi uredu da se predstavim, cesto vas citam a nikako da se prikljucim … trudna sam 26+1 termin mi je 15.11 a sad kad ce ona odluciti doci neka dode ;) vidim da vam je tema kolica .. ja dobivam u nasljedstvo icandy kolica da li netko ima iskustva ?!

Dobro nam dosla 😘😘
    Odakle si? Kod nas u Slavoniji je jos vruce.

dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:03

Barbs,prematalica je super 😍 poslije slikam svoju,iako sam ja kupila ju za na krevetic.. 
    Ii ja sam jedna od sretnica sa niskim pritiskom,pa se cuvamo iz dana u dan,ako nam se zacrni odmah sjedamo pa bilo gdje,jer nam se desavalo i da se srusimo najednom..
    Ja sam danas isto nekako cudna,tu pod mojim prozorim danas je udarena jedna curica od 6-7 god pa sam izgubila volju za svim.. odmah mislis na svoju bebicu.. 😔

dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:05
    Mi smo kupili ovakva i cine se lako vodljiva,aa tek cemo vidjet kad ih podjemo koristiti 😉
    Mi smo kupili ovakva i cine se lako vodljiva,aa tek cemo vidjet kad ih podjemo koristiti 😉

kleaiva
    10. Kolovoz 2017. 21:07

Lady N dobrodosla!
    Dzenny...strasan prizor sigurno...ja isto ne boh mogka biti murna. Drz se!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    10. Kolovoz 2017. 21:17

Citam vas, ali nekako danas uopce nemam volje za pisanjem.
    Al eto, da znate da mislim na vas

dzenny
    10. Kolovoz 2017. 21:21

Kleaiva,prestrasan vjeruj.. onak dolaazi hitna,policija,oni svi oko nje,ona jadna bezpomocna lezi na cesti,patikica jedna je odmah pala sa strane.. odmah pomislim na njenu mamu 😔bas se koma osjecam.. pomalo me boli stomak,ali bebicu osjecam,to je sigurno od stresa.. 
    Sretna, imas pozdrav i drzite se 😉 dodju ti dani..

kleaiva
    10. Kolovoz 2017. 21:24

Ajme i mene mob zeza🤔 Ne bih mogla biti mirna.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 21:26

Dzenny strasno 😔 dali znas kako je curica? Mogu mislit kako ti je bilo 😔
    Kolica su lijepa 😘

LadyN
    10. Kolovoz 2017. 21:27

Uf dzenny pa to je strasno ... vjerujem da je jako stresno bilo to ... strasno !!! 
    Vidim da nas je vise danas sa niskim tlakom ... proci ce i to ...
    Hvala svima na dobrodoslici ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.