Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    10. Kolovoz 2017. 18:27

E, i maloprije mi stigao kindac! I dobili uz njeg komodu za prematanje, u istoj pastelzelenoj boji kao kindac (sto je cudo jer kindac smo kupili mi a prematalicu tko zna tko..) 
    Sad to treba prebrisat i montirat i mogu pocet robicu kipat u nj...dio maleni bar...dok cekam nestetne ormare...

žena-majka-carica:)

barbs
    10. Kolovoz 2017. 18:28

Ja kad se sjetim frendice i twinsicaa... Aajmeeee..  Trbuh ogroman... I zajedni su imali 6kg kad su se rodili i to u 8.mj trudnoce...
    Treca sreca, moja frendica si je s malim kupila 3 vrste kolica... Sad dolazi drugi bebac pa su kupili za blizance jer je razlika god i 3 mj.. Ma eto, moj muz mi je time punio glavu mjesecima i sad ja razmisljam o tome 

barbs
    10. Kolovoz 2017. 18:29

Treca sreca, suuuupeeeeer!!  Eto, jos i pase 

treca_sreca
    10. Kolovoz 2017. 18:31

I_me

evo kod mene kisa i puse vjetar i lakse se dise…ja koma..

Zavidim!
    U splitu vrucina nije ni prestala i evo nadovezao se novi toplotni....ne mogu van nego ujutro obavim spizu i onda u stan se zatvorim, srevom jedan klinac je kod prijatelja na vikendici a drugi jadan ispaljuje kuci. Da bar mozemo na more...ali nisam ni za to sposobna ovih dana:(

žena-majka-carica:)

LadyN
    10. Kolovoz 2017. 19:03

Bok cure ja uletila kao padobranac ali vjerujem da tu ima netko da mi pomogne  ... da li danas ima tko problema sa tlakom, mislim da mi je na podu ... tesko disem, uzasno umorna ... popila sam valjda vec 3l vode,  kavu i  sad uzela slane krekere  ... odmaram ... jel ima netko sa slicnim simptomima i rjesenjem?! 

mc_mouse
    10. Kolovoz 2017. 19:08

Mokiica ja sam za tutek kolica cula samo najgore. Da su u 4 mjeseca tri puta išla na servis i da su jako nekvalitetna. E sad, da li su ljudi imali pehove ili ne. Ne znam. 
    Bebushka hvala ti puno, moram ja to napomenuti na iducem pregledu :)

10. Kolovoz 2017. 19:27

LadyN danas meni takav dan...samo bi spavala. Umirna sam. Ko da me netko tuko😫 nezz za tlak ali simptomi su tu😒
    Suncokretica, akcija za chicco je od 10.8. do 31.8. Nezz jel to akcija ili redovna cijena al dode mi malo malo mail od bubamare pa bacim pogled sta se nudi..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 19:59

Joj ova vrucina mi ide na zivce...svasta nesta bih napravila a sad mi muz izneo ves i ja objesila i preznojila sam se 😯🤤 jedva cekam da malo spuste temperature uf

kleaiva
    10. Kolovoz 2017. 20:19

Mi smo iskoristili dan na moru i odlucili sutra doma...rekli su buru i ruzno vrijeme tako da nam se ne ostaje jer dolaze kumovi a glupo nam se guzvati s njima jos dva dana ako ce bit lose vrijeme. A i zazeljeli smo se svi kuce i dvorista i komocije😊 
    Kolica sam imala peg perego s prvim i drugim djetetom i bila sam jako zadovoljna jer se vrlo lako voze i kotaci idu na sve strane...sad s trecim imat cu neka sekina 3u 1 iz adaksa. Ok se voze ali su mi za auto glomazna pa cu kad negdje idemo koristit kisobran kolica od malca koji idu u lezeci...srecom nisam ih prodala😂😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 20:32

Jel znate gdje ima za uzet ovo? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.