Barbs, oki 😊
Uhh,kod nas su palacinke bgm cesto na listi,kod nas su najmanje 2x mjesecno ako ne i vise.. 😉

Barbs krajem 7mj iduce god su svatovi. Tako da ce mali bit vec velik i moci ce i nesta drugo papati nece bit razloga da ne ostane spavat, jedino ako ne bude bio mamino i tatino derle 🤣
Sto se tice farbanja, ja sam se farbala dva puta, prvi put cijelu kosu i jos na to pramenove a drugi put pramenove samo. Sad planiram opet al kontam da cu trebati cijelu kosu i onda cu bit mirna opet par mj, taman kad se mali rodi da ne moram nikuda. Jedino sto bih radila keratin na kosu opet ali to je 2-3h sjedenja +2h sjedenja za boju ufff...ne znam da cu izdrzat. A malo ms i strah da mi ne uhvati dobro kao zadnji put keratin jer sam trudna.

Cure prelijepi su vam stomacici 😚😚😚
A jelo...meni se jede sve lagano i hladno. Toliko mi je vruce da nemam ni apetita bas. Sad mi svekrva donela grozde ono s velikim bobama, ajms bas mi fino sjelo☺🍇

E da i primjetila sam u zadnje vrijeme muz kad zapali i ude u kucu (jer u kuci ne pusimo) meni tako smrdi uzas. Svaki put jadan mora oprat zube, umit se i ruke oprat. Sad je bas bio zapalit i usao a meni mrak na oci...nikad mi nije tako smetalo, cak ni na pocetku kad sam povracala.

Uh, kod nas su palacinke cesto na meniju 😄
A inace obozavam i.kfc i mcdolands i burger king. Prefino mi je to kolko god da je junk, davim se u tome 😂

Alkohol- ni inače ga ne pijem baš (možda malo kad je neka fešta) tako da ga sad u trudnoći u potpunosti izbjegavam. Makar mi je jedan dan došlo da popijem malo finog bijelog vina, ali strpit ćemo se
Kadica- nismo ju posebno kupovali nego dobili s komodom u kompletu
Barbs- baš se lijepo vidi kako rastete, da ti si bome blizu termina, proletit će to
mokiica- farbala sam se prije trudnoće, a sad izbjegavam, puštam svoju prirodnu boju pa ću vidjeti kak će mi se dati poslije poroda...
dzenny, super izgledate!
Mamuka- hvala na savjetu za grudnjak, pogledati ću onda u HM jer sve drugo mi je premekano
Junkfood- ne volim ga, nisam tip koji bi jeo u mcdonaldsu, meni to jednostavno nije fino, prije bi si porciju graha uzela
Ali zato PALAČINKE- ne spominjite! Ne smijem ništa od toga sada kada mi OGTT nije bio dobar. Neki dan pekla mužu palačinke jer se zaželio (omiljeni mu desert) i ja ga samo gledala kako jede
Nisam tip koji inače ima neke prohtjeve i želje za hranom, čokolade pojedem 2 kocke i meni dosta, ali bi si htjela nešto priuštiti tu i tamo. Očito tek iza poroda tak da ne spominjite ovdje hranu da lakše živimo

s obzirom na promjene mog raspoloženja i to da sad stalno ležim divan je 😊💕
Cure hvla na komplimentima 😄
Slike trbuscica su prekrasne, super ste izabrali i kolica i kadice, nas to jos ceka. Za kolica smo se odlucili bebetto murano

Vjencanje, nas ceka 7.10. I moj muz je kum na tom piru, tako da ce to bit malo vise od mjesec dana prije termina pa cemo valjda moc se malo zabavit...
NOVE MAMICE DOBRO NAM DOŠLE!!!

Jao cureeee palacinke, junk ajmeeeee zasto o tome pisete??? Sad mi se sve to jede! 😂😂 A fino sam rucala ribu, krumpir i salatu. I umjesto slatkog jednu nektarinu, i onda se spojim i kako da se sad suzdrzim? 😂😭🤤
Lijepe su vam busice i prave ste trudnice! 😊 Bome smo blizu termina, ja JEDVA CEKAM! 😍😍
Jel mozete ponovno napisati gdje su madraci na akciji? Mi isto planiramo kupiti pa sam nisam shvatila je li JYSK ili HESPO?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji