Sinoć taman kad smo legli u krevet kažem ja mužu da mi se jedu palačinke i jutros ja se probudim, a on muti palačinke meni. 😍
E to je pravi muz😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Zelimobebujel taj ima nekakvo ime (madrac)
Madrac PLUS S50 DREAMZONE evo, ima kokosova vlakna 😉
To je inace HESPO madrac pa ako imate priliku kupite ga izravno kod njih, jeftinine je! Inace imam jedan od te serije za bracni krevet i fantastican je, vrijedi svake lipe!!!

url=https://lilypie.com]
Barbs,
Znam,znam da smo tu negdje saa kilama 😉 jaoo,ja se evo sad tjesim vocem,bar tamo do 6h da ne jedem.. uhh,pricaj mi o nutelli,prije sam je bacala a u trudnoci je na tone mogu pojesti (PALACINKE I NUTELLA,JA SRETNA I DEBELA 😂😂)
Ejj mozes pored mog nika staviti i ime za curicu Alara 👩
Ja mislim da ni mene danas nece promasiti palacinke.. 😉 bas mi se jedu..

Mc_mause,
Budi dobra,pa ustani ih sama sebi napraviti.. haha necemo cekati na muzeve,ne isplati se 😂😂 moj je samo otisao na posao.. a i ako smo same,mi vise dobijemo,a njima sta ostane 😂

Dzenny, eto, kad budem na komp cu azurirati
Palacinke - jucer meni muz da ga naucim praviti palacinke... Oooodusevljen kako se smijesa BRZO napravi.... Krenemo ih raditi i rekao je: ajde ih ti peci, a ja cu mazati ... HAHAHAHAHAA FINO ME ZAJ*****.. PROKUHALA SAAAAAAAM!!!!!!!!! Na zadnjoj sam mu rekla: ZAVRSI! MORAM POD TUS!!! (a taman lijepo rashladilo)
Prosli tj sam mu ih napravila jer je rekao da ih duuuugo nije jeo... A ja sam isla par dana prije kod frendice na druzenje i palacinke, pa kao - jadan - napravit cu mu ih
Ali jucer me baaaaaaaas zeznuo hahahahha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji