Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Kolovoz 2017. 17:03

Dena, predivna su!  Imaš pravo... Tako sam se ja u Vulcano 

A ova??? Ti se sviđaju? Moj muž navija za njih :)
    A ova??? Ti se sviđaju? Moj muž navija za njih :)

• Dena1009
    10. Kolovoz 2017. 17:07

barbs

Dena, predivna su!Imaš pravo… Tako sam se ja u Vulcano

Hahaha samo neznam kako bi ih gurala 😅

url=https://lilypie.com]

mokiica
    10. Kolovoz 2017. 17:07

barbs

Dena, predivna su!Imaš pravo… Tako sam se ja u Vulcano

😂😂🙈 mislim da bi ta i mm odabrao 😂

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 17:17

Dena bas su lijepa kolica 😊😊
    Sanjchi meni su bebetova sva kolica lijepa hehe 😊
    Barbs kad sam pokazala muzu kolica odma pita di ima takva za kupit, kak su dobra 😂😂

barbs
    10. Kolovoz 2017. 17:19

Možda se mogu s ebaya kotači naručiti! 

I_me
    10. Kolovoz 2017. 17:46

evo kod mene kisa i puse vjetar i lakse se dise...  ja koma..popodne sam nest maloooo spremala i ko da me netko tukao..
    marijana- i moje noge su velike..bas oticu.. pogotovo navecer.. muz ih izmasira navecer a ja ih jos tokom dana drzim na povisenom i namacem ih u lavoru pred tv-om 
    ja da sam kupovala kolica defbi uzela kunert ili perperego,al sam dobila chiccova. i mogu reci da su super, ( al imaju manje tockove )

• Bebushka
    10. Kolovoz 2017. 18:17

mcmouse pitala si me za uputnicu, ide ovako: ambulantno liječenje D12180100; upućuje se: fetalna medicina i opstetricija; molim traži se: amb liječenje i obrada
    s tom uputnicom sam se najnormalnije naručivala na preglede u st samo sam ju trebala kopirat i svaki put kad idem ostavim im jednu kopiju, original je još kod mene i koristim za dalje, vrijedi do poroda i za porod 
    neko me pita je li gužva u trbuhu... bome je, i velik mi je trbuh i jako ih osjetim, pogotovo noge u rebrima kad se razmašu jer su fala Bogu glavama dole; nekad mi ih bude žao jer većinom sam na boku pa si mislim kako je uvik jedna malo zgnječena 

I_me
    10. Kolovoz 2017. 18:23

barbs, trgovina magic baby u puli je kod onog centra ( ne pula mall-a)? znam da je na sijanskoj cesti.. pokraj pitarossa?

treca_sreca
    10. Kolovoz 2017. 18:24

Bebushka zanimljivo!! Moja je sestra rodila blizankice. To je poseban blagoslov...mi se i za jedno bojimo hoce sve bit okej, a kad je viseplodna trudnoca - to je zbilja nesto!
    Barbs koliko te mori to, nema druge nego si lipo kupi kad sjedne stednja. Ja sam s prvim kupila troja kolica, s drugim isto....ne brojim kisobran kolica......pa sta. Glavno da ih prodas za koliko si kupila pa ne gubis nista...

žena-majka-carica:)

barbs
    10. Kolovoz 2017. 18:25

I me, pokraj pitarossa u konzumu .. Neka si se odmorila.. ovdje opet grijeeee.. Jos mi muz kaze: ajde mi pokazi kako se radi smijesa za palacinke!! 
    Bebushka, curice nosis?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.