Sanjchi, mi smo nedavno kupovali Bebetto kolica (meni osobno su najljepša) i dobili smo 20% popusta na gotovinu, tako da i na tih 20% svakako računaj 🙈
Mokica hvala...a koji ste model uzeli i di ste ih uzimali?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Da, Sanjchi, Da... DEFINITIVNO top kolica!!! A kod vas je lijepo?? hahahaha, da luda je... Ja joj kažem: ali ja otićem od trudnoće!
Ovo je linkić Kunertovih kolica… Vidjela sam da se gore ne otvara:https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1-crna-rama-novo-2/
Fora su mi i ta😀
A baba je bas blesava😂😂😂 stari ljudi..sta ces...
Mi smo uzeli Murano, dvoumili smo se između Bebetto Holland i Murano, na kraju je ipak zbog boljih amortizera presudilo Murano.. mada kada nam je prodavač demonstrirao modele, razlike između Holland i Murano modela su zaista sitne .. (mi ispred kuće još nemamo oplocnike, pa nam je dio dvorišta makadam te smo zato odlučili kupiti Murano) ..
mada su meni pregenijalna bila ova Tutek kolica .. ali ih se ne Moze vidjeti uživo pa mi je bezveze kupiti kolica koja ne mogu bar malo isprobati ..
Jao žene što sam danas gladnaaaaa. Jučer sam jedva jela a danas mi nikako dosta. Ima li još kome da je tako?
barbs, super je komoda, baš je lijepa!
Mamuka, žao mi je radi malene, nadam se da će početi jesti, ojačati i ozdraviti. Držite se!
sanjchi, od kada će biti ta akcija za chicco uloške??
Ja ti svakako preporučujem bebetto! Inače ta bebetto vulcano su puno jeftinija u babylandu, tamo su 4300 a možeš i naručiti online. Ovo što si poslala je dosta skuplje. Nama su dali u njihovom dućanu 10% popusta na gotovinu pa ti i to dobro dođe.
Mi smo uzeli Holland i sklapa se sportski dio sa konstrukcijom, za druge modele ne znam (na muranu se sigurno može sklopiti jer nam je žena u dućanu demonstrirala). Holland nam je prevagnuo i zbog zatvorene donje košare. Najbolje da ih odeš uživo negdje vidjeti i isprobati pa lako kasnije naručiš online. Sve na klik klak i tako jednostavna, zakon su nam
Marijana, drago mi je da si nam se javila. Nadam se da će ti oticanje proći ili se barem smanjiti. Javi nam se češće
Sanjchi, kažem ti - meni nije dosadno doma
Suncokretice, jučer sam doslovno bila gladna otkad sam oči otvorila dok ih nisam zatvorila Već me bilo strah da mi se opet apetit otvorio kao na početku trudnoće!
Danas je već ok...
Hvala na komentaru
Jaaaao, sve imate bebetto Doduše, ne sve, aliiii
Moja frendica ima kunert silver i jako je zadovoljna. Druga frendica je za twinse imala od kunerta,ali nije bila zadovoljna. Unatoč tome što ima Scenic jedva su joj stala u gepek i gdje god bi išla bi joj bilo teško za ući, ali je rekla je da si je sama kriva jer je uzela model gdje su košare jedna pored druge, a ne jedna ispred druge i da opet kupuje da bi kupila drugu.
Ona jedna frendica ima od CAMa i nije zadovoljna...
Ovakav tip kolica je imala frendica za twinse: https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-tako-jumper-duo-za-blizance-3u1/
Mi smo uzeli Riko Nano jer sam se ja zaljubila u njih na prvi pogled, a kad mi se to desi onda znam da cu dalje u svemu drugome traziti TO jedno 😏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji