Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Kolovoz 2017. 16:19

Barbs, slican ukus imamo😊 meni su ova zeleno-siva fenomenalna..i sve mi se cini da cemo na kraju uzet njih😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

10. Kolovoz 2017. 16:21

Marijana...oticanje...dobro znam kako ti je..nema pomoci...malo pomogne ih stavit u hladnu vodu 

barbs
    10. Kolovoz 2017. 16:22

Violeta, hvala!  Drž' se klimeeeee!!! PAKAO NA ZEMLJI JE VANI!  Umrla sam od sparine od stana od nonića do stana od sveki (2,5min hoda )
    Dobro nam došla nazad, Marijana Za oticanje nemam lijeka. Otičem otkad su krenule vrućine (od 6. mjeseca), a pijem doslovno k'o slon... Čak i po noći. Npr. Sinoć sam kroz noć popila pola litre vode i ujutro se probudila dehidrirana. Često popijem i do litre noću, ali vrućina čini svoje - barem kod mene  Dobro došla što se tiče toga da nemaš što obući... :D Ja u japanke jedva stanem... Stanem u kroksice i futtice  Jesi sada na g.o. u HR?  Kako je prošao test glukoza?? Znam da je šećer bio povišen?? 

barbs
    10. Kolovoz 2017. 16:26

A jadne mi koje nam muž daje svakakve nadimke! 
    Sanjchi, bome imamo! U Vulcano sam se zaljubila u 4. mjesecu kad sam ih vidjela u kafiću... Boooomeeeee koliko me ti hormoni pucaju mi dođe da ih kupim! 
    Kiki, NARAVNO da se naše bolnice NE MOGU uspoređivati s onim u inozemstvu, ali kod nas se eto već 2g gradi bolnica... Ne znam kad će se sagraditi uopće... Grozno... Uvjeti su katastrofa... Kad sam išla frendici u posjet 2x u bolnici, po zimi je toliko vruće bilo da su jadne jedva disale kako zraka nisu imale, a prije poroda im je bilo teško jer je bilo vruće... otvore prozore i vrata - propuh napravi... Spuštaš roletne, puca sve... Grozno... 

barbs
    10. Kolovoz 2017. 16:27

sanjchi255

Marijana…oticanje…dobro znam kako ti je..nema pomoci…malo pomogne ih stavit u hladnu vodu

Istina - hladna voda + more čine svoje i pomognu, ali protiv oticanja nema pomoći...
    Jedino što se njegove none tiče, pa mi je rekla: hoćeš da ti dam svoju tabletu??? (onu za mokrenje!) ahahahahahahahahahaha 

• Dena1009
    10. Kolovoz 2017. 16:29

Kod nas 14°, lezim pokrivena dekom i pijem vruci caj 🙄 Sva sam iscrpljena, a tolko bih htjela zavrsiti ovaj tjedan sve. Jos ova kisurina pa nece roba da se susi.

Sad kad gledam ta kolica, ja bih mogla dati si ruku sa necijim muzem, onaj sto voli velike kotace.😅 Eto, meni na svima tima kotaci premali.

Podlogu sam kupila u dm-u, nekih 35kn.

Danas nam je stigla prematalica i krevetnina. 🙂

url=https://lilypie.com]

mokiica

Sanjchi, mi smo nedavno kupovali Bebetto kolica (meni osobno su najljepša) i dobili smo 20% popusta na gotovinu, tako da i na tih 20% svakako računaj 🙈

barbs

Ovo je linkić Kunertovih kolica... Vidjela sam da se gore ne otvara: https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1-crna-rama-novo-2/ 

barbs
    10. Kolovoz 2017. 16:32

Dena, MOJIM MUŽEM!!!  Sada ga čak to ne živcira. Sada ga živcira što NEMAJU KOŠARU!  Ajmeeee, pa kod vas je diiivnooo!!! Onaj pravi jesenjski ugođaj. Moja frendica u D kaže da im je tako skoro svaki dan. Rijetko kad da se kod njih pakleno vruće. Neki dan je bilo 8°... Guštaj ti u tom ugodnom vremenu i riješit ćeš sve!  Doduše, tu je i muž kojemu možeš naređivati  HOĆEMO SLIKICE OPREME!  A koja si ti kolica kupila?? 

10. Kolovoz 2017. 16:33

barbs

Sanjchi, bome imamo! U Vulcano sam se zaljubila u 4. mjesecu kad sam ih vidjela u kafiću… Boooomeeeee koliko me ti hormoni pucaju mi dođe da ih kupim!

Hahahhaja..baba je luda...tablete za piskenje😂😂😂😂😂😂
    Ja cu za pol sata u more pa ce mi to malo olaksat teret na nogama😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.