Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 15:14

Mokiica ja redovno farbam izrast (blajham) svaka dva mjeseca. 

barbs
    11. Kolovoz 2017. 15:15

Hvalaaa 
    ladyN, ja sam kuma 3.9. Nadam se da se do onda necu poroditi! 
    Sigurna sam da ce ti ostale cure znati dati savijet sto se kadice tice... Meni je malo veca najvise pasala ..
    Sretna, pravac McDrive kad se budete vracali 
    Dena, zar je kod vas hladno??? Ma frendica me preko slike vidjela... 
    Aaajmeeeeee, grooooznooooo za macku!! STRAAAASNOO!!!
    SANJCHI, zar je dragi u PMSu mozda??? 

mc_mouse

Zelimobebu jel to ovak neki madrac? Išla bi ovaj kupiti odmah, na akciji je do sutra 😂

barbs

Mamuka, kako je malena??

mc_mouse
    11. Kolovoz 2017. 15:16

Sretna i ja odbrojavam do junk fooda. U ponedjeljak je McDonald's na tapeti 😂😂😂😂

barbs
    11. Kolovoz 2017. 15:18

Ja sam nA pocetku t otisla pojesri BigMac ahahahhha 

barbs
    11. Kolovoz 2017. 15:19

Od junka imam zelju PIZZA I CHEESBURGER... Sad odjednim bih bila sretna da pojedem burek s mesom.... 

• sretna
    11. Kolovoz 2017. 15:23

mc_mouse

Sretna i ja odbrojavam do junk fooda. U ponedjeljak je McDonald's na tapeti 😂

😂😂😂😂😂 prvo mcdonalds pa pizza pa u kentacky...njam njam 😄

• Dena1009
    11. Kolovoz 2017. 15:25

13° i kisa vec par dana, kolko got da se obucem, zrak je bas hladan i ruke i nos su mi ledeni, otvorila sam na 1 tolko da se zrak ugrije i odma je malo bolje.

Mc Donalds sam probala jednom, kad sam imala 6g i nikad vise nisam htjela okusiti. A prosle godine sam probala KFC i isto ga vise nisam pozeljela. 

url=https://lilypie.com]

dzenny
    11. Kolovoz 2017. 15:25

Hvala cure 😘 
    Barbs,pa sto se tice zgodnosti,tu smo mi 😉 sve mamice sa stomakom su prave zgodnice 😉 aa do sada finih neki 11 kg sam dobila.. 😮
    Sanchy,nisam ja napisala za grijanje.. kod Dene je hladno,ja eto danas normalno disem,nije toliko vruce.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI