Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    10. Kolovoz 2017. 15:44

sanjchi255

Hvala Luce! Vidjela sam to vec..al svejedno su mi vulcano i dalje favorit😅

E pa tu ti i pise koja se kolica sklapaju sa sportskim dijelom... Nista

10. Kolovoz 2017. 15:57

Pise + kod mogucnost sklapanja sportski dio
    Valjda je onda to to da se sve skupa sklopi...😕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    10. Kolovoz 2017. 16:01

Sanjchi pa zar nema na youtube video o kolicima? 
    Ja sam na kiddiecare channelu na yt gledala prezentacije modela, sta mogu i tak to...dok nisam odlucila. A imas stotine kanala koji istu stvar rade, mema kolica koja nisu prezentirana u detalje i recenzirana....

žena-majka-carica:)

10. Kolovoz 2017. 16:06

treca_sreca

Sanjchi pa zar nema na youtube video o kolicima?
    Ja sam na kiddiecare channelu na yt gledala prezentacije modela, sta mogu i tak to…dok nisam odlucila. A imas stotine kanala koji istu stvar rade, mema kolica koja nisu prezentirana u detalje i recenzirana….

Tog se nisam sjetila😂😂😂😂😂

10. Kolovoz 2017. 16:07

Idem pronjuskat😀

treca_sreca
    10. Kolovoz 2017. 16:11

Ja youtube jedino za te stvari i koristim - recenzije.
    Bilo da kupujem tekuci puder, fotoaparat, mob, vesmashinu, oralni tus, kolica, ljulju....nakon nekih 4-5 videa znadesh vishe o tom proizvodu nego sto bi ti u ijednom ducanu prodavac rekao (jer oni obicno samo hvale, da prodaju...a mane od njih neces saznat)

žena-majka-carica:)

violeta1
    10. Kolovoz 2017. 16:13

Barbs 35k  je 😊 
    Taman osla rucak pripremit, pravim lazanje s povrcem i provirim van kroz prozor a vani paklenooo... uzas 😓😓😓

Marijana12345
    10. Kolovoz 2017. 16:14

Bok cure... Evo napokon sam kupila novi mob za broj koji koristim u HR i vidim da kaskam jedno 300str... Kad uhvatim vremena procitat cu ih... Odustali smo od mora jer uuuuzasno naoticem i noge me bole za poludit kad mi se skupi voda tako da bih dozivjela zivcani slom da zapnemo u nekoj guzvi. Ionako nismo planirali zbog drugih obaveza ici na dulje od 5dana, ali to cemo nadoknaditi iduce godine. Doista neznam kako rijesiti to naoticanje, dovoljno pijem ali ne previse, zato stvarno ne znam zasto mi noge tako buknu, obicno predvecer i navecer, toliko da stanem samo u gumene japanke, nema sanse obuti one natikace iz ljekarne 😞

barbs
    10. Kolovoz 2017. 16:15

Sanjchi, aaajmeeee, Vulcano  Znači to sam ja htjela kupiti! Ili od Kunerta onu na točkice.
    Hvala na info, Mamuka
    Mc Mouse, e, zato ja nisam odmah kupila kolica iz trgovine... Najstarija sestra mi je rekla da rađe prvo kupim polovna jer njoj djeca nisu htjela u kolica od 3. mjeseca na dalje, a druga sestra se raspitivala sa frendicama koje već imaju djecu i koje su joj isto rekle! Inače, htjela sam kupiti Vulcano ili Murano i od Kunerta Silver (https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1-crna-rama-novo-2/) ... Vidjet ćemo još... Ako me pukne, pukne... Što ću hahahah 

10. Kolovoz 2017. 16:17

A sklapaju se, ima u videu koji sam vec vgledala al taj dio nisam uopce skuzila😂😂 biser...bas mi ne radi mozak..hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.