Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    10. Kolovoz 2017. 15:31

Sanjchi mi smo uzeli tocno ova i bila su oko 6, sad ne znam tocnu cifru ali tu negdje. Ta sam pikirala vec dugo i odavno se sa njih odlucila pa vise nismo razmisljali. Samo smo mi uzeli u Bebe nova ducanu jer je tamo popust bio najveci

treca_sreca
    10. Kolovoz 2017. 15:33

Sanjchi ja glasam za bebetto...dosta ih hvale, mada nisam imala, a pegperego mi se nisu pokazala bash - ne nude kvalitetu koju bi trebali za tu cijenu...po meni oni zive na (pra)staroj slavi iz vremena prije 20+ godina kad sam ja bila dijete i kad su oni bili alfa i omega u baby opremi...jer tad nije bilo sto brandova ko dandanas...pojam su bili chicco i pegperego.

žena-majka-carica:)

10. Kolovoz 2017. 15:35

E Kiki vidjela sam ta...svida mi se boja al mi nekak taj sportski dio cudno izgleda s tom navlakom😂😂😂 mozda je uzivo drugacije😕 i ja sam svoj model nasla u bebe nova, tamo su 5.070..

Evo ovaj model
    Evo ovaj model

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    10. Kolovoz 2017. 15:36

Treca sreca ma dogurat ces, pa vidis da si zatvorena i da je sve ok. Ako sam te dobro shvatila u prijasnjim trudnocama si vec u ovo vrijeme znala da ces mozda ranije rodit zar ne? 
    Barbs ta je moja frendica na carski isla na Sv. Duh i zadovoljna je. Mislim, sve standardno, ali ako nemas prevelika ocekivanja ok je. Ni jedna nasa bolnica nije na razini bolnica vani tako da...kako su sve tako cemo i mi. 😊

10. Kolovoz 2017. 15:37

Treca sreca, meni su bebetto bila br 1 dok nisam ova vidjela u ducanu😫 budemo jos jednom pogledali oboja i kako se sklapaju i sve pa cemo zajedno odlucit.razlika nije velika u cijeni pa cemo se dogovorit. Al 99,99% kupujemo nova..

luce <3
    10. Kolovoz 2017. 15:37

Sanjchi evo ti link za usporedbu bebetto modela http://www.bebetto.hr/porownanie
    Mi(JA 😂)  smo se odlučili za murano samo da izmjerimo jel nam mogu stat u gepek 

kleaiva
    10. Kolovoz 2017. 15:40

Barbs…MORŽ😂😂😂😂 Tak i mene muž zove😂😂😂😂 još sad kad se nasukam u plićaku😂😂😂😂 
    Ja sam mislila da samo mene muž tak zeza😂😂😂
    Slažem se s treca sreca za nepropusnu podlogu za madrac...to ti je guma ispod i tijelo nemre disati na tome normalno. Ja ih mrzim jis iz rodilista s prvog poroda jer ne sve peklo od toga i znojis se kao da lezis na skaju. Ugl. bolhe uzeti madrac s perivom presvlakom pa opres na brzom pranju bas ako se dogodi nezgoda. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Kiki156
    10. Kolovoz 2017. 15:40

Sanjchi da taj je model nesto jeftiniji, sto si stavila sliku. Ma na slici taj zimski dio izgleda ko gusjenica 😂 Nije u zivo tako, a nema slike bez toga. Meni su jako lijepa i cine se kvalitetna, nadam se da ce se tako i pokazati. ☺️

10. Kolovoz 2017. 15:42

Hvala Luce! Vidjela sam to vec..al svejedno su mi vulcano i dalje favorit😅

10. Kolovoz 2017. 15:44

Hahahaha Kiki...ko gusjenica😂😂😂 a treba uzivo pogledat..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.