Kiki koji model ste uzeli i kolko para? Ja neki dan zaustavila zenu na ulici (gurala malog u pegperegovim, kakva bi ja htjela - sam boja drugacija) pa sam ih malo gurala😂😂 lagana su, lako je uoravljat s njima i najbolje mi je sto se sportski dio moze sklopit s konstrukcijom i stavit u gepek. Zena je zadovoljna s njima...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A Barbs, s ovima na njuskalo a uzmite nova😀
E da mame...u bubamari ce bit akcija (doslo mi na mail) za chiccove uloske, 30 kom 50 kn
Sanjchi, to i planiram... Ali muž još ne zna! Eeeee, to kako si zaustavila ženu
Jedna kolegica s posla nam je pričala da je to isto napravila i još ju zamolila ako može s njom do parkirališta da proba staviti u auto i kad se uvjerila da su savršena (po svemu!) onda ih je kupila... Ali su ta koštala jako puno... S popustom nekih 7 soma kn!
Kiki, baš sam ja poslala frendici poruku vezano za CR... kad ga je ona imala, ali ona je rodila u D, pa očito je drugačije kod njih. Što se tiče rodilišta kod njih - prezadovoljna je bila... Rekla je da su po 2 u sobi i svaka soba ima svoje kupatilo. Blago joj se...
Ne znam kakvo je stanje kod vas, ali naše rodilište je jako staro
Barbs imas ih u lidlu. Nisam sad vidila jesu u ovoj akciji. Ali za pocetak ti ni ne tribaju pa prati i kad bude uzmi.
Onu zastitu za madrac smo uzeli u JYSKu i zadovoljni smo. Ima gume na svim krajevima i jednu stranu pamucnu pa nije da beba odmah lezi na plastici. A moze se i prat u masini. Ne sicam se koliko je kostala.
https://bazzar.hr/kolica-3u1/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-sline-boja-sl01-oglas-973632?aid=jeftinije_4ac36b337d&utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_1
Evo..ja bi ova Bebetto...
Sanjchi prvo vidi jel se hoće voziti u kolicima, a onda kupi bebetto 😂
Pricala sam s frendicom koja je isla na carski jer joj je beba bila na zadak i isla je na onaj dogovoreni, kaze da je standard 39+1 tako su nju narucili, pa evo samo za info.
Krasno....ja budem zavrsila na hitni carski onda garant jer sansa da doguram do 39tt je manja od 5%
žena-majka-carica:)
Mcmause, svakako ih moram kupit, jer ih nemamo. Kad gledam nisu daleko po cijeni oeg perego i bebetto (ti modeli koji mi se svidaju) pa ih samo moram uzivo vidjet pa odlucit koja mi bolje pasu. Neznam dal se bebetto sportska sjedalica moze sklopit zajedno s konstrukcijom...
Jednokratne podloge za presvlacenje su zakon stvar, slazem se!!
Mi smo ih dosta koristili kad bi negdi isli npr u prirodu ili recimo kod pedijatra nekad....pa cak mozete ispod plahte da zastiti madrac (jer npr ona nepropusna plahta je preplasticna i ne dishe i to nije dobro za bebu....a ovak stavis ispod samo na kristicni dio i sve ostalo je pamucno i dishe...) a ima tog i u mulleru i svugdi za kupit. Ne prodaje se pojefinacno.nego uvik u paketu...kao pelene.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji